Mys i soffan. Med fyra tänder som tittar u...

img_3124 (MMS)

Mys i soffan. Med fyra tänder som tittar ut samtidigt så är livet lite upp och ned just nu. Ena stunden skratt andra gråt. Nätterna ska vi inte prata om....


Min första morsdag.  Vincent hade valt en ...

img_3140 (MMS)

Min första morsdag.  Vincent hade valt en jättefin bukett med blommor och Edin hade köpt en plånbok. Min gamla hade tappat knappen :) tack mina älsklingar!!!


Nu skall här saftas! Har röjt i rabarberla...

img_0249 (MMS)

Nu skall här saftas! Har röjt i rabarberlandet men det syns inte ens.


Lika dana kläder som pappa :)

img_4937 (MMS)

Lika dana kläder som pappa :)


Underhållning!

img_2488 (MMS)

Underhållning!


Jag gör affärer!

Igår la jag ut båda vagnarna till försäljning på blocket, idag sålde jag den första! Imorgon kommer även några som är intresserade av bilstolen som Vincent hade den första tiden. Den har dock legat ute på blocket i evigheter. Har beställt en ny Xplory vagn (ljusgrön) Så snygg!


Idag var vi också en snabb tur på Ikea. Vincent håller på att få tänder så han gnäller nått fruktansvärt så en långkörare på ikea var inte att tänka på. In köpa tyg och snabbt ut. Det blev detta tyget som jag ska sy gardiner av tänkte jag.

Semester?!

Nu är jag och lillprutten uppe hos min mamma i Skövde. Man hoppas ju kunna vila och ta igen sig, men av någon konstig anledning så kommer jag hela tiden på saker som jag kan hinna med nu när man ändå har barnvakt. Sedan jag kom idag har jag dammsugit bilen, målat naglarna och burit ned mina gamla barnmöbler som ska målas och slipas. SUCK!
Vincent stortrivs. Han spexar och håller låda. Ni skulle sett när mamma försökte lära honom spela munspel. Hon blåste en ton och gav honom munspelet. Han tryckte in det i munnen och sjöng en ton istället. smart kille det där!
Idag skulle mitt abonemang gått ut och mao kan jag inte använda mobilen. Men den fungerar fortfarande! Jag vill inte ha kvar mitt abonemang hos telenor en dag extra än vad som behövs. På fredag går jag över till telia.

Startar 17 maj med en apgod nespresso! Sna...

img_8595 (MMS)

Startar 17 maj med en apgod nespresso! Snart ska jag klä den lille norrbebisen i nationaldräkt och sen blir det Gbg.


Min mening om ESC 2011

Åh inget kan få mig så upprörd som Eurovision Song Contest! Jag sitter i soffan och studsar upp och ned, ena gånger för det är en bra låt som ingen fattar att den är bra, sen studsar jag lika mycket när en riktigt skitlåt kommer. Sen förundras jag över hur en del länder tänker när de skickar sina bidrag. Och DET kan göra mig riktigt förbannad. Vi tar Moldavien som exempel i år. WTF tänkte dem med? Killar i struthattar och en brud på enhjuling? Någon som fastnade i en kolatripp eller? Känner Moldavien nu att "shit, det här gjorde vi bra" kan dom stå för sitt bidrag? Guess what Moldovia....jag vill inte åka till erat skitland som ni ställer upp ett enda år till med struthattar!

GGGGGGGGGGGGGAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!

Greklands bidrag ska vi inte ens gå in på.....sterio Mike?! Vilken skämt.

Det som däremot gör mig lycklig är att svenskarna äntligen fattat vilken typ av bidrag vi ska skicka för att ha en chans. Var det verkligen nån som trodde att La Voix (eller hur fasiken det stavas) med Ehrman skulle hamna top 10? Bergendal...hur gick låten nu igen? Nästa år gör vi såhär: EMD i en sjukt tuggumipoppig låt med lite ethno vibe (går hem i öststaterna) och låt för guds skulle inte folket rösta. En enväldig jury som väljer ut ett bidrag helt skräddarsytt kvällen till ära!

Sen vill jag bara säga SKÄMS på er som stödröstade för Italien. Vill dom inte vara med i tävlingen behöver dem inte vara det, att ge dem höga poäng när de bestämmer sig för att vara med igen blir ingen glad av!

Jaha, det var väl allt jag hade om ESC

ps, vi har inget lås på toaletten längre. en kompis kom på besök och helt plötsligt gick dörren i baklås så hon fick klättra ut genom fönstret. Så behandlar vi våra gäster!

ESC 2011

Jag hörre ni ni! Vad tror ni nu då? Vem vinner ikväll? Jag tänkte vara så modig att sätta de fem högsta poängen ikväll. Här är min lista.

