Finnes: jobb som partiordförande i dubbelmoraliskt, gammalt parti.

Nu går det urför i rasande fart för socialdemokraterna. De tappar fler väljare snabbare än sifo hinner göra undersökningar. Det är något mycket unikt som händer när Sveriges största parti sedan 1917 snart kommer se sig som nummer två. Vad har hänt? Varför händer det nu? Vems fel är det?
Jag tror allt började med Mona. Man kan inte ge en kvinna makt som har ett chokladbegär! Hur skulle vi kunna förlåta tobleroneköpet? Och hur skulle vi kunna lita på denna människa? Partiet inser sitt fel och byter ut Mona efter sitt katastrofval 2010 och vad vaskar man fram? Håkan Ljuholt, en hyvens man med råg i ryggen och makt i mustachen! Och det är ju tur att han inte föll för sockerbegäret och handlade lite choklad! Han hade andra problem som nu är historia.
Vad är nästa steg då för sossarna? Pär Nuder är ett namn som har börjat florera i media. Personligen tycker jag inte man kan ha en partiodförande som har ett efternamn som i en snabb översättning betyder "naken" på engelska, det gör sig inte i EU. Sen känner jag att de uppmuntrar inte direkt oss unga att rösta på dem. Moderaterna har ju lärt sig läxan och lät Reinfeldt bli partiorförande, han är ju faktiskt under 50 och har en cool fru. Sossarna lät Göra dansa med kossan i bolibompa när det begav sig, men man missade nog att vi i Sverige först har rösträtt vid 18 års ålder.
Sen skulle nog väljarna uppskatta om de släppte lite på sin dubbelmoral som så lätt lyser igenom. Ena dagen heter det att Juholt måste avgå och nästa dag när han frivilligt avgått heter det att det är en stor sorg eftersom han hade allas stöd.
Sist vill jag bara ge rådet att bidrag är inte "da shit" anymore. Sverige har blivit egoistiska, avdragsälskare, vinstdrivande, riskkapitaliserade, ekonomiserade och skattelättade 4 life nu. Ska ni vinna över det måste nu in med den tunga arsenalen.

Saker som äcklar mig

Just nu har jag ren och skär ångest eftersom jag har tenta imorgon och måste koncentrera mig på att plugga, så vad gör jag istället? Allt annat! Jag tittar på roliga youtubeklipp, läser bloggar, dricker kopiösa mängder kaffe, drömmer mig bort på ams hemsida om vilka jobb jag ska söka när jag är klar med utbildningen, spelar wordfeud osv. Och nu fick jag ett ryck att skriva ett blogginlägg som jag inte gjort på mycket länge!
Så jag tänkte skriva om saker som äcklar mig.

1. Aftonbladet
Kanske oförtjänt at första platsen, men jag tycker att aftonbladet är den mest äckliga tidning som någonsin funnits. Ända sedan den där söndagen 2006 då förstasidan löd: "Här hettsäter Kicki Danielsson korv." så har jag aktivt valt att inte läsa aftonbladet. Sen gillar jag inte den där Lena Melin heller.

2. Grodor
Jag vet inte om de platsar på denna lista igentligen eftersom jag har fobi för dem. Men fobin innebär ju att det äcklar mig så det blir väl rättvist då. Hade jag fått bestämma hade jag gärna rubbat ekosystemet och utrotat alla grodor.

3. Torr hud
Jag får damp (som en 14is skulle sagt) av torr hud. Usch usch usch, jag dränker mig själv i hudlotion så fort jag får bara en antydan om att få torr hud. Just nu känner jag att det stramar lite i händerna.....usch

4. Nu kommer jag inte på nått mer....måste plugga antar jag

RSS 2.0