Mitt ofödda barn


Jag vet inte.....adoption kanske älskling??? Han ser ut som en tomtenisse.

Sjuk

Jag gick hem från jobbet idag.... Halsen värker och öronen ömmar. Förmodligen öroninflamation. Eftersom jag var öronbarn när jag var liten så känner jag knappt längre när jag får öroninflamation. Mina trummhinnor och öron är väl sönderinflamerade vid den här åldern.
Så jag stack till preem och köpte halstabletter och något hemskt fick följa med mig hem....En grandiosa snabbpizza!!! Jag lovar och svär att jag högst 5 ggr innan köpt en sån där pizza. Men jag var bara tvungen idag, det kändes lixom som det hörde till när man var sjuk. Så nu kurar jag ner mig i soffan och tittar på nått kasst TV program.

Kallt ute....torrt på kroppen

Nu när det blir ruggigare ute är det dags att plocka fram en lite fetare hudlotion. Jag är helt såld på kokosdoften. Här ser du bodybutter från Bodyfarm =)


Måndag hela veckan

Nu har jag anlänt till den tråkigaste veckan på detta år..... Edin är borta hela HELA veckan, men sover hemms 2 nätter. Sen är det mässa i Jönköping på fredag och helgen och jag har ännu inte bestämt mig hur jag ska göra. Nu måste man ju spara pengar till Marocko också. Jag börjar jobba snart och ska jobba imorgon också. På onsdag har jag ett kundmöte med en stor potensiell kund här i GBG. Det ska bli väldigt spännande och förhoppningsvis har jag glimten i ögat och charmen på topp =)
Nä....over and out

Äntligen!!!

Förra sommaren hittade jag ett märke som jag tror kommer från Canada från början, cake. Jag hittade även kort efter en burk med bodybutter som någon köpt med sig från USA, och den luktar helt fantastiskt gott!!! Alla produkter luktar som olika kakor, allt från vaniljdrömmar till äppelpaj. Och nu äntligen har man börjat importera dessa produkter till Sverige.... Kika på www.appleheart.se och se deras produkter.


Hösten är här

Jag njuter verkligen nu, årets bästa årstid är här! HÖSTEN!!! Det är så vackert att se hur träden ändrar fär och man har inte längre dåligt samvete för att man stannar inne.
Dagen har haft mycket att njuda på. Jag har varit i Uddevalla och fått in en väldigt stor order! Sen mötte jag upp min kusin i Ljungskile och vi var i en inredningsbutik (Kärrstegen) En gamal gård som tjejen har inrett övervåningen på sitt hus och ladan till butik. Självklart kunde jag inte hålla händerna borta så jag köpte några fina ljuslyktor, kort, vaxduk och en söt burk. Väl värt ett besök om man är i närheten!
Sen fick jag leka lite med kusinbarnet =) Han har börjat prata så mycket nu och han är verkligen pratglad =)

När jag kom hem gick jag och Lisa en promenad genom kyrkogåren och sparkade lite löv =) Tänk vad så lite kan göra en såå lycklig!

För och efter med Kurt

Idag så gick 36 personer vidare i Idol. Och när man sitter och tittar tänker man "Han blir nog nästa Idol", men när man väl ser finalen så kommer man sällan ihåg hur de såg ut innan all styling och sminkning. Förra året va Erik Segersted "snygg erik" på idol....men kommer ni ihåg hur han såg ut innan idol??? Nej, men det gör jag. Inte sååå snygg. Jag hittar inte ens bilder på honom innan idol tiden.... då fårstår ni nog hur han såg ut. Då är det bättre med en idol som är ful hela tiden....
 
Före Idol               Efter idol

Snyggt i badrummet!

Nu är jag trött på att det alltid är en massa saker under handfatet, sånt som igentligen skulle ligga i ett skåp, men det finns inte plats till ett skåp i vårat yttepytte badrum. Så jag kom på idén idag att jag skulle sy lite större korgar i vaxduk som man kan slänga ned saker i. Lite svårt bara att hitta snygga vaxduksmönster. Och hittar man snygga är de ganska dyra.....

