Missfusk

Nu är jag så trött på debatten innan den ens har hunnit starta känns det som. Alla har en åsikt om hur vida Juholt ska avgå eller stanna. Media kör ett drev som blir starkare och starkare och tillslut måste karln avgå.

Men jag har en lösning för framtida problem...

1. Politiker skall inte förtoendeväljas, de skall drillas och konstrueras från första början. De skall vara en produkt bäst lämpad för...eller nej det räcker inte. Han/hon SKA vara bäst lämpad för uppgiften.

2. De skall inte sköta sin ekonomi själva. (mycket enkelt)

3. De skall inte vara politiskt intresserade

4. De skall helst inte tycka något själva

Känns det som en "fair deal"? Då slipper vi lik i garderoben, dåligt skött ekonomi, toblerone köp och sexskandaler.
Jag kan ärligt säga att jag INTE är sosse, men jag ser också hur bra Juholt är för sitt parti. Här har vi äntligen mannen med "mustachen" som vi så länge längtat efter. Vi är trötta på tunnhåriga grå snart medelålders män som är så politiskt korrekta att klockorna stannar. Juholt är så där aldeles lagom på allt! Det gillar vi ju!

Nu tycker jag att vi låter karl komma undan med "misstagsfusket" och granskar oss själva istället. Hur många gånger har du inte deklarerat för milersättning till och från jobbet fast du igentligen åkt buss eller samåkt? Hur många gånger har du bett om att få betala för en hotellnatt betald av företaget? Hur många gånger har du redovisat restaurangnotan som personalvård?
Jag säger bara att vi är inte heller oskyldiga, och till alla som aldrig gjort något olagligt....TRÅKMÅNSAR!

RSS 2.0