Insnöad

Igår när det började snöa skojade jag på jobbet om hur utlämnad jag skulle vara om jag inte hade någon bil. Och som Gud hörde min teori och valde att testa den idag. Det har snöat ganska mycket här bara på ett dugn, och det är dessutom kramsnö. Detta i kombination med dåliga vinterdäck och en isig väg under snön gjorde att jag inte kom till jobbet idag. Bilen vägrade flytta på sig så jag gasade till och då hoppade den till och jag gled ned för en liten backe och av vägen. Där stod jag... Jag försökte vagga bilen fram och tillbaka, putta....men nada! Med magen man har nu också och foglosningarna så har jag svårt att använda urmoderskrafterna som jag besitter. De två grannar som vi har här i skogen var naturligtvis på jobb och Edin är i Norge. Så dessa alternativ hade jag: Ringa bärgning (1000:-) eller gå till tågstationen på en oskottad väg i 2 km med foglossning. Don´t thnik so. Jag får ju ont bara av att dammsuga i 10 minuer.

Så jag är hemma idag. Tråkigt!

familjeliv.se

Familjeliv.se är en riktig skitsajt, enbart för alla löjliga forum som finns där. "Gravid symptom v2" "Har mitt foster dött?" "Vilken färg har ditt barns bajs?" m.m. Jag skriver aldrig nått i dem, men idag var jag bara tvungen. Under forumet "Usch för otrevliga barnvagnsförsäljare" Skriver en tjej att hon blivit dåligt bemött på Babyproffsen i Barkarby i Sthlm. Givetvis förljer en massa andra med och allt slutar med en ivrig diskussion hur sopiga alla barnvagnsbutiker är. Men det som fick mig att reagera är när tre tjejer beskriver hur en kille ser ut i en av butikerna och en skriver att hon borde vänta med bollträ på parkeringen på honom..... Äh.....fy faan vilken jävla idiot. Va tror hon att hon är? Hot är vad det är. Jag blir så ledsen. Finns det inget annat de kan göra? Dessutom är det inte alltid så lätt med alla gravidas hormoner i butik. Hur kul är det när de börjar störtlipa för att just den färgen inte finns inne i den bilstolen? Eller när man blir utskälld för att regnskyddet de köpte begagnat inte passar deras vagn?

Jag ska vänta med bollträ utanför signaturen Bratty´s jobb nån da......

Fabbe

Fick inte vara med oss så länge.
Tänk att en hund kan betyda så mycket och på så kort tid bli en familjemedlem. Saknar dig Fabbi Babbi



Får jag...

Får jag lov att presentera "bäsen" som den nu heter. Tor-leif var för elakt. Dessutom ser den ut som en tjej. Den låg med benen i kors och ena handen rakt upp och vinkade. 13 juni ska den titta ut.


Renoveringen fortsätter

 

Nu är vardagsrum nr 2 färdigtapetserad så nu fattas bara golv och lister, sen är det klart! Rummet kommer vara vårat sovrum för en tid framöver. Dels för att jag börjr bli stor som en ko och att vi ska renovera sovrummet på andravåning.  Tapeten är från William Morris & co


my cravings!...

68a1a9a67e732c7eb149fd55161bcced.png

my cravings! Frukt frukt frukt i stora lass. Men helst citrusfrukter ska det vara!


Städdag

Äntligen börjar det bli varmre! Jag har vissa dagar suttit med jacka på mig inomhus. Köp INTE ett gammlt hus om ni är frusna av er! Men nästa vinter blir det bättre. Då är vinden och vårt sovrum isolerade.
Idag är jag ledig och har fått städnojja. Jag mår väldigt bra nu (just idag) så då måste man passa på.
Jag har legat på knä och skrubbat golven, tvättat höstjackan och sorterat i skrubben. Man kanske skulle dra på sig förklädet och baka lite?

RSS 2.0