   

Jobba jobba jobba

Åh, nu är jag glad. Fick precis in ett möte med en butik som är JÄTTE STOR!!!! Och förhoppningsvis älskar de produkterna och köper in en miljard saker!!! Eller kanske nån liten tvål iaf =)
Snart börjar min ensama hemma vecka igen. Edin åker iväg, ikväll eller om det var imorgon? Jag mins knappt något längre.... Han är aldrig hemma *snyft*
Men ingen ide att lipa, imorgon ska jag till Uddevalla och Ljungskile. Jag och min kusin ska till en tydligen superkänd inredningsbutik i Kärrstegen (Ljungskile) Där har de massa tingen tangel som jag ska gå lös på! Sen ska jag ju givetvis jobba också, Hälsokraft i Uddevalla och sen ska jag till Varberg på fredag. 

Nä, nu skulle det sitta bra med frukost.....

Marocko

Idag bestämdes det....jag och mamma ska till marocko den 16:e
Men denna gång är det inte för att ha semester, utan nu ska vi dit och ragga våran nästa inkomstkälla. Vi är intresserade av att importera lite marokanska saker.....typ skålar, smycken och skinnsaker. och om det blir butik av det får vi se.

Kaka!!!!!

Idag har vi gått genom Haga med Edins mamma. Det är så mysigt där, och jisses va folk det var ute idag. Bästa med den gatan är alla söta antikaffärer och "udda" butiker. Men det absolut godaste med Haga är att det brukar stå folk och sälja gigantiska kakor! allt från bullar större än tallrikar till chokladbollar lika stora som tennisbollar. Givetvis var vi tvungna att köpa med oss!!! Tre personer klarade inte av att äta upp en enda kaka. De var ENORMA!!!!


Det nya sovrummet

Så här såg det ut innan vi målande
   

Och så här ser det ut nu. I LOVE!!!
  

1 down....1 to go

Jag trode det var helt hopplöst, jag hittade verkligen inte den där perfekta jackan som jag så länge drömt om. Men efter 4 timmars letande så hängde den där.... på ZARA, en affär som jag ALSRIG skulle handla i. (dålig personalpolitik och skitig affär) Men den var så vacker. Puder rosa med utsvängd midja. Helt perfekt! Priset var dock inte lika perfekt. Men smakar det- kostar det fick jag intala mig själv.
Nu är det bara ett par skor som ska inhandlas. Vojne vojne.....

Träffade Malin och Johanna också. Och Frida kom med sin lilla Stella. Jag blir mer och mer bebissjuk för varje dag som går. Men jag får nynna för mig själv "inte nu....inte nu....." Jag har igentligen ingen aning om varför, men jag har fått för mig att man inte är redo än. Men det kommer man nog aldrig bli. Samtidigt som jag har åldersnojja, ingen logik nån stans.


NU har jag kapitulerat

Idag bestämde jag mig på skarpen, för jag har bestämt mig förr och fuskat som faan. Men nu går jag ut med allmänt meddelade: JAG SLUTAR ATT ÄTA BRÖD!!! Min mage pallar det inte mer. Sen jag "slutade" för ca 2 månader sedan så har min mage blivit jätte känslig. Jag åt en skiva bröd igår, och idag har jag haft kramp hela dagen. Så nu måste jag skärpa mig. Men faan va svårt det är när man längtar efter en ostmacka med paprika och gurka.....mmmm Nu är det frukt och äcklig youghurt som gäller för mig.....*snyft*
Nån som har nått annat bra tips på frukost? Och nej Malin, kaffe, cigg och en knäckemacka är INTE frukost.

Lugn i stormen!

Vad gör man när man sitter hemma ensam en tisdags kväll? Lägger bud på en massa väskor på tradera!!! Jag är helt hooked på klutch/kuvertväskor. Och på tradera är de så billiga! Men jag måste lugna mig nu, för jag har vinnande bud på 12 stycken!!!

Faan va tråkigt att sitta ensam hemma!!!!

Ensam igen

Hej alla bloggläsare.....eller de få jag har iaf!
Idag är det måndag och jag ska jobba.... sen händer typ INGENTING! Edin är bortrest denna veckan också så jag blir ensam igen. MALIN KOM HIT!!!!!

