Full rulle

Shit va dålig jag är på att updatera här! Men så är det bara. Jag har allt för mycket att göra helt enkelt. Idag jobbade jag heldag och det känns i kroppen. Jag är stel som bara den, känner mig som en pensionär.

Till helgen ska vi göra iordning Vinne pinnes rum. Jag va och köpte coverup-tapet igår. Tack till den som uppfann det, för jag hatar att spackla och jag hatar ännu mer att slipa skiten. Så coverup ska tapetseras upp sen ska jag beställa en tapet från franska camego som han ska ha. Jag har ännu inte bestämt mig om denna ska vara på alla fyra väggarna eller om den blir en fondvägg också. Vi är också så moderna att han får en heltäckningsmatta i sitt rum. Jösses! Tänker ni säkert, heltäckningsmatta i ett barnrum, är vi verkligen riktigt kloka? JA det är vi. För er som inte varit hemma hos oss bor vi i ett 100 år gammalt hus och på vintern blir det kallt om golven och jag hade iaf inte velat ligga och leka på det golvet om det var träplank. Så nu blir det matta.


tapeten "lollipops"

Snart börjar ju trädgårdsbestyren på fullt allvar också. Vi har ju 3500 kvm tomt att ta hand om så det blir några timmar där. Jag upptäckte till min årliga besvikelse att rådjuren käkat upp tulpanerna och penseerna i år. Förra året var det ju astrerna de åt upp. I år kommer jag så astrerna i kruka! Min mamma har varit snäll och tagit hand om kökslandet idag. Så det är bara att börja så grönsaker om ett par dagar.

Hemma igen! Vi har varit  i Norge en vecka...

img_9869 (MMS)

Hemma igen! Vi har varit  i Norge en vecka men det är skönt att komma hem igen.


Barn och Babymässan

Idag har vi varit på barn och babymässan i göteborg. Jag måste säga att jag blev lite smått chockad, för det var FULLT med folk och vi kom dit redan vid 11. Jag har varit på mässan varje år sedan de startade och detta måste vara rekord i antalet besökare första dagen. Man fick aldrig sittplatser och det var svårt att komma fram till montrarna. Vincent fick iaf en hood från Nova star av sin mormor och sandleksaker som han lekt med hela kvällen.
Vi var på BVC i tisdags och som ni vet hade han ju gått ned i vikt pga av att han inte äter kött, fisk eller fågel. Men idag har han ätit både kyckling och räkor. Lille skitungen! Vi var på Heaven 23 och åt den klassiska räkmackan och Vinne ville naturligtvis också ha, och det fick han. Det verkar som om han vill äta allt som jag äter. MYCKET BRA!

Nu ser vi fram emot helgen och nästa veckas ledighet!

Hello! Nu åker solbrillorna på!

img_0837 (MMS)

Hello! Nu åker solbrillorna på!


Matvägraren

Är det nån mer än jag som varit sjuk i snart tre veckor nu? Vincent kräktes helt utan anledning idag dessutom. Magsjuka? Åh...alla dessa baciller. Jag orkar inte mera nu. Nästa vecka är Edin ledig och då hoppas jag att jag kan få vila ut en stund. Jag måste bli frisk. Ingenting fungerar när man är dålig.

Vi var på BVC idag och hade hälsolkontroll. Tyvärr hade vincent gått ned i vikt och inte vuxit någonting (vilken jag misstänkte innan) Han äter ju varken kött, fisk eller kyckling. Men gröt, pasta, ris, ägg och smörgås vräker han i sig. Så har han inte lärt sig äta mer mat innom fyra veckor blir det ett besök hos en dietist.
Jag har verkligen kämpat som en dåre med hans mat. Mixat, mosat, fluffat, bakat you name it, jag har gjort allt, men han VÄGRAR. Och skulle kan lyckas få ned lite spyr han. Alla säger "ta det lugnt, han får i sig så han klarar sig" men jag har varit lite orolig. Det tråkiga med allt är ju att jag har haft rätt. Han kan inte bara äta ris och pasta. Nog om det, nu får vi ju hjälp om vi vill.

Imorgon är det utekväll med jobbet. Eller bowling rättare sagt. Det ska blir såååååå skönt.

Usch va tråkig jag är

Känner att den här bloggen inte får vad den förtjänar....uppdateringar. Men jag skyller på att jag blivit mamma, och har viktigare saker för mig. Som typ nu. Sitter och lyssnar på låtar genom spotify och dricker southern comfort. Mycket roligare än att blogga.

Imorgon ska vi få barnvakt och vi ska till Borås av alla intressanta ställen. Carola har konsert och vi har fått biljetter. Så carola blir det imorgon. Men först ska jag sova och kratta löv imorgon.

Hej på er

HP

Jag är överlag inte nöjd med min insatts på högskoleprovet idag....resultat återstår att se.
Tappade bort lappen med alla mina svarsalternativ så jag kan inte rätta här hemma =(

4 veckors väntan återstår.

RSS 2.0