Julen är över och det är ett helt år till ...

img_0198 (MMS)

Julen är över och det är ett helt år till nästa. Jag kan inte hjälpa det men jag blir alltid lika stressad varje jul. Det ligger i mitt blod att alltid vara lite småstressad. Det kan min sambo intyga. Jag funderar på att avge ett nyårslöfte, att sluta stressa men jag vet inte om jag är mogen. Men eftersom jag både slutat röka och tränar tre dagar i veckan så får det nog bli det. Påtal om träning så måste jag nog gå till en ortoped. Det känns som om mitt bäcken inte har läkt sedan förlossningen. Som att fogarna inte gått samman riktigt. Nån som vet hur lång tid det tar? Nu ska jag käka kvällsmat. Kram på er allesammans!


2 dagar vi kan stryka från mitt liv - tack!

Helvetet har brutit upp ur den iskalla jorden och landat som en måsskit rakt i pannan på mig. Det finns knappt ord som kan beskriva hur stressigt och utmattande och rent helvetiskt dessa två dagar har varit. Okej, vi börjar med gårdagen.

Måndag:
Vaknar av att den annars så glada son gallskriker mig rakt i örat. Trevligt sätt att bli väckt på. Han kräks nått helt sjukt under dagen. Varenda gång han får i sig mat så kommer det dubbla upp. Och gissa vart det hamnar? Både han och jag bytte kläder (jag skojjar inte) säkert 5 gånger. efter femte gången sket jag i att byta om och klädde av honom så han fick vara naken. Emellan spyor och gallskrik försöker jag packa för julen. Julklappar, kläder, finkläder, mat, dricka, kattmat, katt, kudde, nässpray, alvedon, nagelsax..............
Mitt i allt ringer en kille och vill köpa mitt guitar hero. Han åker ända från kungälv för att köpa det. Yes! Gött! Vincent skriker, jag försöker förklara vägen han hör inte, det blir pannkaka. Men han hittar fram.
Nu är klockan halv åtta och Vincent har knappt ätit någonting och gallskriker. Då ringer en till kille som vill köpa våra konferensstolar. Efter tre månader på blocket, äntligen nån som vill köpa!!!!! Vincent skriker så mycket att jag ber att få hans nummer och så kan Edin få ringa upp honom när han kommer hem. Hittar en penna och en gammal tidning på golvet. Rafsar ned nummret och känner mig supernöjd! Yes, extra semesterpengar!
Edin kommer hem och ska ringa till killen, men först ska han bara tända i spisen........................................
Ni fattar kanske vad han tände med?

Tisdag:
UPP.......klockan är åtta, vakna Vincent vi ska besiktiga bilen kl 09.50
Faan ingen frulle hemma! På med kläder in med ungen i bilen till McDonalds och köpa frukost. Snabbt iväg till bilprovningen. WHAT!!!! min tid stämmer inte!!!!! Ringer och får veta att jag betalat in pengarna två dagar för sent. Fick dock en ny tid i skövde kl 17.00
Hem, packa in 3 ton med saker i bilen, bebis i fram, katt i bak, paket i knät, carola i sterion, halt som faan, kaffesugen. Två timmar och 20 minuter tog det upp, snabbt hem till mamma och lasta av, av med katt, ge katt mat, fylla kattlåda med sand, iväg till farmor, Vincent skriker.
Sen blev det bilprovning..........tror ni biljäveln gick igen eller?
Vincent snorar och spyr, jag har fått finnar, vincent vägrar sova, jag har migrän.


Jävlar om inte morgondagen blir bättre......

