Tandproblem

Nu tog jag tag i mitt tandproblem igen och fick en tid vid halv nio. Man hittade ett hål på en tand som gjort att jag haft så ont. (förhoppningsvis) Så nu är tanden lagad och jag sitter här hemma med världens mest bedövade mun. Jag dreglar okontrollerat och kan inte prata.... usch Men förhoppningsvis är smärtan borta sen och jag kan sova igen på nätterna.

Idag är jag ledig och ska slappa så mycket som möjligt och kanske dra fram dammsugaren.....det behövs =(

En lysande idé

Jag har tyckt att det är så jädrans mörkt på våran uppfart när man kommer med bilen på kvällarna. Så igår va Edin och köpte små lampor som man sticker ned i marken och som drivs av solljuset. Kanonbra blev det! Äntligen ser man vart man kör om kvällen. Men det tog ca 10 timmar, sen va första lampan nere. PANG!!! Sa det när jag skulle åka till jobbet idag..... Dom syns inte lika tydligt på dagen =(


Ajajajaja

Har sovit NADA inatt. Visdomstanden i underkäken som spökar igen. Så jag fick en akuttid på folktandvården idag. Kom dit och sen hände inget mer..... De gick och ropade upp en "Julia" i en halvtimme men jag fick aldrig komma in. Så jag gick tillbaka till receptionen och receptionisten utropar "Men där är du ju Julia, dom letar efter dig" Ööööhhhhh...... Tydligen har det blivit fel. Så som plåster på såren behövde jag inte betala nått =) Snällt va! Men tanden sitter kvar, den tas ut nästa år. Förhoppningsvis slipper jag operera ut den, men det såg inte ljust ut. Har proppat i mig alvedon och det funkar hur bra som helst. I morses va jag livrädd att jag skulle bli sängliggande och tjurig över värk i käken i flera dagar. Men det här verkar ju gå som på en dans! Halleluja för smärtstillande!

Personalfest ikväll som jag tyvärr hoppas.... Alvedon och party är ingen bra kombo....

29 nov

Innan 29 nov ska sista rummet på bottenvåningen vara klart, för då ska jag bjuda alla på jobbet hit och vi ska glögga ikapp hela kvällen. Och inte vill man visa upp en plastmatta som är en immitation av trä....under all kritik! Så till helgen har älskling lovat att börja. Sen ska jag göra en insatts med att riva tapet som jag ÄLSKAR sååå mycket.  Det blir panel upp till hälften och sen en skitsnygg lila tapet av Morris & co

C ya.....imorgon är det personalfest

Marley and me

På två dagar har jag slukat boken Marley end me av John Grogan. Den handlar om hunden Marley och hans upptåg. Den gjordes som film för ca ett år sedan med Jennifer aniston och Owen Wilson i två av rollerna. Nu måste jag bara se filmen för boken var helt fantastisk! Läs den!!!


Elvine jacka

Världens snyggaste och bästa jacka heter Elvine "gunnel"



Visst är den sjukt snygg? Men den kostar 2000:- och det är för mycket tycker jag. Hade den kostat 1500:- hade jag nog sugit på karamellen, hade den kostat 1000:- hade jag inte tvekat. Jag får sukta efter den ett tag =)

Förra överskriften var väldigt fyndig, sen krasha internet

Ååååååååååååååååååååå jag hade skrivit ett jättelång och bra inlägg om Idol och att det va bra att Camilla åkte ut, men sen dog internet skiten och jag får börja om. Denna gång får ni den korta versionen:

Bra, äntligen åkte Camilla ut. Vad tror man när man får en plats i världens största musiktävling och börjar slakta låtarna och inte bara gör det en gång....utan TVÅ!?! Sen är jag skitsur över att alla tjatar om att i år är det bästa startfältet någonsin. NEJ det är det inte, det är det sämsta! De sjunger ju för faan falskt och mummlar. Det enda som va bra med camilla va att hon iaf sjöng bra och va glad!

BLÄ för idol


Och BLÄ för min stavning. Jag har rättat denna text 100 ggr nu? Vad har hänt i min hjärna? Lina...blir man sån här?

Nytt pris =)

Vi fick vårat hus omvärderat häromdagen. Vi har inte fått den slutgiltiga siffran, men det har stigit minst 300.000 sedan vi flyttade in! Allt renoveringsslit har gett resultat kan man säga!

Jag har jobbat väldigt mycket i en vecka nu, så dessa tre lediga dagar jag har framför mig är välbehövda! Idag fick jag reda på att jag ska få gå på presentinslagningskurs i november. Låter jätte kul. Så till jul kommer alla se vilka mina julklappar är!

På lördag är det 30 års fest som gäller! Och inte att glömma bowlingen på dan tillsammans med Hannah och Hilma. Man får passa sig, Hannah är tydligen riktigt grymm på bowling. Tydligen slår hon sin mamma i detta =)

Ensam hemma

Edin är på mässa i Danmark denna helgen, så jag sitter ensam hemma i soffan och tittar på fotbollen. Ganska skönt faktiskt att vara själv ibland. Man kan ligga på soffan hur länge man vill. Idag var jag så lat att jag köpte pizza =) Man måste få unna sig ibland.
Jag har två dagar kvar, sen är jag ledig. Guuuud vad jag längtar till en ledig dag. Jag är så trött. Igår somnade jag halv elva, men gick upp klockan sju idag. Det har nog aldrig hänt i Linas livshistoria förut.

Nej....jag är trött...kul blogginlägg detta blev då =)

Google

Jag besöker google typ 5-7ggr varje gång jag går ut på internet. Jag kan inte leva utan googel. All min information hämtar jag därifrån. Wikipedia är för töntar, saker som står där är ju inte alltid sant, så jag googlar mig fram. Jag älskar att man kan söka på bilder. Ibland skriver jag bara in ordet "brun" och fram kommer massa coola bruna bilder *hehe* Skriver man "rosa" kommer bilder på godis och klubbor, då kan ni tänka er vad som kommer när man skriver brun...
Det va inte allt för länge sedan jag fatta varför sajten heter google. Ni vet kikare, fast på engelska. Och då vill jag bara säga att jag (och säkert en massa andra svenskar) säger fel!!! Jag säger googel typ så här: Goooogel (på bonna dialekt) när man iställer borde uttala det goggel (fast inte jätte massa betoning på G) Fattar ni? Det är befriande när man fattar =)

Jag är smart jag är smart jag är smart...........

RSS 2.0