Dag 2, Malin åker hem

Jag fixade frukost till alla tjejer och det blev en promenad upp till Lejonet & Björnen på förmiddagen. Jag har nog blivit beroende av den glassen!!!
Senare på dan åkte vi ut till Lina och grillade. Och jösses vilken god mat hon hade gjort. Pastasallad, grönsallade med getost och supergod kyckling! Men efterätten satt helt underbart i magen, hallon pannakotta!!!! Jag och Edin blev kvar hos Lina och jag började dricka....igen. 3 dagar i rad....nu får jag skärpa mig. Inget mer idag iaf!

 


Vi fick oss några skratt igår också, Hannah och Hilma briljerade med kommentarer.... Hilma 2 år sätter näven i bordet och tittar på Edin och säger: "Dumheter!!!!" Lina frågar vem då? "Hon, Edit" och pekar på Edin!!! hahahaha....jag trodde jag skulle gå av på mitten!!!

Dag 1, Malin blir tant

I torsdags studade jag "nästan" upp ur sängen, Malin skulle ju komma snart!!! Jag hade varit på fest kvällen innan och var trotts allt nöjd med att jag inte var bakis =)
Sen mötte jag alla tjejerna på stan, Malin, Michaela och Tulii (ursäkta jag har ingen aning om hur namnet stavas =)
och det blev en frukost på SoHo.
Och ni kan ju tänka er vart vi drog sen....... LISEBERG!!!!!! Jävlar va kul, startar med bergbanan som uppvärmning och sen va det bara att köra på.... Med ett visst avbrott för öl intag givetvis.

   



Som tur va tog vi Colorado och Flumride sist, för jag blev lite blöt =)
På kvällen hade vi bokat bord på RumpanBar. Och det är faktiskt första gången som jag blir besviken på maten där. Köttet smakade segråtta typ.
Ölen va god, men vi va tvugna att dra vidare. Valand blev det och en massa fuldans. Michaela visade hur den trasiga vattenspridaren skulle dansas och jag drog som vanligt en runningman och bensträckaren =)

 

Operation sjuksköterska

Jaha, då har sambon spelat fotboll igen och trillat och slagit sig =) Ett stort sår på armen. Och jag som va så snäll och INTE hade varken plåster eller sår tvätt hemma. *hehe* Så vi fick ta en sväng hem till Lisa (a.k.a skalman) Och hon hade kompresser. Alles Gut!
Imorgon väntar en lååång dag i bilen, samt en middag på kvällen med tidigare arbetskamrater.  Nice
Sen...sen ska jag bara vänta på att Malin kommer så vi kan leka!!! Åååå det kommer bli så roligt!!!!

Operation svält

Nä nu jävlar får det vara nog, magen är fortfarande helt sjukt svullen. Jävla bröd! Så nu har jag gjort lunchlådan.... morötter och äpple. Blä....men dock inget mjöl i det!
Jag får väl svälta mig själv för att hamna på rätt köl igen, få bort den svullna magen. Operation svält.....*snyft*

Mindre upprörd, inte bakis med helt j**la svullen

ÅÅååååå....pösmunken Lina här. Jag käkade en halv limpa igår och idag är jag helt degig. Hela magen har svällt och jag ser helt gravid ut. Jag måste sluta äta så jävla mycket bröd!!!
Btw, jag har fortfarande träningsvärk i magen efter att ha "dans-juckat" mot golvet i lördags. Mindre bra inser jag nu. Inte bara för att man får kramp i musklerna, utan för att det är jävligt pinsamt så här i efterhand.
MEN på torsdag kommer Malin! *jippi* Åååå det ska bli så kul. Liseberg hela dagen!

Upprörd och jävligt bakis!!!!

Jaha....det är tacken... Jävla skit tävling är vad det är, Eurovision.
Jag har verkligen blivit en brud som har kåll på schlager, och det är nästan så jag skäms, för det är inte tufft eller coolt att tycka om en tävling i musik. MEN jag blir så sur!!! Vi hade ju allt!!! En bra låt, snygga kläder, nästan en helt bortbantad Pirelli, glitter och höga toner. WTF!!!!!!!
Så, nu har jag bestämt mig för att tills nästa melodifestival så skriver jag en låt. Det ska inte va disco, inte rock, utan en riktig plojj grej, sen ska jag försöka få Gynter att sjunga den. Så det så!

Inte nog med att jag är sur och upprörd, jag är sjukt bakis idag också, eller så är jag fortfarande full. För vi kom hem halv 5 i natt efter att ha rockat loss på en 30 års fest ute i Onsala. My God säger jag bara, spritlukten försvinner inte från näsan.Det är nästan så man vill borsta med tandkrem uppe i näsan.
Och Lina....hur mår du idag? Vi sms:ade ju med varandra i natt, du stackare som måste åka tåg hem. Jag fick i allafall sova i en taxi =)

Sun in? Sun out?

