klackar

Idag ska jag köpa skor med sjukt höga klackar.... Jag ska bli låååång nu.

Imorgon ska jag jobba, sen åker vi ut till tjörn. Edin och fredrik ska fiska, och jag ska va med kusinen och kusinbarn =) Roligt =)

IKEAs nyheter


En MYCKET bra dag

Ojojoj allt har verkligen gått som på räls idag. Sen en tid tillbaka så renoveras våran trappuppgång, och det är väl trevligt. Men det är inte lika trevligt när de börjar spika och såga klockan sju på morgonen. Men idag va det precis som om den morgonsura Lina hade försvunnit. Jag vaknade till av sågen som vanligt och satte mig upp, log ett stort leende och somnade igen. Vaknade klockan 10 (oh my god va länge jag sov) gick upp och gjorde klart det sista av min deklaration som legat och våndats ett tag. Hittade lite fler hus på hemnet, bokade visningar och gav mig av till stan. Lämnade in min deklaration och börjad min jakt efter en snygg klänning som jag ska ha på "reunion-träffen" på lördag. Det visar sig att jag gått ned en hel jävla storlek!!!!!!!!!! Helt sjukt jue. Va faan tog fettet vägen? Jag blev så lycklig att jag köpte TVÅ klänningar, jag kunde inte bestämma mig....
Sen blev jag akut hungrig, och jag förvånar mig ännu en gång. IStället för att köpa en flötig burgare springer jag omedvetet in på pressbyrån och köper en BANAN!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vad håller jag på med? Vem har jag blivit? Kanske ska jag sluta röka också? Jag har faktiskt inte rökt ännu idag.....hmmmm

Keep Calm Gallary

Man har väl knappast missat deras posters "Keep calm and carry on"? Gick in på deras hemsida och upptäcker att de gjort en massa fina posters.

Snål som jag är orkar jag inte köpa alla så det lättaste är att ha en sambo som har en superduper jätte bra skrivare på jobbet med jätte fint papper i =)
Den här hänger garanterat i mitt kök snart!

Pip från Intrade

Intrade har kommit med en ny kollektion tapeter, Pip heter den. Hur söt som helst =)

 

Nu vill jag bo i hus

En sån underbar eftermiddag det har varit. Jag har iofs varit bakis, men tänk va härligt om vi haft ett hus nu. Då hade jag kunnat ligga på altanen och sova istället för på soffan. Jag har varit inne hela dan när jag igentligen hade behövt vara ute. Jag håller tummarna för att huset i Alingsås är tipp topp!
Här kommer lite sköna bilder som jag lånat från bloggen mylovelychristmashome.bloggspot.se

 


En kväll att minnas, men det blir svårt

Igår hade Lisa kalas. Hon fyller år idag så vi va hemma och firade henne. Jätte trevligt med Italiensk inspirerad mat och en massa gott vin. Kanske lite för gott. Klockan två kom vi på att vi måste ju bara gå ut. Så taxi ner till stan och ut på eXet. En massa black russian senare va det svårt att stå still. Vi dansade och sjöng tills dom stängde.

Idag är det inte lika kul. Jag har inte ont i huvet eller mått illa. Jag drack ju i princip bara sprit. Men det har snurrat i huvet hela morgonen. Nu är det lite bättre =) Här kommer lite bilder från igår och dom säger väl en del om tillståndet....

     

Vi kommer ALDRIG i tid, men nu vet jag vart Kollanda ligger.

Alla som känner mig vet att jag ALLTID kommer itid. Jag kommer tillochmed nästan alltid lite för tidigt. Jag citerar Lisa: "Jag har alltid varit 5 minuter för tidig tills jag träffade dig Lina, nu är 5 minuter för tidigt 5 minuter efter dig." Men av någon konstig anledning kommer jag alltid försent när Edin är med. En del skulle säga att vi kompleterar varandra, han 10 minuter för sen, jag 10 minuter för tidig. Idag tänkte jag att jag skulle bryta trenden för en gångs skull. Vi skulle ut och titta på ett hus. På eniro sa de att det skulle ta 40 minuter att köra. Och alla vet ju att det är i laglig fart. Så ca 30 minuter. Tidig som jag är och vetskapen om att Edin alltid hittar nått att pilla med när vi ska iväg så tänkte jag att vi reser 45 minuter innan. Men näe.....inte denna gången heller. Trafikstockning, dålig vägbeskrivning, seg norrman...... MEN på våran resas gång hittade vi en massa fina områden som vi kan tänka oss att bo i. Sarrkärr, Alafors, Grolanda m.m.
Huset vi tittade på låg i Kollanda. Det var jättefint med låg verkligen i skogen. Känns som om det är lite för isolerat och långt bort från civilistationen. Mitt hopp vilar på huset i Alafors eller det utanför Alingsås (Vikaryd heter det Lina)

Chipp å hej =)

