Utanför civilisationen

En gång frågade an av mina vänner "Hur är det att bo så som ni gör?" Jag trodde hon menade just Västra Bodarna som "håla", men hon menade mer hur vi kunde bo så långt borta från allt. Vi har inga grannar nära inpå, ingen trafikerad väg, egen brunn & avlopp, vi måste åka bil för att ta oss till tåget....bla bla bla
Faktum är att jag aldrig riktig funderat på att vi bor som vi gör. Både jag och Edin är nog lite enstöringar. Jag gillar att vara ensam utan jobbig grannar och ICA maxi precis bredvid. Ibland har det väl iofs sina begränsningar, vi är nämligen lokliserade utanför civilisationen. Sista stad innan "landet" är Floda, (och det säger ju en del) för efter Floda tappar min mobil sin 3G täckning, eller ja, den tappar all täckning =)

Min jul i Nikonbilder

   




nikon d3000...

3c1dc77964e132f6b968881cd31a4f58.png

nikon d3000 blev det! Äntligen en systemkamera. Imorgon skall det fotas!


Nu är...

-41c21f40191257aac74caf2bd244637.png

Nu är det snart dags för dagens första julbord! Jag har gjort revben som stått inne i två timmar och inte blivit klara :(


tydligen var...

-a6b78ae91262ced0b95c2b1fd930617.png

tydligen var jesus svensk?!


Varm Jacka!

Sista julklapparna är inhandlade idag. Känns skönt att man ligger lite före alla andra när det gäller julklappar. Alingsås var helt proppfullt med galna människor som ryckte åt sig saker.
Imorgon åker Edin hem till sin familj så vi bytte var sin julklapp och jag fick en ordentlig vinterjacka! Snacka om att magen blev glad. Nu slipper vi frysa!
Imorgon åker jag hem till mamma under dagen och tar det lugnt. Måndag och tisdag blir nog hektiska i butiken.

Häromdagen köpte jag en ny frukt på ICA. Sweetie hette den, och idag testade vi den. den var inte så söt som skylten påstod, men den va god. Nån blandning mellan grapefrukt och apelsin. Det blir nog mer av den =)

Jag fryser!

Idag när jag vaknade trodde jag att jag sovit ute. Det var svinkallt i rummet och bättre blev det inte. Den varma duschen borde varat 20 minuter till!
Men tempraturmätaren visade ju -10 grader också så inte konstigt att det var kallt. Sen kom problemet med mina klädval. Jag är ju inte kännd för att välja varma kläder om man säger så. Så Edin fick leta upp en canada goose inspirerad jacka, 50 nummer för stor, men hur varm som helst. Jag såg ut som man gjorde när man va liten när morsan köpt förstora vinterkläder till en för att de skulle räcka minst 2 säsonger.

Imorgon är sista arbetsdagen innan en helt ledig helt. Första på 4 veckor! Jippi!

Relaxa

Imorgon ska vi ta in på hotell =) Och vi ska åka så långt som till Göteborg!
Jag ville bada badkar och det har vi inte hemma, så vad kunde inte bli bättre än att använda den där bonuschecken som Edin hade, och scandic rubinen borde ha badkar!
Jag får hotellsovmorgon på onsdag....mmmm ljuvligt. Och hotellfrukosten skall intas i flera timmar tillsammans med en morgontidning och varmchoklad har jag bestämt!

Alla sover förutom hon med den stora magen

Vi har besök från Edins bror och sambo. Jätte trevligt. Igår var vi och åt Indisk mat som vi inte gjort sedan vi flyttade från gbg. Men det gillade INTE bebisen. På kvällen va det raijtan taijtan i magen. Jag fick känna de försts fosterrörelserna i förrgår, och nu verkar det som om den inte kan sluta. Så inget mer Indiskt. Alla ligger och sover förutom jag. De drack alkohol lyllosarna i går så jag är den enda som verkar pigg. Idag är det ledig dag och årets första julbord! Undrar om bebis gillar det?

Vintern är här

Yes, idag eller rättaresagt inatt kom vintern till Västra Bodarna. Vi har haft -10 på nätterna och 0 gradit på dagen. Och vet ni hur man märker mest att vintern har kommit.... Man får torra händer. Och jag HATAR att ha torra händer. Jag kan inte ta på någonting för det känns som om händerna ska krackelera. Ikväll har jag bokstavligen badat händerna i lotion, men det hjälper ytterst lite.
Imorgon blir det nog jakt efter "the ultimate handcream" på lunchrasten.

Annars är allt som vanligt, lika gravid som förut. (och allt som hör till)

RSS 2.0