Nyårsafton

Nu kära vänner så ska jag för er berätta...... näe inget spännande alltså. Jag/vi håller på att göra iordning oss för en helt fantastisk kväll! Jag, Edin, Lisa och Lina med alla söta ungar ska fira nyår ihop. Det ska bli jätte kul och jag är så nöjd med min klänning. 

Imorgon kommer det kanske inte vara lika fantastiskt.... Men jag ska försöka inte dricka så jävla mycket rödvin.  

Jävla munsår

Faan va jag hatar den som uppfann munsår....Va det så jävla nödvändigt???? VARJE jävla år får jag munsår under jul och min födelsedag. Är det nått förprogramerat i min  kropp eller? All den här jävla stressen helt enkelt.

Så nu sitter jag med världens dyraste kräm i fejjan och ett plåster på läppen. Jag känner mig som ett mongo, och inte vet jag om skiten hjälper heller.

MEN jag har köpt den finaste vackraste klänningen till nyår nu!!!!!

Jävla stress

Faan vad jag hatar dagarna innan julafton, jag blir så fruktansvärt stressad. Jag hinner igentligen inte sitta här och skriva detta, men jag tog mig friheten. Jag jobbar imorgon också och ska ta bilen direkt efter jobbet hem till Skövde. Jag hoppas att det är lite trafik så man slipper snigelköra.

Jag är så stressad att jag gick till affären för att köpa tamponger, för det är livs viktigt nu och det slutar med att jag köpt sesamolja och potatisgratäng, men tror ni jag kom ihåg tamponger eller? Hur faan lyckas jag? Man skriver ju liksom inte  en lapp om det är det enda man ska köpa.....ååååhhhh stressen.... Jag känner på mig att jag kommer glömma av vart jag parkerat min bil imorgon bitti för jag har parkerat på andra sidan stan typ.

MÅSTE JULEN VA STRESS????

Förlåt

Förlåt kära bloggläsare att jag inte skrivit på ett tag. MEN jag har hittat ett annat inresse för tillfället =) Jag spelar TV spel. (Eller va faan så hette det på 80-talet, jag spelar PS2) Spelet heter Baldurs Gate the Dark Alians och är ett fantasy spel med magi och massa coola svärd. Men nu har jag kört fast lite på en boss som är skit jobbig. Så jag tänkte man kunde blogga lite =)
Ja just det, nästa vecka är det jul och jag är dumpad. Jepp.... Edin har dratt till Norge och lämnade mig kvar.  Fast det är nog tur, jag vill ju vara med min familj =) Tråkigt bara att han åker redan idag, för nu får jag vara ensam här tills dagen innan julafton. Men jag har ju mitt spel!!!

TJEJER!!!! Vi syns på juldagen!!!!!!

Peruk

Jag har färgat håret, eller rättare sagt tonat det. Jag skulle aldrig våga färga mitt hår. Det är rätt skönt att det försvinner efter 7 veckor. Och denna gången blev det mört mört choklad färgat med lite guld skimmer..... Det roliga var att när jag hade stylat håret ser det nästan ut som om jag har peruk. Färgen ser artificiell ut (konstigt ord) *haha*

Nu längtar jag väldigt mycket till jul. Men kanske mest till juldagen då man får träffa alla sina vänner igen!!!!

Underlig dröm

Inatt har Richard Herrey tapetserat mitt vardagsrum.....Det känndes konstigt. Jag träffade honom på en konsert där han försökte gömma sig från alla fans. Så vi sprang ikapp hem till mig, det gillade han. Sen blev allt en enda röra, för Richard Herrey tapetserade inte så bra. Det var flikar överallt och han glömde flera hörn.

Förövrigt har jag sovit ganska dåligt inatt.....usch

Igår va det trevligt, jag hade varit husmor och lagat kåldolmar. Jag har ALDRIG lagat det innan och har knappt ätit några själv. Men jag fick sån lust att göra det. Vi har nämligen hela frysen full med älgfärs, oh man är lite trött på taccos och biffar nu, så det fick bli kåldolmar. Det tog 2 timmar att göra allt, MEN så fantastiskt gott det blev.  Vi bjöd över Lisa också för jag hade lyckats göra tre ugnsformar med kåldolmar =) Det får nog bli en standard rätt i detta hem framöver =)

Kåldolmar  

200g färs
2 portioner koks ris
1 köttbuljong tärning
1 vitkålshuvud
1 ägg
2 dl mjölk
köttkryddor/salt/peppar

Koka riset med en köttbuljongstärning. Blanda färs och det kokta riset samt ägg, kryddor och mjölk. Smeten ska vara lös. Koka vitkålshuvudet tills det blir lätt att ta av bladen. Lägg lite köttsmet i bladen och rulla samman och lägg i en ugnsform.
Smält lite smör och blanda med mörk sirap, pensla kåldolmarna med detta och ös över lite spad från det kokta kålhuvudet. Låt stå i ugnen i 80 minuter på 170 grader. Vänd kåldolmarna då och då.
Sen gjorde jag också sås på spadet som bli över....

Julkalender

Jag är 25 år och barnsligt förtjust i SVT´s julkalendrar. Jag tycker fortfarande att det är lika spännande som när jag var liten. Men de senaste 5 åren har kalendrarna tappat stinget helt. Allt har blivit moderniserat när det gäller barnens jul. När jag va liten skulle skägget i brevlådan va aldeles för spejsat för att visas.... stackars barn som växer upp idag. Jag saknar Sunes Jul och Ture Sventon!!!!!