1. IRLAND Jedward - Lipstick (ni vet dom där tvillingarna i röda fula kavajer)
2. UNGERN Kati Wolf - What about my dreams (Ja? Vad är det med dom?)
3. SVERIGE Saade - Popular (det enda han sjunger är possible och popular)
4. FINLAND Paradis Oskar - Da Da Dum (What ever......)
5. TYSKLAND Lena - Taken by a stranger (Cool med dålig)

Men som vanligt blir det väl dom där nissarna i struthattar och enhjulingstjejen som tar hem hela cirkusen. Vi får väl se! Nu ska jag iväg och titta på tapeter utan barn!

Sista stöten

Hitintills i år så har jag fokuserat mycket på att bli klar med matten, så träningen har tyvärr hamnat på hyllan. Det som hände i och med detta var att jag har nu börjat gå ned i vikt! Jag har gått ned en hel klädstorlek, jag har inte vägt mig för det vågar jag inte. Men det känns att jag gått ned. Jag saknar träningen och nu när jag är klar med matten är tanken att jag ska börja på allvar igen. Inte lika hårt denna gången, en - två dagar i veckan räcker. Ett pass och en dag i gymmet tänkte jag. Men jag vill verkligen sätta in sista stöten, så nu har jag bestämt att jag ska köra LCHF samtidigt. Innan jag blev gravid kunde jag emellanåt utesluta spannmålsprodukter och gick då snabbt ned i vikt så jag hoppas det funkar denna gången med. Men jag måste få med mig Edin. Jag kan inte göra detta själv för då kommer det gå tre dagar sen ger jag vika.
Jag hade inte tänkt att vara så hård att jag räknar kalorier i gram, men en bra tumregel kan ju vara inga spannmålsprodukter, lite frukt och mer av det feta. Ägg är ju en basvara i LCHF men tyvärr något som jag INTE äter. Och jag tänker inte lära mig äta det nu heller.
En storlek ned till och jag är i MÅL!!!!!!

NU KÖR VI!


En lyckans dag!

Så! Då var matten avklarad. Kan ni fatta att jag går från G i matte A till VG i matte B. Sweet! Nu är det bara att skicka in kompleteringarna och hålla tummarna från till mitten av juli då jag får 1:a antagningsbeskedet.

Idag har jag och Vinne träffat mammagruppen i Nolhagaparken. Det blev picknique och besök på lantgården. Vincent verkar tycka det va kul, men blev snabbt trött och vägrade som vanligt att sova. På eftermiddagen kom försommarens första åskoväder, och det med råge. Jösses va det regnade och åskade. Vincent blev lite småskraj stackarn!

Imorgon är det jobbdag så det blir sängen för mig nu!


Vincents nya ansiktsgrimasch som han lärt ...

img_9791 (MMS)

Vincents nya ansiktsgrimasch som han lärt sig. Vi kallar den "åh surprice"


I badrumsskåpet hittar jag denna hår-lera-...

img_9193 (MMS)

I badrumsskåpet hittar jag denna hår-lera-vax-tub-tjofräs den är inte min utan min frisyrsnygga sambos. Han är duktig på att styla sitt hår. Så jag testade den och nu kan jag inte sluta Jag använder den varje dag och jag hoppas att han inte märker det :)


aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jag hade skrivit ett långt och bra inlägg och vad händer när jag trycker på "publicera"




jäkla skit!

Choklad!

Jösses vilken god choklad jag fick när mina systrar varit i Rom. Stainer heter den och är en Italiensk choklad med 75% kakao. Jag är inte så förtjust i mörk choklad eftersom den alltid blir bitter, men inte denna!
Hoppas bara jag hittar den i sverige nu då!


Må västtrafik drabbas av böldpest och äckl...

img_0283 (MMS)

Må västtrafik drabbas av böldpest och äckliga kuddar (internt familje skämt) men fy vad jag hatar dem!!!!!! En ynka dag i veckan åker jag tåg. Varför kan dem aldrig komma i tid??????


Vad hände med värmen?

Idag har det verkligen varit kallt. Fram med jacka och tjock tröja! Man känner sig verkligen snuvad på våren. Ena dagen kortbyxor och t-shirt, andra dagen snö och hagel! Längtar mycket just nu till gotland i sommar. Åh, jag ska ligga på stranden och sola och bara slöa och läsa böcker. Vincent får krypa runt som han vill, eller så tar mamma hand om honom *haha* Påtal om Vinne, han har ju börjat äta nu och det är inte lite det. Han moffar! Det är så kul att se hur han inte bara tar en bit utan tar en hel "näve" som vi säger hemma och trycker in i munnen.

För övrigt så börjar jag bli lite nervös inför måndagens matteprov. Jag känner mig rätt säker, men det är alltid nervigt med prov.

RSS 2.0