Royal Lundmyr

Så snygga kläder från Lyndmyr. Tänkte jag skulle köpa sparkdräkten.

 
www.lyndmyr.com


Missade att berätta

Jag sitter och läser igenom min egen blogg (knasigt) och inser att jag skrivit att vi ska till BVC för vägning och mätning, men sedan varit så oförskämmd att inte berätta hur det gick. Jo, bajsmaskinen har gått upp till 5656g och är nu 60 cm lång på sin 7 veckors dag. Och han ÄR verkligen en bajsmaskin. På två dagar har han bajsat upp ett halvt paket med blöjor, bajsat ned tre bodys, en sparkdräkt och ett par shorts, bajsat på mig och ett täcke och en kudde. Idag satt vi på ett café och jag skulle lite smidigt byta hans blöja medans han låg i vagnen. Men bajsblöjan var fylld till bredden och när jag var klar ser jag att det lyckats komma bajs på bordet. Mmmmm mysigt. Som tur var va det utomhus och vi va typ dom enda gästerna.

Nu sitter vi och solar oss på en brygga vi...

img_0867 (MMS)

Nu sitter vi och solar oss på en brygga vid Vittsjön. Det ska vara sveriges renaste luft här tydligen. Superbra för lille Vince. Kanske kan vi ta med lite luft på burk?! Idag när vi va på ICA för att köpa tidningen stog en mamma bakom oss i kön och skällde på sitt barn. Vincent blev jätte rädd och började stortjuta. Jag tog upp honom och sa med så tröstande ord jag kunde att det inte va honom hon skällde på. Då blev hon tyst. Just det! Skäll inte så förbannat mycket på era barn!!!!


Vincent får en dubbelsäng med sänghimmel a...

img_0856 (MMS)

Vincent får en dubbelsäng med sänghimmel att sova i när vi är med hans pappa på jobb :)


Naty blöjor

Rädda världen köp blöjon som är ekologiska och nedbrytbara. Lite synd bara att de bara finns på coop då vi inte har det i Alingsås. Blöjorna är faktiskt riktigt bra, ingen skillnad på de andra vi använder (pampers)


www.naty.com

Kaoset återställt

Igår hände det som inte får hända när man har barn som äter ersättning. Pumpen till vattnet gick sönder.....trodde vi. Vi fick hämta vatten i hink från våran grävda vattenbrunn för att kunna spola på toa och jag såg inte direkt fram emot nått dygn eller två med svettlukt. Men i morses så löste det sig. Tydligen var det bara proppen som hade gått. Så nu är allt som vanligt igen. Nyduschad bebis och mamma.
Amningen går bättre och bättre för varje dag som går. Men vi kör fortfarande med tillägg mellan amningarna annars blir han inte mätt. Det blir ett besök på BVC idag också för vägning och mätning.

Säljes: Bebis

Idag har vi inte varit kompisar jag och Vincent. För en kort sekund kunde jag tänka mig att sälja honom på blocket och köpa alkohol för pengarna och dricka riktigt mycket och bara glömma allt. Men bara en kort sekund sa jag =)
Han vaknar halv sex varje morgon, eller vaknar och vaknar. Jag vaknar han sover fortfarande. Men han börjar grymta och böka som en liten gris. Och direkt reagerar man ju: är han hungrig? Har han ont i magen? Och man matar, man vyssar, man pussar, man pratar, man gör allt. Men han befinner sig fortfarande i nått gränsland mellan sovande och vaken. Så vid halv åtta orkar jag inte mer och vi går upp. Man försöker mata men han spottar bara ut det. Idag fick jag två omgångar i ansiktet. Och får han i sig nått spyr han upp det. Sen vid halv tio lossnar det. För då har han lugnat sig och första bajsen är avklarad. Då ligger han och skrattar och är världens goaste bebis. Men mitt morgon kaffe har redan kallnat för länge sedan och smörgåsarna halvätna.
Så har vi det på morgonen.


Nu är skitmaskinen sex veckor och det har ...

img_6807 (MMS)

Nu är skitmaskinen sex veckor och det har hänt massvis på dom veckorna. Både med mig och honom. Han har börjat bli jätte stadig i nacken och älskar att hänga på axeln så att han får en fin vy. Han har börjat gurgla och det bästa av allt är när man sitter och gosar med honom och han börjar le.   Själv har man ju förändrats på många sätt. Man tänker inte lika mycket på sig själv längre, man har blivit nojjigare, men man har också blivit mer tålig. Ibland känns det som om jag skulle kunna stå emot en lavin, för inget är ens i närheten av en förlossning. Jag längtar till alla framsteg han kommer göra och alla bekymmer vi kommer få :)


Vincent är tjurig för att hans mamma glömd...

img_0836 (MMS)

Vincent är tjurig för att hans mamma glömde magdropparna hemma.


