Pause

Jösses, så här dålig på att uppdatera bloggen har jag aldrig varit. Det blir pause här nu. Jag har helt enkelt inte tid. Skolan har startat på allvar och det är nog mer jobb än vad jag förstått. Vissa dagar har jag tänkt på vad fasiken jag har gett mig in på? Ekonomi, juridik och stadsvetenskap är ju inte mina tio i topp ämnen direkt, men det SKA bara gå bra. För jag har världens chans till olika examen. hösten 2013 har jag min fil kand. (6 månader tidigare än vad man brukar ta) det sista halvåret skall man välja ytterligare inriktning (om man vill) antingen läser jag in mer ekonomi och ansöker om en civilekonom examen, eller så läser jag mer juridik och tar ut en stadsvetarexamen, eller så gör jag inget av dem och tar praktik i 6 månader utomlands eller i sverige. Då får jag dock nöja mig med en examen. (men varför behöver man två)
Jag är i skolan 4-5 dagar i veckan med föreläsningar i snitt 4-5 timmar per dag. Och det trappar inte ned på tempot om vi säger så =)
Vincent är på dagis och idag var första dagen som han inte grät när jag lämnade honom!
Samtidigt som jag pluggar för fullt och har ångest över att man lämnar bort sitt barn så försöker jag träna så mycket som möjligt. Jag har redan nått årets mål, -10kg men varför stanna? 3 kg till och jag är på samma vikt som vid inskrivningen när jag var gravid. 6 kg till och jag väger lika mycket som när jag var 25 =)

Chipp å hej på er

Vardag

Nu känns det som att vi börjar komma på fötter efter sommaren. Vardagen börjar smyga sig på och det känns skönt. Dagarna ser lite likadana ut och det är bara att tuffa på. Jag började andra veckan i skolan och vi hade labb idag. Vet inte varför de kallar det labb för det är inte en enda vätska inblandad, endast datorer.  Vi har börjat jobba i ett affärsystem som heter XOR och imorgon blir det föreläsning. Det är ganska intensivt nu i tre veckor med föreläsningar 4 dagar i veckan sen lugnar det ned sig lite.
Vincent har inte varit på dagis idag. Vi har varit super förkylda i helgen så han fick hänga med Edin på jobbet. Dagis är väl OK men det är jätte jobbigt att lämna honom, speciellt när han sliter i kläderna och skriker så det skär i hjärtat. Men jag kommer själv ihåg när jag gick på dagis och jag var likadan och så fort jag inte såg mamma eller pappa mer slutade jag gråta =)
I helgen blir det Norge, det va ett tag sedan nu!

RSS 2.0