Filmtårar

Nu har jag tittat på Sex and the City två gånger, man gråter inte lika mycket andra gången, men det är svårt att inte tok-gråta. Igår snorade jag så mycket att jag fick använda näs-spray för att kunna andas. *haha*
ALLA borde se den!
Jag är fortfarande ensam hemma och har inte gått utanför dörren idag. Jag bakar tomatbröd till älsklingen eftersom jag själv inte äter bröd längre... Men den fina brödmaskinen måste ju användas. Sen har jag suttit och målat med det fina målarsettet jag fick av Mia och Danny! Tavlan blev inte som jag hade tänkt mig....*haha* Har aldrig varit någon vidare konstnär, fast vi har två i släkten =) Men jag gillar själva tidsfördrivet, och att det blir något personligt.

Sen har jag funderat klart på något som har gått och tyngt mig väldigt länge. Jag kommer gå tillbaka till mitt gamla jobb på halvtid en stund. Jag har lite svårt att skriva här vad orsaken är som gör att jag "tvingas" göra detta. Men känner du mig lär du få höra det =)

Jag skulle verkligen behövt en riktig supar kväll idag. En Lina & Lina vinkväll hade suttit fint.... hmmm.... det måste planeras!


Sommarvarmt

Idag har det varit ännu en svettig dag. Men äntligen har vi fått en AC i butiken. Förhoppningsvis skall det bli lite bättre temp. Jag är ensam hemma, Edin åkte till Norge idag. Så jag har några ensama dagar framför mig. Men på lördag ska vi hem till Petra, en av de tjejerna som jobba på Esprit. Det ska bli spännande =)

Igår när jag kom hem från jobbet drog vi upp till Härlanda tjärn och badade, och det är ju perfekt att ta ett dopp vid tio, vattnet är varmare än luften. Härligt!!! Detta ska vi börja ha som tradition tycker jag. För vi är lyckligt lottade att ha en badsjö 5 minuter bort med bil. Vem har det i en storstad?

Jag är lika shopingsugen som vanligt....men denna gången vill jag så gärna ha en väska. En randig väska!

 
www,bagsandfasion.se


Slut på semestern

Nu har jag landat hemma igen, Efter en lång och slitsam vecka så fick vi äntligen till våran 95 års fest i lördags. Ca 100 pers kom och vi grillade, drack öl och vin och åt massa tårta. Allt blev väldigt lyckat. PolkaPix som spelade var jätte duktiga och alla dansade in på småtimmarna. De sista som gav sig gick vid 4 på morgonen. Själv va jag i säng klockan 3, eller snarare i tält =)
Det har varit ett jävla slit rent ut sagt med förberedelserna. Det var ju ganska mycket som skulle städas upp och ordnas. Vi har bl.a. rivit ett hus, kört antal mil med släp, huggt björkar, sopat, byggt 11 meter lång grill, byggt dansgolv med scen...... listan kan göras lång. Men det var värt varenda svett-tår! + att jag fått tidernas snyggaste bonna-bränna.

Idag har jag jobbat på Esprit, och vet ni vad...det är 70% nu. Massa snygga byxor som jag vill köpa. Men jag fick nöja mig med ett par skor från scorett så länge.

Jag lever!

Hej kära vänner, jag har inte bloggat på ett tag,och kommer förmodligen inte göra det ¨på ett tag heller. Jag har varit uppe i Skövde (Värsås) i några dagar och hjälpt min pappa med förberedelserna för festen. Detta innebär att jag klippt ca 50 mil gräsmatta, rivit ett hus och gått loss med kofoten på massa bädor. Men det värsta av allt är att när man umgås med bönner, börjar man prata som en. Så alla ni som kommer på festen, bli inte rädda, jag får snart tillbaka min vanliga dialekt igen =)

25 år och 1 dag

Nu är jag 25 på riktigt, och det känns som vilken jävla annan dag.... Men så är det antar jag när man blir äldre. Man märker ingen skillnad. Men jag får väl sätta mig ned och vänta på rynkorna. 25 är inte alls farligt, men tänk sen när man fyller 30, då kan vi börja snacka ålder.....ojoj

Dagen började med att Edin gjort chokladtårta till mig och kom in med den och kaffe på sängen. Sen fick jag en jätte fin klocka och en helg i Köpenhamn av honom. *tack* En timme senare är den två som står i min hall och sjunger, fattar inget, då har min söta mamma och hennes kille åkt ända från Skövde och hit på morgonen bara för att fira mig! Och vet ni vad..... jag fick en symaskin av mamma!!!!!!!!!!!!!!! Jippi!!!!!!!!!!!!!!

sen tog vi en tur ut till Gunneboslott i Mölndal. Har aldrig varit där förut och konstaterade att det va ju inte så spännande....om man inte älskar växter då. Sen drog vi till vårat favorit ställe....Tois Tay...Mumsig Taimat.

