Blommor i trädgården



Idag har jag varit på blomsterlandet och inhandlat lite blommor och kryddor som jag ahr planterat. Ett bra sätt att låta dagen flyga förbi. Hela trädgården börjar blomma ut nu det är så vakert!


Irriterande, provocerande

Varje gång Byggmax nya reklamsnutt kommer på TV måste jag hålla för öronen och titta bort. Jag klarar inte av den där karlen som pratar gotländska och inte kan uttala sitt eget jävla namn rätt. Han har ett företag som heter Tottes bygg, men det låter som han säger Tuttes bygg. Helevete vad provocerande det är!
Vad tänkte Byggmax med när man gjorde den här reklamen? "Ååhh hör ni vad han säger, det låter som han säger Tutte, den tar vi!"
Nej, detta är inte min kopp tee, men jag vet heller inte varför jag stör mig på namnet. Det låter bara så konstigt. Jag ser en enorm tutte framör mig som spikar och det går inte ihop.
Så...skönt att få avreagera mig lite.


Vinnare av Eurovision 2010

Tror det blir Israel som tar hem hela tjottaballongen i år. Harel Skaat heter killen och låten heter Milim


Vad gör jag på dagarna?





Jag bakar =) det har blivit bröd, pavlova och kärleksmums.


17 Maj

Idag är det Norges nationaldag och det är första gången som Edin inte är hemma i sitt modersland och firar. Så vi får försöka göra det så bra som möjligt här. Vi drar snart in till Göteborg och till Sjömanskyrkan som har barntåg och firande. Jag ska försöka mig på en tårta sen, maräng tårta med bär.

Gratulerar med dagen Norge!

Bakis!?

Idag har varit en bakisdag. Och NEJ jag drack inte alkohol igår. Men det känns lite i kroppen som om man vore bakis. Magen är inte helt överrens, man är trött och jättesugen på fet mat och coka cola!
Bebisen är jätte arg på mig. Vi var på 40 års kalas igår och jag satt ned länge och drack en massa alkoholfri bubbel, sen körde jag bil hem vilken är det dummaste jag kan göra enligt bebisen. Jag tror mitt bäcken trycker på h*ns huvud. Så i en timme och en kvart hade jag konstanta förvärkar, sammandragningar och en cirkusartist där inne. Mmmmmm mysigt. Sen sov jag som en kratta inatt också. Va nog uppe 8ggr och kissade eftersom bubblet va tvunget att komma ut =)
Idag var det upp tidigt och Edin och pappa har jobbat med sovrummet. Jag har servat med mat och underhållit Ferry Berry. Tur att syster följde med ned så jag fick åka och handla. Man måste ju ha bärhjälp nu förtiden =)

 

Första lediga dagen

Idag är första dagen på min hela havandeskapspenning. Det är ju kristihimmelsfärd idag så allt har kännts som en lördag. Vi stack till stan för att titta på tapeter, men inget var öppet. Så det blev en tripp till jordnära för att köpa ståltråd. Jag ahr börjat med projekt sängmobil till bebisen. Mer om detta ser ni senare i bilder =)
Sen har jag också hunnit baka Leilas kolasnittar och havreflarn. Tanken är att frysen ska fyllas med kakor och bullar till sommaren så vi förhoppningsvis kommer ha massa besökande =) Risken är dock att jag äter upp allt innan.

Sen har jag blivit medlem på lovefilm.se för att fördriva tiden med en massa filmtittande. Jag misstänker nämligen att det kan bli några vakna nätter framöver och då kan det ju va bra att se på film =)


www.recept.nu


Choklad!!!

Jag är ingen choklad-tjej. Jag köper hellre smågodis eller chips, men ibland slinker det med en chokladkaka från affären. Då helst marabou med någon smak. Min favvo är frukt och mandel varianten. (Lite pensionärsvarning kanske) Men nu har jag hittat en ny favvis....Polka!!! det är hur god som helst och jag kan inte sluta äta. Jag måste åka och köpa en till idag. *hihi*



Idag har jag varit ledig och Edin har semester. Så för min del har det blivit mycket städning och matlagning. Edin jobbar vidare med rummet där uppe. Vädret har varit så tråkigt, allt började bra med solsken och 12 grader varmt, men nu har det spöregnat en tid och det finns inte så mycket annat att göra utan att vara inne och titta på TV.
Imorgon är det jobb igen och en dag närmare förlossning!

RSS 2.0