Location Location Location

Jag gjorde världens deal till slut.... Det blev en beg. gitarr i Stenungsund och ett extra spel =) Så nu sitter jag och övar, jag är jätte stolt när jag selar på hard och tänker att jag ska nog allt visa mina systrar nästa gång =)

Idag fick vi OK från banken att köpa hus!!!!!!!! Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Det gjorde min dag kan man lugnt säga. Det är rätt sjukt igentligen va mycket pengar man får låna. 2 miljoner....som man ALDRIG kommer kunna betala tillbaka. Hur blev det så dyrt? Men nu gäller du ju bara att hitta drömhuset och sälja lägenheten. Så nån som är intresserad av en 3:a på Redbergsplatsen för 1.550.000:- så får ni den på studs. Chansen att få den här såld för samma som vi gav för den är inte så ljus i dessa tider, men det är desto billigare att köpa hus nu.

Sen kommer vi ju till location location location... Vart ska vi bo? Göteborg hade ju varit drömmen, men let´s face it. Det är dyrt att köpa hus här. Och det vi vill ha kan vara svårt att hitta. Sen älskar vi ju havet båda två, men Göteborgs skärgård är ju stenkört om vi inte vill bo i en friggebod. Vi har funderat mycket på Tjörn, men det blir långt att åka för oss. Samtidigt som vi gärna vill närmare min kusin med familj. Sen har vi ju världens bästa familj i Alingsås också som vi vill närmare. Varför bor våra vänner på så utspridda platser???
Men Lina....till din glädje så ligger Alingsås på 2:a plats. (jag som ALDRIG skulle flytta dit)

Jag ska ha mitt guitar hero!!!!

Idag va jag snål....och det fick jag känna på.....

Jag gick ned till game stop på femman i morses för att byta in mina gamla playstationspel mot ett guitar hero. Jag tänkte ju att jag skulle få hur mycket stålar som helst för dem, men 250:- för 5 spel va allt jag fick. Då blev jag dumsnål..... Så jag gick därifrån med en begagnad gitarr för exakt 250:- Världens deal tänkte jag. Men snål som jag va ville jag inte betala 450:- för själva spelet, de har dom ju för 400:- på media markt tänkte jag =)
Drog dit, självklart hade dom inte det hemma, men jag köpte en tidigare version för 220:-
Faan va jag har dealat idag tänkte jag. Åkte hem för att börja spela......trodde jag. Gitarr jäveln funkade ju inte. Eller rättare sagt den lilla sändaren funkade inte. SUCK, ned till game stop för att byta den lilla sändaren, men tyvärr hade de RÅKAT slänga alla extra de hade så nu va de slut.
Va faan!!! Så nu hade jag ingen gitarr med själva spelet.....
Killen i affären meddelade mig glatt att jag kunde köpa en NY gitarr med det senaste spelet för 800:- istället.  Aldrig i livet!
Jag har ju redan spelet.....
Tänk om jag bara hade köpt ny gitarr med spel från första början =(

Så nu sitter jag här hemma, utan gitarr och ett spel jag inte kan spela.

Service

Nu har jag bokat service på min bil. Nästa vecka ska den få bli frisk igen. Den har börjat hosta lite och kärva lite överallt den senaste tiden faktiskt. När man tänker på hur mycket det kostar att ha bil fattar jag inte hur dom kan med att ta så jävla mycket betalt för en service!!!
Jag ringde runt till lite olika ställen. Wolksvagen i GBG va dyrast 4800:- Mekonomen näst billigast 3400:- och Bilverkstad och Bilvård i Partille 3000:-
Vad gör dom då? Byter oljefilter och tennstift, bankar under huven, byter ett till filter och stämplar i min lilla bok.

Men det känns skönt att ha bokat tiden, nu finns det ingen återvändo.

Back sensor?

Igår blev jag påbackad av en person med väldigt stel nacke eller så hade han inte backspegel eller sidospeglar, kanske var han blind också. Jag väntar på att få köra in på hans parkering, han har gott om plats att backa ut. Men han tar full karriär bakåt och kör på mig. OK han kanske inte såg sig för, men inte nog med det....han kör iväg som om inget hade hänt................ Märkte han inte att det tog stopp eller? Så DU ägare till en mörk saab med regnummer TUB 015: BACKSPEGEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Guitar Hero Metallica

Nu orkar jag inte vänta mycket längre, i slutet av Maj släpps Guitar Hero Metallica!!! Idag kom listan av låtar som kommer vara med:

1. "All Nightmare Long"

2. "Battery"

3. "Creeping Death"

4. "Disposable Heroes"

5. "Dyers Eve"

6. "Enter Sandman"

7. "Fade To Black"

8. "Fight Fire With Fire"

9. "For Whom The Bell Tolls"

10. "Frantic"

11. "Fuel"

12. "Hit The Lights"

13. "King Nothing"

14. "Master of Puppets"

15. "Mercyful Fate (Medley)"

16. "No Leaf Clover"

17. "Nothing Else Matters"

18. "One"

19. "Orion"

20. "Sad But True"

21. "Seek And Destroy"

22. "The Memory Remains"

23. "The Shortest Straw"

24. "The Thing That Should Not Be"

25. "The Unforgiven"

26. "Welcome Home (Sanitarium)"

27. "Wherever I May Roam"

28. "Whiplash"
(www.aftonbladet.se)



Imorgon är det jag som drar till Game Stop och köper gitarr!!!!!