När älsklingen kom hem på kvällen var det dags för husvisning ute på Tjörn. Denna gång va det inte intressant med tanke på att taket va helt rötet.... Sen åkte vi inte till stan och gick till Björns Barn på Vasa Viktoria. Det stället är lite speciellt för oss eftersom det var där vi hade våran första date. =) Maten va fantastiskt god och vinet likaså. Sen sussade jag gott.

Idag har jag slitit inne på kontoret för att måla ena väggen. Det har varit en brun fondvägg som jag har stört mig på länge, och nu har den äntligen blivit vit. Jag målar även sekretären vi köpte häromdagen, men jösses, jag får nog måla den 5 ggr tror jag....

 
 

Snart 25....

Imorgon fyller jag 25 år. Spännande... Jag ska få chokladtårta och kaffe på sängen =) Jag har fått introducera Edin till denna tradition, för det gör dom tydligen inte i Norge.
Sen ska jag få ett stort paket, så stort att han måste ha det i bilen. Tydligen skulle jag fatta direkt vad det är om den stod här inne. Men jag tror det är mer för att jag skulle försöka tjuvkika. Jag är hemsk när det gäller nyfikenhet. Jag blir 8 år igen varje år när jag fyller år. Jag älskar att ha kalas och ligga och vänta på att man hör att familjen sjunger utanför dörren =) *wee*

Vi har precis varit och köpt en sekretär också. 300:- för en rödmålad SVINTUNG sekretär. Den skall vitmålas på fredag och stå inne på kontoret. Väggen där inne skall också målas vita, och förmodligen ska jag skriva med skrivstil något högst uppe på väggen.... tror det kommer bli väldigt fint.

Nu börjar jag räkna ned.....

Parfym

Nu har jag snart slut på min parfym, så jag måste köpa ny... http://www.beautifulperfumes.com/ har billiga parfymer, men man får ju fortfarande betala tullavgift och frakt. Så man borde nog köpa på sig lite.....hmmm.....i like

 

Påtal om tullavgifter så vill min mamma börja importera saker från Marocko, så vi ska dit till hösten och se om vi kan hitta några leverantörer. Skojj =)

Hört på Båstads tågstation

Sitter och väntar på tåget i Båstad och delar bänk med ett äldre par. En bänkrad ifrån oss ligger en backpacker-tjej och sover på sin sovsäck. "Det där känner jag igen" tänker jag.....
Gubben tittar på henne och frågar sin fru: "Hur kommer det sig att välfärdslandet Sverige inte kan ta hand om uteliggarna?"

Jag konstaterar & undrar:
*OK man är skititg och äcklig när man tågluffar
*Är man uteliggare bara för man sover på en fullproppad ryggsäck?
*Har de äldre paret aldrig lämnat Båstad innan?
*Undra vart tjejen var påväg???

Snart semester

Nu ska jag bara jobba en dag till, sen har jag nästan 2 veckors semester. Men jag ska inte ligga hemma och lata mig. Jag ska hem till pappa och hjälpa honom med allt inför festen. Och det är mycken man ska göra kan jag säga.... Jag har fått ansvaret att gör potatissalladen. Och det är ju då till 100 personer. Nice =)

Idag när jag kom hem hade älsklingen lagat jätte god pasta sallad. Färsk tomatpasta med kyckling, svamp och creamy pepper sås...*mums*

Sen är jag nu super sugen på att bo i hus. Jag vill ha en liten trädgård där jag kan plantera blommor och sola....

Vad säljer jag på dagarna?

Jag är verkligen ingen Esprit tjej, och har aldrig varit. Men jag har haft ett måtto som jag vet jag delar med Lisa, och det är att när Esprit har REA hittar man alltid fina kläder. Då borde det ju betyda att när de inte har REA hittar man också kläder. Och JA, det stämmer. Esprit har verkligen lyckats med något som jag tycker är svårt att hitta.....den rätta passformen. De gör kläder som får en att se snygg och smal ut. Allt är figursytt och ser kanske inte så upphettsande ut på galjen, men när man väl får på det blir man förvånad. Så nu ska jag försöka utnyttja att jag jobbar där och köpa lite baskläder, typ jeans och toppar. Och det kan nog behövas nu för jag har renasat ut garderobem idag =)

 
www.esprit.se

Nedräkning

Nu börjar nedräkningen om 10 minuter är det endast en vecka kvar tills jag fyller 25. Ett magiskt tal kanske? Vad har jag då gjort på 25 år?
Jag har....
....spelat piano i 7 år
....haft ett enormt hästintresse många år
....spelat fotboll i seriens sämsta lag (varje år typ)
....tonårsrevolterat
....druckit för mycket
....druckit för lite
....rökt FÖR MYCKET
....läst på högskola för lite
....träffat de bästa vänner man kan ha
....träffat hemska människor
....lärt mig mer om mig själv
....förlovat mig
....startat mitt företag
....vunnit en bil
....köpt en bil
....oroat mig för mycket m.m.