Inatt har min mage levt faan. Den har bubblat fram och tillbaka. Jag fattar inte att en mage kan låta så mycket. Ibland undrade jag om det inte stod en varg i hallen och ylade. Det blev allt för mycket glass och bulle igår tror jag.

BTW, idag är man lite extra lycklig, satt och öppnade posten och i första brevet ligger en check på 1000:- och i det andra en återbetalning på 2700:- Kan man bli lyckligare???? Jag älskar checkar.

Over and out

Format c:\

Jag är räddad!!!!! Jag har äntligen fått min dator att fungera igen!!!!

Häromdagen fick jag en snilleblixt och tyckte att jag behövde formatera datorn för att den har fått en jävla massa virus och går trögt osm faan. Så jag rotade fram min windows XP skiva och började.... Men allt bara blev SÅ fel. Till slut la jag ifrån mig datorn och började fundera på att kanske köpa en ny. Men så i morse.... NEJ den ska faan inte få vinna över mig! Så nu.... 5 timmar senare så fungerar den igen. Tack vare Data C på gymnasiet och några datakunniga tidigare pojkvänner så har jag nu en helt sprillans ny dator. Tyvärr fungerar det trådlösa internet inte så jag sitter med 50m sladd i lägenheten, men hellre det än en ny dator!

Så, behöver ni formatera eran dator, ring mig =)

Hot Hot Hot

Jag vill köpa kläder NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Från forever21.com altså.....

   

Irriterande godis





Jag älskar mjuk gräddkola från ryfors konfektyrer. De finns i typ alla godisk affärer. Men det finns inget som är så irriterande som när kolan inte är färsk. För då har pappret fastnat i kolan och jag blir tvungen att äta papper.......Jag har nog fått i mig ett A4 vid det här laget.


Jag sitter också och väntar på min kusin och hennes son. Vi ska till Allum, mitt nya favvo köpcentrum! Jag måste köpa skor! Jag har nämligen bara stöval eller öppna högklackade skor. Och sist jag kållade va det regn och lera ute nu.

Ikväll kommer äntligen min älskade hem. Jag ska inte klaga, men det känns som om de senaste 6 veckorna har vi inte hunnit träffa varnadra mer än på kvällarna eller snabbt på morgonen. Upp och iväg.... hit och dit. Nu ska vi nog ta det lugt i helgen och bara vara med varnadra....Och en hink men färg, vi måste måla sovrummet.

Maraton och Sushi

Änne en dag som jag fördrivit med Sex and the City maraton. Idag säsong 5, igår säsong 4. Igår ostbricka med Lisa, Idag Sushi med Lisa. Kan det bli bättre?

Idag slog det mig.... Jag ÄLSKAR Göteborg. Jag vill nog inte flytta härifrån. Jag är inte redo att köpa hus på landet, jag vill andas storstadsluft i ett par år till. Jag vill gå utanför dörren och se pulsen på gatorna, känna lukten av cigaretter och korvmoj. Jag vill nästan bli överkörd av spårvagnar och prata med löjlig Göteborgsdialekt. Jag vill ha mitt umgänge med 10 minuters avstånd, eller åtminstonde alkoholvänligt avstånd. (Typ tåg eller buss hem)

Jag har också beslutat ett vuxenbeslut idag, jag ska köpa gym-kort. JA, det är sant. MEN inte för att jag vill gå ned i vikt....jag älskar mig kropp, men åldern har äntligen tagit ut sin rätt (eller börjar iaf) Min rygg är helt kass och tydligen behöver jag något som kallas muskler där för att hålla upp skiten. 

C ya!

Jag är helt såld.....








