Stickyfingers den 24 April.....gissa om jag kommer vara där!!!


Detta har hänt

Det va ett tag sedan jag bloggade nu. Jag har tagit det lugnt. Va uppe i Skövde förra veckan och har jobbat i helgen. Nu börjar en ny vecka och det har redan hänt massor.

Vi har fått igång en budrunda på våran lägenhet. Så imorgon skriver vi förhoppnbingsvis kontrakt. Vi har inte hittat något hus, och idag fick vi veta att drömhuset i Ödsmål kommer att tas bort från försäljning. Säljaren vill ha osannorlika 2 miljoner för huset, och ingen är beredd att lägga det. Så nu är den följetången över.

Till helgen fyller Edin 30 och det ska firas. Jag kan inte säga hur, för då övslöjar jag ju allt för honom =)
Imorgon blir det middag med vänner här hemma. Och jag ska baka massa goda kakor till födelsedagsbarnet.

Ensam hemma

Nu är jag ensam igen. Edin åkte till London i morses, och jag fick inte plats i bagaget!
Idag kommer en tjej och tittar på lägenheten, så jag har mer eller mindre städat frenetiskt. Hela lägenheten luktar såpa och vim.
Tänkte åka till Skövde i några dagar eftersom jag är ledig i tre dagar nu. Åka hem och tänka på något annat än hus kanske.

Ha det bra!

Pinkfriday

Har ni sett så söta bilder. Finns på pinkfriday.blogg.se

 

Tröttsamt

Igår var andra visningen på 1700-tals huset i ödsmål. Men vi la ner det rätt snabbt, taket va ruttet och det skulle kosta oss massa pengar att restaurera.

I förrgår ringde mäklaren på det tidigare huset och berättade att säljaren ändrat sig. Han vill nu ha 2 miljoner för huset. Vi skrattade åt allt och undrar vad det är för fel på säljaren!?!
Igårkväll satt jag på blocket och såg att han lagt ut huset för långtidsuthyrning istället, samtidigt som han försöker sälja det......... usch jag blir så trött.

Är det sant?!?

Ny husvisning idag.... Ett 1700-tals hus i Ödsmål. Jag och min kusin va där och redan när vi svängde upp mot huset började mitt hjärta banka. Tänk er en hästgård med hagar överallt, syrenbuskar så långt ögat kan nå, äppleträd i vareda hage, stor altan med kvällssol...och sen där.....huset.

Bilderna från hemnet sa "NEJ tack....usch...." Men man måste ju ge det en chans.

Men jag kliver in i hallen och något varmt sköljer över mig, jag går in i köket och jag är mållös. "Här vill jag bo, här vill jag bo, här vill jag bo!!!!!!!!!!!!" skrek hela kroppen. Sen kommer alla MEN. Eftersom huset är byggt på 1700-talet är det extremt lågt i tak. 1.90 på undervåningen men något högre på övervåningen. Rummen är små, men vissa av dem har kakelugn.  Det behövs en del renovering på utsidan.
Det mest positiva är att huset är billigt, vi kan få en massa pengar över att renovera för.

Självklart är det andra huset mer intressant då det är rymligare. Men eftersom vi aldrig får ett svar om vi får köpa det eller inte känns detta nya objekt bättre tillhands. Vem vet, kanske blir vi husägare nästa vecka iaf!!!

Två kockar

Vi står och trängs i köket, båda bakar. Edin en oppnedkake (hur god som hellst) och jag gör en matpaj vi ska äta ikväll.  Jag har jobbat idag och är hur trött som helst efter helgen. Vi har haft massor att göra, massa gravida kunder som bara ska ha saker NU!
Igår va vi hemma hos kusinen och tittade på melodifestivalen på deras nya TV. Deras JÄTTE gigantiska TV. *haha* Allt blir så konstigt när man är van vid deras 32" lilla tjock TV till att helt plötsligt stirra in i en 42" platt TV. Men vi såg ju allt som hände =) Jag röstade på Uggla 6 gånger, men det hjälpte inte. Och JA, kalla mig galen  men jag tyckte faktiskt om låten. Det blir lixom lite personligt och mer inlevelsefullt med den låten.

Nästa vecka är Edin ute ett par dagar och jobbar, och jag ska också jobba. Är endast ledig tisdag och då blir det husvisning och städning. Vi ska ha visning på våran lägenhet på fredag. *spännande*

Huskris

Nu är allt väldigt annorlunda. Lisa är i Italien och det är lixom inte samma jobb man går till på morgonen. Den där extra glädjen är borta. Jag hoppas verkligen att hon inte blir kvar där nere!!!

Ang. huset så får ni sluta vara glada för våran skull en stund. I helgen vände allt. Tydligen så är det andra paret intresserade, så vi har väntat sedan i måndags på att de ska skaffa sig ett lånelöfte. Inget har hänt än så länge vilket kan vara ett gott tecken. Men mäklaren är nu rädda för oss och hör endast av sig via SMS *haha* Men vad ska man göra? Vi är inne på våran 4:e vecka med det här huset, snart får det vara nog!
Nästa vecka ska jag iväg och titta på två andra hus som ligger i samma område, fast med billigare utgångspris. Tyvärr inte lika vackra =(

Jag har varit i sthlm i två dagar och hälsat på brunbrännda Malin =) Det borde jag göra mera. Det är så skönt att komma bort lite, även om det bara är två dagarn. Man känner sig lite extra utvilad.

