bok rea....

77ebdc449cdab55e50afec3ef40fbe3c.png

bok rea.... Igår köpte jag en gravidbok på rean. Den är rena dyngan. Enligt författaren ska man smörja in sig i olika oljor, och yoga varje dag. Gör man inte detta kan det vara direkt skadligt för barnet. Hon tycker också att gå upp mer än nio kg i vikt under graviditeten är livsfarligt. Skro her säger jag! 


Valpen Ferry

Här är den lilla valpen Ferry (som han heter tillfälligt) Pappa hämtar honom om en vecka. Gissa om jag ska till Skövde och gosa med den då!


idag blir...

-4b577b9463a439cdea1de86efcccc40.png

idag blir det svårt att ta sig ut. Men det är fyrhjulsdrift och Edin har skottat. Vi har nästan fått en meter med snö på mindre än ett dygn. Dopet i jönköping blev inställt :( Så snart beger vi oss till Skövde och säger hej då till min syster som ska ut och resa i två månader. 


Musik-kris

Har ni någon favorit artist/band? Jag försöker spela bra musik för bebisen och ikväll blev det Scorpions, Mustasch, Danzig, Bad religion, kings of leon m.m. Men hur vet jag att bebisen tycker om det? När jag lyssnar på rock blir det helt stilla i magen. Lyssnar den koncentrerat för att det är bra musik eller håller den för öronen? För när jag sätter på Patrik Isaksson sparkar det sjukt mycket. Jag blir lite ledsen och besviken för jag vill inte att mitt barn ska bli en Patrik Isaksson lyssnare. Det är bara deprimerade och folk som inte kan komma ur en svunnen tid som lyssnar på honom. Mitt barn kommer sitta med sin gitarr en sensommarkväll med ciggen i munnen och en försupen lever i kroppen och skriva deppiga låtar. Hjälp! Eller kan det helt enkelt vara så att den sparkar för att den tycker skiten är skit? Hoppas på det sista.
Jag hoppas bebisen kommer lyssna på scorpions med sin mamma tills ingen vet vilka de är längre.


Mysdag

Det är inte många knop denna skuta gör idag kan man säga. Medans Edin är jätte duktig och lastar av 3 kubik med ved sitter jag inne och passar brasan. Har börjat titta på filmen Walk the line, men gör en paus då jag varit ute och fotat lite. Vi har två rådjur som ligger och sover precis bredvid huset, och när vi går ut tittar de bara upp och bryr sig inte ens om att springa. Men när jag tog upp kameran blev det spring i benen. 
Imorgon är det jobb som gäller igen och jag jobbar hel helg för första gången på väldigt länge. Vi får se hur det går. Edin åker iväg i helgen på mässa och förhoppningsvis kommer han hem med en vagn till bebisen och lite andra roliga prylar. Titta på min gravidblogg så ser ni vilka saker jag är sugen på. 

  


RSS 2.0