Tvättkorg

   
       
Nu måste vi köpa en ny tvättkorg. Våran är trasig i botten och är skitful!!!

Hjertén



Om jag någonsin får en massa pengar över ska jag köpa en tavla av Sigrid Hjertén. Älskar alla färger och att det inte är för grälligt.

Finans Gris

Siffrorna snurrar runt i huvet och jag lyckas aldrig få klarhet i vad som känna rätt eller fel eller bara för mycket. Hus, inte hus.....
Imorgon kommer det en mäklare hit och ska värdera våran lägenhet. Jag hoppas ju att vi får det samma som vi gav för den, men man får inte hoppas på för mycket i dessa tider.  Jag har tänkt mycket på finanskrisen, är det verkligen en kris? Kris låter så farligt, så elakt. Kan vi inte kalla det för mindretillväxt-tid? Det låter lite mer spännande och avkopplande. Lite light så där....Äh, va faan det är bara lite mindre tillväxt just nu. För visst är det så att det som går ned kommer upp? Nån jävel ska ju falla i gropen och nån ska ju dra nytta av det. Köper vi inte nu blir ju skiten dyrare om några år.

Spetzz



www.forever21.com

Hur snyggt är det inte med spets??? Kanske inte nått jag springer runt med på jobbet, men man måste ju va snygg när man drar ned till Halta Lottas och dricker en öl eller två =)

Kött är gött

Ledig dag och jag har grejat här hemma. Skickat brev, räknat moms och handlat.  Jag har upptäckt en ny affär i Alelyckan som jag defenitivt kommer fortsätta handla på: Orientens Hus. Det var som att komma in på ett köpcentra i Marocko. Dadlar, fikon, oliver överallt. Och alla goda fruktjuicer, godis och KÖTT. Nu kommer det låta makabert... Men slaktat igår och äts idag, vet ni hur ovanligt det är i sverige?! För en gångs skull såg man hur kött ska se ut, alla de rätta färgerna och lukterna. Och kött, det kan jag..... 

Linas Kött CV:
4 år: Min första slakt. Nötkött tror jag det var.
4-7 år: Viltslakt på hösten och nötslakt på vintern.
7-25 år: Har ätit en jävla massa kött. Gris, Ko, Lamm, Strutts, Kyckling, Duva, Kanin, Rådjur, Älg, Vildsvin....you name it 

Skithus

Det är jobbigt att titta på hus.....för det är alltid så jävla mycket att göra med dom.....
Varför kan vi inte hitta ett fint hus utan ruttet tak och mögel i grunden?

Snart pensionär

Idag har det varit helt dött i mitt liv. Inget har hänt.... Jo, vi var hemma hos Lisa och tittade på handbollen och vi har tagit en fika i Haga. That´s it. Hur fort kan en dag gå igentligen? Om det ska gå i den här farten är jag pensionär på ett kick. Och då är det väl tur att jag samlar vuxenpoäng för fullt. Här är en lista som gör mig till en kärring....

* Vi letar hus
* Jag gillar....nä, jag ÄLSKAR På spåret med Ingvar Oldsberg
* Jag vill gärna ha en kaka till mitt kaffe
* Jag tänker miljövänligt när jag kör min bil och gör inga onödiga rivstarter
* Jag tycker det är kul att umgås med min familj
* Sitta hemma en lördagskväll är inget ovanligt
* Middagsbjudningar står högt i topp på roliga saker att göra med sina vänner
* Jag bestrider en felparkering som "bara" kostade 300:-

Listan kan göras lång.......

Livet i en soffa

Har legar nästa 100% av dage i soffan. Frukosten blev (som igår) intagen på det nyöppnade cafét Le Pain Francais vid Olskroken. Mitt nya favvocafé. Supertrevlig personal och snygg inredning och världens godaste varma choklad. Gjort på Valrhona Choklad =)
Sen har vi legat i soffan och läst tidningar och tittat på TV, och det kommer vi nog fortsätta med. Men ikväll ska man väl laga nått gott tror jag. Det blir Pommes Anna (tror jag det heter) och kyckling.

