Mormors BH!!!!!...

05035b59fefdf634f44ce81a1844a627.png

Mormors BH!!!!! Jag har ju gjort dagens klipp på Freeport. Jag älskar den lilla BH butiken som ligger där. Dom har nämligen märket swegmark som jag älskar. Och speciellt nu när man har större bazookas än Dolly Parton. Men snygga är dom inte på långa vägar. Edin fick se en och gjorde det väldigt tydligt att det va ju ingen "turn-on" snarare att "den" skrumpnade. Haha! Men jag är nöjd! Fyra mormors BH blev det. 


Klädångest

Efter att ha växt ur två par mamma jeans inser jag att mina trädstammar till ben mår bäst av att klä i tights. Tänk om tightsen inte fanns. Vad hade jag och alla andra gravida gjort då?
Just nu är mammatightsen från HM det bästa klädinköp jag någonsin gjort. 99:- och de passar till allt. Men nu  kommer nästa dilemma. Alla tunikor jag har köpt har blivit för korta. Min mage har skjutit ut som en raket att alla slutar åvanför4 rumpan istället för under. Hur snyggt är det då? "Lätt ordnat" tänker ni...."köp en större storlek dummer"..... Men NEJ, jag har fortfarande samma storlek upptill. Så nu blir det väl inköp av riktiga mamma tunikor istället.

2 mannatält outfit


The Holy pimped Bibel

En grå och lite tråkig dag. Jag och min arbetskolega E fick en briljant idé idag.... Tänk om man hade bytt ut alla namn i Bibeln mot dagens (eller mer gårdagens) namn. Det skulle kunna se ut så här:
Har ni hör om han Torsten som vandrade genom öknen i 40 år, eller om Stig som hade en ark. Men minns ni Jyrgen i vassen och Bengt, son till Adam och Eva? Sen har vi ju Göran som tog emot de 10 Guds ord, och lärjungen Krister som förådde sin lärare.
Hade inte bibeln blivit lite pimpad om vi gjorde så?

Balders Hage

Den bästa butiken i Alingsås är helt klart Balders Hage. Idag blev det lite påskprylar och några krokar. Det är omöjligt att gå därifrån utan att köpa något.


http://blogg.baldershage.se/


Ferry. Här...

2e107ab212001d2dfd238de58c70410c.png

Ferry. Här ser ni det nya tillskottet i familjen. Det är blandras hunden Ferry. 10 veckor gammal och ÄLSKAR mat. Han är en blandning mellan wachtel, gråhund och laika. 


Ferry the...

41c108e619c215508ddb24d31bbab654.png

Ferry the dog är här. Supersöt men värsta marodören. Letar efter mat konstant och bitts i örat :) 


RSS 2.0