Nu ska jag sova och försöka tänka på något annat än hus.


Oj, jag glömde nästan. Gå in på hemnet och titta på våran lägenhet.... Står under Östra Centrum/Bagaregården Ånäsvägen 16B

Glädjebesked hela dagen!

Idag har varit en alldeles underbar dag. Allt har glidit runt på räkmackor.

Vi fick reda på att säljaren godtar vårat sista bud, men han vill tänka tills på måndag då det har kommit ytterligare en spekulant. Men just nu känns det som att ingen bjuder över oss då vi redan har lagt ett överpris.

Min kusin va inne på jobbet idag och beställde lite grejer till hennes lilla bebis som kommer i juni. Och från en bulle i ugnen till en annan, underbara fina Leca ska ha en bebis!!!! Va glad jag blev när jag läste det. (www.lenacarin.angslycke.se) Hon kommer bli den underbaraste finaste mamma som finns! Grattis till dig och din gubbe/man =) Btw Leca, vistte du att Andrea som jobbade på B-H ska ha barn i maj?!
Sen pratade jag med Malin och hon släpper bomben som jag har väntat på hur länge som helst! Hon ska flytta hem till Skövde!!!!! JAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Nu kan jag åka och hälsa på henne hur mycket som helst.  

Jag är SÅ lycklig idag!

PANiiiiK

Jag vet inte om det r medicinerna som gör mig "sjukare" eller om det är så här jag har mått hela tiden, men idag har jag haft hjärtklappning och kraftigt blodtrycksfall två gånger. Första kom jävligt olägligt på spårvagnen.... Jag var bara tvungen att gå av NU helst om det gick. Jag började tänka på alla som berättat om panikångest attacker och om ett X som fick panikattack på bussen och gick hem från backaplan och aldeig mer åkte buss på typ 2 år..."Helvete jag har ju strumpbyxor på mig, jag vill inte gå hem, jag kommer frysa ihjäl! Och jag gillar ju att åka spårvagn, det är en ur-göteborgstradition" va det första jag tänkte. Folk kommer ju tycka jag e weird om jag inte åker spårvagn mer. Så jag satte mig igen och lät allt skölja över mig, skit samma om jag behövde spy, killen bredvid hade en stor väska med sig, jag spyr i den. Och sen kom hjärtklappningarna följt av tunnelseendet och lite likblek fejja. Så jag bestämde ganska snabbt att JAG MÅSTE AV!!!!!!!!!!! Självklart är det spårvägsarbete framför och vi blir ståendes innan Valand........

Jag kliver av vid Vasaplatsen med den största klumpen i halsen och det djupaste andetaget möter frisk luft.

Sen sitter jag i soffan och mumsar på kladdkaka och tittar på TV så kommer skiten igen. Illamående darrningar och denna förbannade hjärtklappning. Så nu ligger jag i sängen och försöker tränga bort allt som har med hjärtan, sköldkörtlar och spyor att göra. Hoppas 6 dar går fort och jag blir frisk....

Down that memorylane

Så nu va det överstökat. Jag har suttit i två timmar på axcessakuten idag eftersom min hals svullnat upp så pass mycket att jag hade svårt att andas. Kändes som ett rep runt halsen, super skummt. Men nu vet jag att det är sköldkörteln som spökar, den har svullnat upp och sprutar ut hormoner lite hit och dit. Inte konstigt då att jag hade 90 i vilopuls....
Så nu ska jag knapra kortison ett tag och se om det hjälper.

Idag blev jag vän men en mycket gammal vän på facebook. Han va en i den gammla gänget i Igelstorp. Back in the days då vi kallade oss N.O.I (Nation of Igelstorp) och tyckte det va coolt. Det va nått väldigt nytt som också gjorde sitt genombrott under denna tid... Internet. The world wide webb
Jag mins hur Linas pappa va typ den första som skaffade internet och det slutade med att jag och Lina satt framför datorn och drack pepsi efter skolan. Hon introducerade mig för en community som hette Stajlplejs, som efter några år bytte namn till lunarstorm. Fattar ni att jag och Lina va typ först med att vara medlemmar där!!! Men det häftigaste av allt var när killen som jag blev vän med på facebook laddade hem den första filmen. Det tog en hel vecka med 56k modem och det va sjukt dålig cam-kvalite. Man kunde höra folk i biosalongen som hostade och folk som gick framför kameran. Men vem brydde sig, vi fick se "Onda dockan, Chuckys Bride" före alla andra!!!!
Idag tar det 10 minuter att ladda hem en DVD film, det är inte lika spännande längre. Vad blir nästa grej då?

Dålig bloggare

Förlåt alla för jag är en sån dålig bloggare. Men det har varit så mycket det sista. Jag sitter nu och väntar på att fotografen ska komma och fota våran lägenhet. Vi har även lagt ett nytt bud på huset. Känns heldumt att buda på sig själv, men säljaren är benhård. Han har för mycket lån på huset och kan inte sälja under utgångsbudet. Så vi skulle ju va smarta och ligga lågt, och då sattes två nya visningstider upp....=( Så ny får vi vänta ytterligare en vecka för att få reda på om något händer.


RSS 2.0