På måndag åker vi och tittar på ett nytt hus i Nol. Hoppas detta är bättre. Det förra va genomruttet och mögligt =(

Ett helvet bryter lös i vardagsrummet

Idag när jag skulle njuta av en god frukost så ser jag rätt snabbt att vi inte har någon frukost hemma. Till sist hittar jag några dammiga knäckebröd i en låda och jublar! Frukost! Så jag gör en lyxig knäckebrödsmacka med skinka, senap och ost. Och mitt i allt det där lyxiga tänker jag att det skulle vara extra nice med té. Jaaa, va smart det gör jag =) Mmmmm....rabarber grädd té smaskigt.
Sen sätter jag mig i soffan och tittar på min delikata frukost, blåser på mitt varma té och drar ut det sista téet ur påsen med en tesked.......DÅ händer det där som bara händer alla andra: Snöret låssnar från påsen och en serie spassmer från min kropp levereras. Min ena hand dyker ner i tékoppen och jag bränner mig, den andra slår till koppen för att rädda den brännskadade handen. ALLT rinner ut över soffbordet där jag har: dator, mobiltelefon och 2008 års samling av Allt i Hemmet. Men vet ni, det värsta av allt är att det även bildas en stoooor sjö på min tallrik med mina sista knäckebrödsskivor...... jag började gråta


Kök

Jag har verkligen jättesvårt att bestämma mig vilken stil jag har på olika saker. Jag satt och surfade runt och tittade lite på kök för det tycker jag kan vara så vackert. Men jag kan vekrligen inte säga att "wow det här är jag". Faan va svårt det är när man älskar så många olika ting.
Imorgon ska vi åka och titta på hus. Det ska bli skitkul!!!

   

Guds dryck till människan

YES det är VIN.
Jag och Lina satt uppe till klockan va 4 i natt och drack vin och pratade om allt och lite till. Jag hade tagit med mig världens godaste Rioja vin. Kommer inte ihåg vad den heter nu, men Lina du kan väl skriva upp den så kommer jag förhoppningsvis ihåg att jag ska köpa den =)

Idag skulle jag ju ha målat klart sovrummet, men jag bestämde mig för att städa ut julen istället. Jag klarade allt gallant tills jag skulle plocka ihop granen. Hur faan fick den plats i den lilla lådan? Hur jag än gjorde så va granen 30 cm högre än lådan och typ  50 cm för lång. Och JA jag har delat på den. Sen till nästa briljanta idé... Hur faan får man i alla julgransljus i sin lilla låda? Jag har alltid tyckt att sladd-trassel är det bästa, men jag vet hur besviken min kära sambo kommer bli nästa jul då han tar upp den lilla lilla kartongen med alla julgransljus, och jag har fullkommligt bara knökat in allt. Så, jag satt väl en timme och knyppla med skiten, sen orkade jag inte mer och knöka ner resten. Förlåt mig =(

Imorgon ska jag jobba, fast jag vill verkligen inte. Jag vill hellre åka på husvisning. Men det får väl bli en annan gång.

Spökar det?

Kvällsmat: Resten av en sjukt god banankaka och lite naturgodis......jag är ensam hemma förstår ni.... Hoppas det inte börjar spöka inatt.


Hoppas man vinner nu då =)


A tribute to Göteborg....jag kunde inte låta bli

Jag har nog bott här tillräcklingt länge för att älska staden jag bor i. Och här kommer dessutom två grupper som gör grymm musik.... en hyllning till GBG helt enkelt.

A tribute to Skövde

Lite musik från skövde....hoppas dom här killarna nångång får lite uppmärksamhet.  POLKAPIX!


Eller varför inte göra ett besök på skövdebadhus....

Konstiga drömmar

Jag har de senaste nätterna drömt lite konstiga drömmar. Jag har bl.a. drömt om:

* Maria och Danny gifte sig hemma i sin lägenhet utan präst och fattade inte att det inte gills....

* Jag jagar en super duper elak mördare som på nått sätt blir super kändis och jag får det väldigt svårt att fånga honom.

* Hade en middagsbjudning utan att ha någon mat hemma.


Sen är jag fortfarande yr, har varit det i 2 veckor nu och jag tror jag ska gå till doktorn imorgon. Men ibland är det ganska kul, det är ju en sjukt billig fylla. Ni ska se mig hur klumpig jag har blivit också, går in i allt och snubblar över sandkorn typ... *haha*

Tapetkåt

Nu ligger jag här i soffan igen och surfar runt och kikar på tapeter. Jag skulle göra allt för att få jobba som ett mönster, ja det låter helt knasigt. Men skulle jag vara formbar skulle jag va de mest vackraste tapeterna och fina former. Fast det skulle nog bli ganska tråkigt att vara en tapet i längden. Så jag nöjer mig med att vara Lina ett tag till.

   

Nu börja vi komma tillbaka till verkligheten

Nu är snart alla röda dagar och helger över. Och på nått sätt är det ganska skönt faktiskt.
Vi har haft inventering på jobbet idag, ganska skönt med lite uppvärmning innan man jobbar helgen.

Vi firade nyår hemma hos Lina i Alingsås, och kvällen avslutades med konsert i köket till Björn Rosenström. Nice. Lisa somnade på köksbordet och va forfarande bakis idag. Ibland måste man som vuxen ha sånna här kvällar har jag kommit på. För nu när man är över 25 strecket är man ju så duktig resten av året att försöka vara vuxen så på nyår måste man få dricka av sig lite. Det bästa va ju att jag drack bort min huvudvärk....Har ni lyckats med det förut eller???

Ikväll blir det lugnt. Vi ska göra nått super vuxet...nästan lite pensionärsaktigt, nämligen titta på På spåret.

RSS 2.0