Ensam hemma

Fattar ni! Jag är ensam hemma. Edin och lille skrutt är ocn köper julklapp till mig! Detta firar jag med att vika tvätt rensa garderoben, koka knäck och äta upp resten av pepparkaksdegen. Och nu sitter jag och bara njuter i soffan. Det är väldigt skönt att få vara lite ensam. Hoppas edin njuter lika mycket att vara ensam med Vince...*haha* *mohahahah*
Julafton närmar sig och alla julklappar är inhandlade och inslagna. Det är första julen som jag och Edin kommer fira ihop efter 4 år tillsammans. Det kommer bli speciellt, men ännu mera speciellt för honom. Första året han inte firar jul hemma.
Ära vare julefriden! Nu ska jag titta på TV

Dipp och Topp

Julstämningen börja göra sig nävarande. Igår bakade jag 18.000 plåtar med pepparkakor och idag äter jag upp dem. Kvällens höjdpunkt har varit "på spåret" som äntligen är tillbaka. Ordning på torpet! Jag är vekligen impad av att paret Haag va så IQ berikade. Det visste jag inte.
Dagens dipp får ju då vara veterinärbesöket i morses. Vi hittade ett öppet sår under Tores "arm" igår. Han har blivit biten av räven eller vargen och hans tänder var i uslaste skick, så i januari ska han opereras. Han kommer ha huggtänderna kvar, resten dras ut. Stackarn! Han har fått penecilin och det fick vi trycka in i leverpastej och det slank ned =)

Jag tror Vincent har slutat gnälla också. Helt fantastiskt. Han börjar fatta att bara för att man hamnar på mage eller ligger på golvet är det inte för evigt. Mycket bra!
Helgen skall vigas åt träning för eventuellt så åker vi utomlands längre fram och där kommer man defenitivt inte träna.

Det är tröttsamt att handla julklappar! Ja...

img_1483 (MMS)

Det är tröttsamt att handla julklappar! Jag ska på julbord med jobbet ikväll också. Hade behövt sova några timmar innan för att orka. Tränade cykel cirkel igår för första gången. Passet från hell skulle jag vilja kalla det. 40 min spinning och sen 35 min styrka. Tror ni jag var trött sen eller?!


Härligt!

Nyss hemkommen från gymmet. Body Pump blev det idag. Känns så sköt i kroppen när man fått maxa ut. Till veckan hoppas jag få boka ett Indoor walking pass för det var ett tag sedan det blev av.

Imorgon ska jag och gnällbebis handla julklappar. Jag har fått tillbaka skattepengarna så nu vanka det julklappar till familjen. Påtal om gnäll....jag tror jag vet varför han gnäller så. Han har ju haft lyxen att ha både mamma och pappa hemma tills nu. Och den uppmärksamheten som han har fått finns ju inte längre. För nu på helgen är allt ganska OK när vi båda är hemma.

Vi bakade bullar igår efter att ha tittat på Jamie Oliver i stockholm. SJUKT goda tycker jag =) Vanlig bulldeg och så bakar man in blåbär med riven apelsin och socker i samt att man toppar med kokos och hasselnötter. MUMS!


Ett tag sedan

Ja, idag var första gången jag öppnade datorn på ett par dagar. Har mest blivit facebooking från mobilen. Lillefisen är SUPER DUPER gnällig. Vi kan inte göra nått utan att han ska vara med. Jag menar verkligen allt. Jag har fått plocka fram babybjörn selen igen och måste bära runt på honom konstant. Kan ni fatta då att det inte blir mycket gjort. Han blir så förbannad också om han inte får som han vill. Idag fick jag slita bort min mobil ur hans små klor för han absolut skulle äta upp den efter att jag tagit ett kort på honom.
Det är inte lätt att behålla lugnet kan jag säga när ingenting hjälper. Och svårare är det nu eftersom Edin har börjat jobba. Faan va bortskämd jag har varit!
Jag hoppas verkligen att det här går över snart!

Årets julgran är pyntad och klar.

img_2946 (MMS)

Årets julgran är pyntad och klar.


Den här lille sabotören har varit hemsk id...

img_2186 (MMS)

Den här lille sabotören har varit hemsk idag. Gnäll och skrik och arga utbrott. Till slut gjorde jag lika dant. Jag la mig på golvet och skrek, då skrattade han. Suck!


Idag hittade jag två av mina gamla dagböck...

img_5512 (MMS)

Idag hittade jag två av mina gamla dagböcker hemma hos pappa. Så kul att läsa. Man hade bara tre grejer i huvet när man va liten; killar, kompisar och skolan. Ena dagen va man kär i den och nästa i en annan. Jösses vilka problem man hade :)


RSS 2.0