Tvättdag

Idag ahr jag inriktat mig på två saker, tvätt och städ. Men mest tvätt. Jag tvättar sånt som man nästan aldrig tvättar. Kuddar, täcken, jackor, överkast, typ allt som har tyg känns det som. Sen fick jag för mig att städa bort vintern och alla dess tjocka kläder. Så våran lilla garderob som såg ut som ett jävla bombnedslag fick sig en städning. Sen har jag rensat. Jag ringde Edin och berättade detta och jag hörde med en gång att han blev orolig. Det brukar nämligen betyda att det blir TOMT när jag rensar. Men jag lovade att inte röra hans grejer tills han fått rensa ut själv.
Så nu sitter jag vid en stor hög med kläder som ska säljas på tradera. Bätte det än att slänga skiten. Måste bara hitta laddaren till kameran på vinden först.....ojojoj

Ikväll ska vi titta på ett hus i Härryda. Ett sött litet rött hus som är megabilligt, kan bero på att det är stort renoveringsbehov. Men vi får se. Lina, jag kan berätta att vi ska titta på ett hus utanför alingsås nästa vecka. Ligger vid sjön, ett vitt jätte sött =)

Keramik down under

   

www.robertgordonaustralia.com

Vad påsken hade att erbjuda

I torsdags reste vi till Skövde efter jobbet. Skönt att komma bort lite från storstaden och andas lite lantluft. På fredagen va vi hemma hos pappa som gjort smörgåstårta =) Sen fick vi skjuta lerduvor, och jag är som vanligt askass på att sikta. Men hur kul som helst att skjuta med gevär =) Kanske man ska ta jägar examen? Faan det är hur mycket som helst nu som jag vill göra....

*Skaffa greencard i golf
*Skaffa jägarexamen
*Lära mig spela trummor
*Lära mig spela gitarr

En sak i taget kanske.... Påskafton va inte lika lugn. Jag jobbade så jag tog tåget upp och ned över dagen, så vi kom i morses, lagom tills jag började jobba.
I veckan ska vi titta på tre olika hus. Förhoppningsvis kan det vara något att hänga i julgranen....

Golf, 3:e världens stora sport

Idag har jag trotts min lilla pessimism mot golf slagit några bollar på rangen. Det är faktiskt ganska kul och underhållande. Men jag kan fortfarande inte släppa tankarna på att det är en oerhört fjantig sport, både spelregelmässigt och utövande. Man slår på en liten hård boll med sjukt dyra klubbor och hoppas på att hamna i ett hål. ALLA kan göra detta, men tack vare alla skit regler och dess dyra tillbehör är det få som får chansen. Jag säger som Robert Gustavsson "Golfen är ju jääätte stor i 3:e världen"
Om man vall ut och spela några hål på en bana måste man ha ett greencard. Det låter som ett uppehållstillstånd i USA tycker jag, och inte nått med sport. För att få greencardet måste man betala en massa pengar till en lärare som berätta alla sjuka regler och visar hur du ska stå, hålla, svinga osv. SEN kan man ut och spela.....aaaa.....vänta lite, nej först måste du få ett handicap, och foten räcker inte här.

Allt slutar med att alla vi dödliga inte spelar golf... det är för jobbigt. Det är för det mesta medelålders gubbar och deras tanter som orkar. Förmodligen har de inget annat vettigt för sig och en massa pengar till övers.

Näe....tackar det jag Hockey och fotboll, klara regler, en boll eller en puck vet ju alla hur den ska handskas. Och så får man knuffas också! Hur skulle det se ut på golfbanan???

GRATTIS FBK!!!!


Go with the flow

Idag hade jag tänkt att jag skulle gå och lägga mig i rimmlig tid. Men nu ligger jag här i sängen med datorn i knät och är jätte pigg. Så går det när man sover länge på morgonen.
Idag har jag och Edin fejjat i köket. Imorgon kommer fam Svensson/Jonsson på besök. (Hoppas ni är hungriga, det blir massor med mat)
Tack Leca för tipset av change. Jag har hört en massa folk som tycker dom är bra. Jag vet inte bara om jag vågar riskera att gå in där. Tänk om nån ser mig =) Freeport är lixom en spökstad redan...ingen risk där att nån ser en.
Idag slog det mig att vi ska flytta...typ snart. Och vi har ingenstans att bo. Det känns lite wild and crazy, lite tonårsaktigt. Man flyter lixom med, go with the flow. Men känner jag mig rätt kommer jag nästa vecka sitta frenetiskt på blocket och leta lägenheter. Känns som om husletandet aldrig kommer ro i hamn, alla dessa skithus!

I påsk ska vi upp till Skövde. Det ska bli skönt. Få bli lite ompysslad är aldrig fel.

Föresten, är det nån som vet varför det samlas en massa damm på mitt nattduksbord? Jag dammade idag och nu är det framme igen. Why???  Jag hörde en gång att damm är gamla hudrester...hur äckligt är inte det då???