You and your Girls are going out tonight
Ya'll been plannin' so we right
You got somethin' boys can't deny (Heres a hint)
It's like applepie
Cut you open and you're just wired
You ain't tired wanna cause a riot
And
Who can say no to you
Wait till they get a load of you

Bakis i Skövde

Ååååååhhh....tack tjejer (och edin för den delen) för en underbar kväll!!! Spel och Sprit är de två heliga S´en. Och Malin, du som var orolig att vi inte skulle dricka upp smultronvodkan....eller hur, inga problem. =)
På nått konstigt vänster så handlade kvällen om korv.... Jag, Lina, Edin, min syster och christer satt på Mummel och drack när jag blev så röksugen, och ni som bor i Skövde vet hur svårt det är att köpa cigg efter 22.00! Så efter att ha tiggt till min 2 cigg från en kille i rullstol så styrde jag mig mot modegrillen, och där jobbade ju pappa Lennart!!! 2korcar och ett paket cigg senare var jag tillbaka, och då helt plötsligt skulle vi ju gå hem....korv igen! Men denna gången gick allt fel. Korven fastnade mellan mina tänder, eller rättare sagt skinnet på korven fastnade. Så jag såg helt för jävlig ut =) Vi fick skjuts hem av min systers kompisar, och jag var ju tvungen att påpeka och visa alla min korvmun.......*not nice*

Idag har vi mest sovit, men sen blev det Wallermans och Pizza.

Nu är vi hemma och jag längtar efter er tjejer!!!!!!!!

Snor överallt

Faan va synd det va om mig igår. Jag kunde inte ligga ned, för då fick jag ont i bihålorna, jag kunde inte andas igenom näsan för jag avr täppt. Jag kunde inte andas genom munnen för jag började bara hosta, jag kunde inte ta nässpray för jag har redan överdoserat en miljon liter så det svider som faan.... Men droppen var när jag snöt mig och det kom BLOD! Då avr jag inte vuxen många sekunder.... Tårarna sprutade och jag ville bara lägga mig ned och dö...
Räddningen blev 2 stora panodil och TV till klockan va 3 inatt. Sen somnade jag....
Så ni kan nog gissa att denna igensnorade tjej är hemma idag. Faan vad jag hatar riktiga förkylningar.

Hemma, för en kort sekund

Jag känner mig som en borttappad vante.... Jag far och flänger överallt. Skövde, Örebro, Skövde, Göteborg och snart Skövde igen. Som Edin sa häromdagen, "vi är bara hemma och slänger smuttskläderna och packar rent" Men det har varit värt varenda mil, för jag ahr äntligen fått umgås med de bästa vänner man kan ha!!!! Känns så spännande nu när alla är samlade (mer eller mindre) i samma stad. Malin, Maria och Lina!!! På lördag ska vi ut, allihopa!!!!!
Och Malin!!!! Guuud va glad jag är att du sa upp dig från ditt jobb, du är värd SÅ mycket mer.

Lisa och Karin har precis varit här och fikat lite. Jag passade även på att ha lite REA bland mina hudvårdsprodukter. Det har nämligen läckt i min väska och alla flaskor har blivit kladdiga och kartongerna slitna. På tal om hudvårdsprodukterna så har jag haft 2 väldigt bra dagar! Jag har hittat min nya inriktning -Hälsokraft! Älskar deras butiker, man kan hitta allt möjligt.....

Fram och Tillbaka

Känner mig lite som en pingpong boll..... I fredags tog jag tåget till Skövde och mötte upp Edi där. Vi skulle gå på den årliga Matfestivalen som Skövde alltid anordnar. Så på lördagen var det dags, fullt med folk och köer till mattälten!!! Men det bästa eller kanske näst bästa är att man träffar gamla vänner och klasskompisar som man inte sett på typ 10 år. Och detta hände ju oss! Vi sprang på min gamla kompis Jennie som jag bott granne med i många år, ett tonårsvänskap kan man ju kalla den relationen, ena dagen upp andra ner.... Men Jennie försvann från Sverige för ett tag sedan, hade hunnit bo i både London och Albanien =) Men nu skulle han flytta till GBG av alla ställen! Dags för fika tyckte jag! Guud va sånt är roligt =)
Maten va god som alltid, men inget som fick smaklökarna att explodera direkt. På kvällen satt vi hemma hos Linas mamma och drack vin och spelade TP...vem vann????

Ikväll drar vi till Skövde igen. Jag ska till örebro på tisdag och skövde på onsdag för att visa produkterna.  Så hej hej pingpong boll =)

RSS 2.0