Linas "Julkalender Hall of Fame"

     
   Ture Sventon                  Alram Est & Höjdarna       Jul i Kapernaum               Sunes Jul

Julbilder

Lite bilder från lägenheten.....myyys

 
 

Vad är problemet?

När man slår in paket för kunder så är väl det självklaraste saken att man tar bort prislappen? Har man inte gjort det i ALLA år som julklappar har existerat??? Jag tror att redan på jesus tid tog man bort alla spår av vad sakerna kostat. För GUD förbjude om det var på rea. Men nu finns det massvis med personer som tror att man inte tar bort prislappen. Jag blir så trött på alla som frågar när jag slått in paketet: "Du har väl tagit bort prislappen" Ibland har jag lust att säga: Nej självklart inte, jag lät prislappen sitta kvar så att bebisen kan se hur snål du är som köpt saken på rea.

Kanske ska jag låta prislappen sitta kvar på allt som varit dyrt att köpa? då minsan ser dom att man inte snålat på julklappen.
Men det finns en person som aldrig tar bort prislappen.....min pappa

Julefrid

Nu har man flängt runt som en vante ett tag, och man längtar tills det är lugnt och skönt. Typ julafton. Imorgon ska vi på julbord med pappa, jag ska jobba och klippa mig. Edin ska handla julklappar =) (till mig hoppas jag)  och mitt i allt det där tänkte jag göra julgodis. OM jag hinner.

Chipp å hej....

Lukta Jul i Jul

Visste kan du det.... Jag kör med en bodylotion som luktar kanel just nu. Och det luktar helt fantastiskt. Hälften av alla mina julklappar kommer vara från Bodyfarm det här året!


bodylotion kanel
showergel sweetline brown sugar

Tråkig TV

Återigen, faan va TV har kassa program på eftermiddagarna. På svt2 satt en snubbe i frack och klinka på en jättelik xylofon med 4 pinnar i stället för två. Kungen och drottningen satt och lyssnade. De såg ut som om de skulle somna vilken sekund som helst. Då kom jag och tänka på att det är ganska synd om kugen och drottningen, för dom får nog lyssna och se på en massa skräp hela dagarna. Jag slår vad om att ikväll när dom går och lägger sig komer knugen säga till Silvia "Den där snubben med xylofonen va riktigt jävla kass, sånt går vi inte på igen, vi skickar barnen nästa gång."
Sen är jag sjukt missnöjd med min förra bank Swedbanks kontor på St Sigfridsplan. Där är det bara otrevlig personal som fnyser och är otrevliga. Tack gode Gud för att jag bytt bank!


Husaren.com

vimmelbild på mig och min syster i helgen


18 år och askalas

Måndag....en seg måndag. Jag är hemma från jobbet för jag har magsmärtor. Det konstiga är att jag inte kan sätta fingret på vad det är....klassisk magknip, tarmvred, katarr, kräksjuka....you name it. Jag har ingen aning.

Jag har iaf haft en riktigt rolig helg. Min lilla lilla syster fyllde 18 i lördags, så vi var där och festade med henne och min andra syster. Sen blev hon verkligen as-kalas. Jag skrattade så mycket att mina magmuskler förtvinades.
Men den bästa repliken måste nog vara: "Jag har inte gjort av en enda krona ikväll, så nu blir det mer julklappar till er"

Ikväll ska vi klä granen....jag längtar faktiskt. Precis som när man var liten. *hihi*

Jag och mitt face

Jag har vissa rutinet som jag OMÖJLIGT kan bryta. En sak är kvällsrutinen med att sminka av mig och borsta tänderna. Det kvittar hur sent jag än kommer hem eller hur full jag är efter en riktig helkväll så måste jag sminka av mig. Även där har jag rutiner som jag inte kan bryta. Först tar jag ut 3 bommulspads. Duttar på ögonmakeup remover på den ena och ansiktsrengöring på sen andra. Sen massa ljummet vatten i fejjan och sen bomullspadsen. Efter det smetar jag in den sista bomullen med ansiktsvatten, och sen är det klart. Det tar ju sin lilla tid och är man riktigt trött/full är det bomullspads och ansiktsprodukter över hela badrummet.
Ikväll hade jag gått och lagt mig och nästan somnat när jag flyger upp ur sängen och springer in på badrummet och börjar sminka av mig. Jag känner mig smuttsig om jag inte tvättar bort det. Men huden
blir sjukt len av det =)

 

Äckligt

Faan va äckliga grejer det finns på internet alltså. Jag sitter och mumsar på min farmors goda pepparkakor och surfar in på aftonbladets sajt och läser till min förskräckelse: "4.5 kilos hårboll i magen, flickan kan inte sluta äta sitt hår." "Mamman hade spädbarn i frysen" "Jätte tumören sitter i mitt ansikte".....BLÄ!!!! Va faan, jag äter!!!! Måste världen veta att en jävla unge inte kan sluta äta på sitt hår? Nu kan jag inte äte fler pepparkakor =(

Jag börjar få panik när det gäller julklappar till Edin. Det kommer sluta med att jag köper dan innan han åker och det bli stickade strumpor typ. Faaaan vad jag hatar att köpa julklappar till killar!!!!!

Sen måste ni ju bara se Resan till Melonia, jag laddade ned den igår och tittade... snacka om nostalgi =)


 


RSS 2.0