Kitchen

När vi köper hus ska vi rita köket själva, och har vi råd ska det plattsbyggas. Köket är nog det viktigaste rummet i hela huset.

 
 


www.decor8.com
www.desiertoinspire.com

Vad händer idag?

Jag är ledig och sysslolös. Eller rättare sagt jag har en del saker jag bör görna, men som jag inte orkar göra. Jag måste handla och titta på ett ruckel ute i Lerum. 395.000:- kostar det, men det är obeboligt. Men slänger man in en mille kanske man kan bo där?
Sen måste jag berätta om en idiot som har hoppat upp på min bil och glidit över huven. Så nu är det fina repor överallt. Hade jag sett det live hade jag dödat idioten. Jag hoppas han har en bil som någon kör in i eller repar!!!!

Fula hus

Alla dessa jävla hus.... Ser bra ut på bilderna, men när man kommer dit är det en kattastrof utan dess like. Första huset vi tittade på idag va jätte äckligt. Det gick lösa höns ï trädgården, det stod saker till höger och vänster, golven hade inte tvättats på 100 år så sockarna fastnade när man gick. Andra huset låg sådär alldeles lagom nära gamla E6:an (10m) hade kraftig inpyrd rök och heltäckningsmattor på hela övervåningen. Jag deppade lite i bilen hem tills jag fick prata med Mia =) Hon ska ju ha en liten bebis i oktober!!!!! Jag blir så glad för deras skull. Jag frågade Edin när vi ska ha barn, och vi konstaterade att vi ett sånt där par som väntar tills alla våra vänner fått barn, så kan dom sitta där med snoriga barn medans vi njuter av livets goda =) *haha* Eller så skaffar vi ett hus först =)

Igår va vi ju på Stenungsbaden och myste. Edin fyllde ju 30 så vi startade dagen med en golfrunda på Orust golfklubb, sen blev det avstressning på SPA avdelningen på stenungsbaden. På kvällen åt vi 2-rätters och drack en jävla massa black russian och dansade till dansband *haha* Sen somnade vi ganska gott. Sen blev det hotell frukost och jag konstaterade att det va samma som scandic, inget speciall här inte.

Vad har ni gjort i helgen då?

Dimma

Idag har Göteborg varit inbäddad i en tjock dimma hela dagen. Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att vädret blir bättre imorgon. Jag är sjukt trött efter att ha jobbat hela en timma extra idag. Jag har haft massa dumma kunder idag, och jag börjar bli trött på dumma frågor. Det värsta är när folk säger "Det här är säkert en dum fråga....men" Önskar jag kunde svara "Ja, det va det, hur kunde du med att fråga det?"
Eller den bästa "Jobbar du här?" "Nej, jag står här och prismärker varor för att det är kul" Dumma dumma människor.

Nästa vecka är det påsk. Hur faan firar man det då?

Jag har blivit en kärring

Så, då var alla korten på borden. Jag erkänner, jag har blivit en kärring. Senaste tiden har det blivit mer och mer uppenbart, men igåt föll bomben.
Allt började med för ett tag sen när Edin köpt en jätte god parfym till mig. Burberrys The Beat. Jag tyckte jag va as cool som hade värsta designer parfymen. Sen kom jag hem till mina systrar och dom tyckte jag luktade som faster Gerd. Tack för den, men grejen är att Gerd luktar faktiskt gott. Så den kanske inte va så tokig ändå.

Sen hände det där med virkningen.... Jag har den senaste tiden varit besatt av att virka mormorsrutor. (Se min mobilblogg) Detta kan jag erkänna är superduper kärring, men mamma berättade att hon virkade sitt fina överkast innan hon va 25, och jag är ju faktiskt över 25.

Men nu föll liksom polletten ner igår. Jag va på freeport och stosade när jag plötsligt fick en briljant idé. Jag ska köpa mig en ny BH. Och den här gången ska jag inte köpa nån jävla HM skit. Jag är så trött på alla BH som efter 3 gånger har töjt ut sig, brösten hoppar ur och banden skär in som sågar i ryggen. Så jag köpte mig en sån där kärring BH. Breda band, breda axelband, kuporna extra vaderade och ingen uringning på den inte. Så BYE BYE sexiga underkläder, för den här stannar!!!! Faan va skön den är!


Såld!

Nu har vi sålt lägenheten. Åh va vi blev förvånade! Mäklaren ringde igår och berättade att det sista budet låg på 1.665.000:- Shit shit shit! Vi har tjänat 115.000 på ett år. Det trodde vi aldrig. Så nu är vi super duper glada. Vi firade med bubbel och middag med vänner igår.

Snart fyller älskling år. Och då ska det firas massor! *hihi* Han är säkert jätte nyfiken på vad han får =)

Idag ska jag tvätta bilen, tvätta kläder och åka ut till Freeport tänkte jag. Ha det bra allihopa!

RSS 2.0