Succé

Lillprinsen har de senaste dagarna sovit i sin egen säng på nätterna och detta har varit succé! Han vaknar fortfarande 1-2 ggr på natten, men han ligger inte och knorrar eller små-vaknar. Så nu sover jag bättre än förut. Inte för att jag sov dåligt, men man var ju på helspänn hela tiden när han låg bredvid en. Vi har idag åkt upp till Skövde och har lite semester från takmålning och allt vad städning och måsten heter.

Hipp Hurra Idag är det min födelsedag.

Jag fyller år i exakt 57 minuter till, sen är det ett helt år kvar tills nästa gång. Men den här födelsedagen va inte ett dugg lik de 26 andra födelsedagarna. För denna 27:e födelsedag så är jag mamma. Det känns inte alls konstigt ena sekunden och andra känns det super konstigt. Jag fick en "mamma-mugg" av min son och Edin idag. Jag ska dricka ur den varje dag har jag bestämt!
Sen fick jag en massa vuxen grejer: en brevlåda, en elektrisk potatisskrubbare och en takfläkt. Saker som är jättebra att ha som man aldrig kommer på tanken att köpa själv. Har lite problem bara med fläkten, på ovanvåningen är det bara 2 meter i takhöjd på sina ställen, och det är ju inte så trevligt att bli skalperad varje gång man går här. Vi får ha den på entreplan helt enkelt.

Födelsedag

På lördag fyller jag år. Hör ni det alla som läser!!!
Jag har funderat på vad jag önskar mig och nu när man är till åren kommen får man bara önska sig saker som är nyttiga och bra att ha. Brukssaker helt enkelt. Så igår kom jag på den briljanda idén att jag ska önska mig en kajak av min son och Edin. Så jag börjadde surfa på nätet om vilken modell man ska ha. Jag insåg ganska pronto att jag inte kommer få en kajak. Vet ni vad en skitplastbåt kostar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Den billigaste jag hittade på blocket kostade 7900:-
I samma sekund som jag ser priserna blir jag skitsur. För min kära sambo äger en sådan kajak som har legat på ett lager i Danmark och ruttnat i 3 år. en kajak som han använt typ 3 ggr. Den kajaken kan säljas och betala en ny skitbrunn till huset. För helvete! det ligger en ny skitbrunn i danmark och bara väntar på oss. Dags att börja tjata om att få hem den då....

Jag önskar mig en potatisskrubbar-maskin istället.

Sommarmys i trädgården!

img_0830 (MMS)

Sommarmys i trädgården!


Det senaste är att vi vaknar mellan sex oc...

img_0822 (MMS)

Det senaste är att vi vaknar mellan sex och sju på morgonen och har antingen ont i magen eller ska ligga och prata. Ingen ide att somna om. Men idag gick Edin upp så jag fick sova lite extra.


Inatt ska jag få sova en hel natt har min ...

img_0817 (MMS)

Inatt ska jag få sova en hel natt har min älskling lovat! Så nu sitter jag i sängen och pumpar för fulla muggar så slipper jag förhoppningsvis vakna av att tuttarna sprängs. Lillfisen kommer säkert sova hela natten bara för att det är hans pappa som har nattvakt. Mer om detta imorgon!


Vincent är med sin pappa på jobbet idag oc...

img_0814 (MMS)

Vincent är med sin pappa på jobbet idag och godkänner produkter. Myspölen med barbapappa får tummen upp.


Ytterligare en seg dag

Att vara mammaledig kan verkligen vara skittråkigt. Så idag gav vi oss iväg till göteborg och mitt jobb. Känns udda att vandra runt på sitt eget jobb utan att jobba. Hela butiken känns ny på nått sätt. Massa nya produkter som man vill veta allt om. Vincent valde en badsits som gör att jag slipper hålla i honom när han badar. Min arm somnar typ varje gång och det var bara en tidsfråga innan min rygg hade gått av på mitten.
Så vi har testat den nu ikväll och Vince fattade galoppen på en gång så han började veva med sina små armar och ben som om han var elitsimmare, tråkigt bara att baljan är så liten att han slog i armarna i kanterna hela tiden.
Annars sitter vi mest och väntar på att Edin ska komma hem och laga mat till oss. Och ta hand om Vincent så jag kan forsätta måla taket i hallen. Sweet!


Nybytt blöja är underbart!

img_0805 (MMS)

Nybytt blöja är underbart!


Über fantastich dag

Idag är det en sån underbar dag. Inte ett moln på himlen, fågelkvitter, jag slapp byta bajsblöjan, kaffe och bulle....osv. Men det är bara en grej som stör min perfekta dag, skatorna. Dom är många nu och de är jättenyfikna på hur vi bor. Jag har flera gånger mött dom i hallen jädra skit fåglar. Men nu har de även börjat intressera sig för Vincent. De sket ned hans vagn för ett par dagar sedan och jag har sett flera gånger hur de närmar sig vagnen för att kika på honom. Känns lite oroligt att ställa Vincent ute i vagnen när han sover för då lär jag väl inte ha något barn kvar sen.
Edin vill skjuta dom med luftgivär, jag vill skjuta dom med älgstudsare. Vi får se hur vi löser det hela.

RSS 2.0