Listan kan göras sååå lång. Men detta kanske låter klyschigt men jag trivs faktiskt med att bli äldre. För varje år som går lär jag mig mer om mig själv och jag blir mer och mer medveten om hur jag BÖR leva. Detta är oslagbart och det viktigaste jag har lärt mig är att aldrig leva med något som känns fel. Man klarar sig mycket bättre än vad man tror. Att tro på sig själv och göra det man drömt om är min lycka! Hoppas ni gör det samma.
Nu ska jag nog lägga mig och bli en dag äldre....och klokare

Utsidan räknas

Att städa och göra ditt hem fint räcker inte, nu ska flaskan se snygg ut också. Ren innuti, snygg utanpå....

 


www.nordhjem.dk

Modelejon

Så här efter tre dagar i en klädbutik vill jag själv shopa lite kläder. Så jag tog tillfället i akt när Gina Tricot hade REA. Så det blen en söt liten ballongkjol i nån grönmetallic färg och ett till par tights. Själklart måste jag ju också ha nått från Esprit nu när man jobbar där, så det blev en svart top. Men det stoppar inte där, jag vill shopa mer!! Kanske för att man inte kan just nu. Plånboken e typ tom, very tom.
Har hittat en sida som jag är inne på nästan varje dag. www.forever21.com

       


Ja, när födelsedagen kommer blir det nog lite shoping där =)

Konstig film

Har precis tittat på filmen "the Happening" med Mark Walberg m.fl. Defenitivt den konstigaste film jag sett i år. Jag fattade inget, träd och gräs som släpper ut gifter som gör att människor tar livet av sig....??? Då är det bättre ätt min gamla kultfilm "morotsmassakern" släpps på  bio. Vi spelade in den när jag gick i ettan på media. Jag hade fått låna hem en stor stenålders film kamera som man stoppade i riktiga band *haha* Sen va Malin, Veronica, Kimmen och Anna huvudrollsinnehavarna. Den handlade om en man som trodde hans döda fru reinkarnierats till en morot. Vi hade köpt typ 20 kilo morötter som rekvisita. Nice. Efter halva filmer orkade vi inte mer och flummade runt i stället med kameran. det bandet ligger hemma hos mamma någonstans =)

Ullevi 2008-07-04 Bruce Springsteen



  


En kväll som var helt underbar, speciellt när han öppnar med Born in the USA. Min syster började köa till konserten dagen efter och fick stå längst fram. Tror ni hon tallade på honom eller???

Bruce!!!!

Nu börjar jag ladda.... Ska nog göra iordning håret nu, det kan ta tid faktiskt. Mamma och Per är på väg hit och vi ska väl försöka komma iväg så att vi är inne i god tid. Vi har nämligen ståplats och vill inte hamna längst bak. Mamma ville sitta i parken utanför och dricka vin i några timmar innan, men jag förklarade att det passade inte en 50 åring.....


Hungrig!!!!

Jag vill ha en STOR fet stek med pommes och massa flötig sås, sen gärna en baconburgare med extra mycket ost, pyttipanna med rödbetor, grillad kyckling, fläskfilé.....you name it

Men jag orkar inte.... jag är lat nu, dessutom är klockan kvart över elva. Vad skulle mina grannar säga om det började lukta flintastek i trappuppgången?

Första dagen på sommarjobbet.

Idag var första dagen på mitt nya sommarjobb. Känns lite konstigt att säga sommarjobb när man är 25.... men så är det. Ska jobba några dagar på Esprit lite extra för att dryga ut kassan. Och redan på måndag ska jag få jobba ensam och stänga själv. *spännande*
Lite annorlunda att jobba med kläder, men det är mycket lättare när man inte behöver sitta inne med så mycket info om produkten.

Om  ni har kikat i min bildblogg så ser ni ett härligt foto som togs igår kväll. Då satt jag och min kusin på hennes veranda och drack rödvin och rökte aldeles för många cigg. Sen bestämde vi oss för att gå och lägga oss i tid....mmmm....det blev lite tjatter innan vi somnade också. Girlsnight helt enkelt.

Imorgon kommer mamma och co, då ska vi på Bruce!!!!

Längtar efter en hund

Jag är uppvuxen med hund och saknar det faktiskt varje dag. Att alltid ha ett sällskap, att kunna gå ut och gå och ha någon som kryper upp bredvid. Mmmmm..... längtar tills man vet vad man ska göra i livet så man kan planera lite mer.
Satt och kikade på utbildningar idag och kunde inte hitta något jag ville ha. Känns hopplöst ibland. Jag har ingen aning om vad jag vill bli.....


Ny dag, nya möjligheter

Idag är en bättre dag. Jag har inte lika ont i magen. Vi lyckades ta oss ned till grillen och köpte oss hamburgare och mos. Men jag åt kanske 4 tuggor, sen va det stopp. Så nu ligger vi i soffan igen, Edin snarkar och jag surfar runt bland inredningsbutikerna på nätet. Har hittat min favorit som har ganska billiga priser. www.byvalentin.se
 
 


Nu ska jag försöka ta mig ned i tvättdstugan, måste tvätta innan fredag, för då kommer mamma, hennes kille och min syster på besök. Vi ska på Bruce Springsteen =)

RSS 2.0