Kan inte vädret bestämma sig snart? Ska det vara molnigt eller sol? Jag bara undrar, så jag kanske kan få sola lite!! Har suttit och jobbat sedan halv 11 och är lite trött på att butiker aldrig svarar i telefon. Men I don´t blame them.... I detta vackra väder sitter väl alla ute och njuter av värmen.

Kul att Pirelli kom vidare. Men det var väl ganska väntat? Hade hon inte det hade jag aldrig mer tittat på melodifestivalen. (så säger jag varje år när min favvo låt inte vinner)

Idag har vi också fixat våran kandelaber! Jippi!!! Den är så fin! Så nu ska vi bara handla några justa ljus till den. Lime gröna kanske???



Visste ni att det är fredag idag!!!!??? Bara det gör en ju glad! Och imorgon ska vi på 30 års fest. Jippi!

Händelserik dag

Jösses, så va denna dagen snart slut. Och jag har gjort massor, men samtidigt ingenting. Lisa och jag har tvättat bilen, köpt 30års present, jag har gjort kundbesök, hälsat på en arbetskamrat och suttit och snackat skit i 3 timmar! Härligt!!!! Och tror ni inte jag hann att bränna mig på armarna. Det kliar nu!!!

Edin har slängt in ett expriment i ugnen, cognacsmarinerad kyckling. Nigella har ju lyckats med det, så jag hoppas vi också gör det. Känns lite mysko att bara stoppa den full med bacon och sen ösa över sprit....inget mer lixom.

Sen får man ju inte bara missa det andra kvalet i eurovision!!! Hejja hejja!!!

Norge blir farliga

Efter att ha varit i Norge nu i helgen så har jag hört Norges bidrag till Eurovision Song Contest spelas i radion några gånger, och jag måste säga att vi måste passa oss för grannlandet alltså. Jäklar villken bra låt de ställer upp med. Maria Haukås med låten "Hold on be strong" rockar!!!!! (fast det är typ en balad) Jag har gått runt och nynnat på den hela dagen, och för en gång skull har jag bättre kåll på ländernas låtar än vad Lisa har!!! Jippi!

 

BodyFarm

Titta va fint! Bodyfarm är med i en tidning!
image228

Amy amy!!!

Jag måste säga att jag va faan först med att ha börjat lyssna på något, redan för 2 år sedan lyssnade jag på Amy Winehouse. Hade inte så stor kåll på vad jag lyssnade på, men jag gillade hennes röst. Sen kom hennes album ut och jag har fortfarande inte tröttnat på det. Hon är bara så BRA! Har sett en den live konserter också på DVD och hon håller rösten riktigt bra. MEN jag blir så jävla trött på människans beteende. Måste man knarka bara för man är världsartist? Måste man se för jävlig ut och göra barnsliga saker? Så jag ahr bestämt mig.... Jag tycker inte längre om henne, för jag inser att en spelning i Sverige lär väl ALDRIG hända så länge hon ser ut som hon gör.....


Hur snygg är hon inte här????? Taget för ca 3 år sedan


Nu har hon tydligen blonderat sig med

Jag vill göra om

Nu vill jag ta tag i kontoret, det är målat i fina färger, men jag vill ändå måla om. Vill känna att det är jag som trivs och inte ständigt gå och irritera mig över ett halvdant rum....


Hade varit så coolt med lite ugglor på väggarna


Sen är jag helt frälst i detta tyget....

Kyrkogårdsvandring & Alex Kjolman

Idag har vi verkligen bekantat oss med området. Efter att ha bott här i 6 månader tänkte vi att man kanske skulle ta och lära känna sina kvarter. Så vi tog en sväng i parken som ligger precis bakom. Och vi har verkligen världens bästa utsikt över GBG här... Sen gick vi genom Östra Kyrkogården och fick se att vi bor granne med en massa döa kändisar. Typ Karin Boye, Viktor Rydberg och nån Seaton snubbe som hade en JÄTTE stor grav med sfinxar i öppningen. Han måste varit rik och snäll.
Sen när vi gick hem fick vi se att Alex Shulman + fru satt på våran lilla kvarterskrog, Halta Lottas alldeles ensama. Lite ovanligt att se sthlm folk här, och speciellt sthlm´are som hatar GBG.... nice =)


Gröna fingrar, kandelaber & gröna parken

   

Working 9 to 5

Idag har jag varit på mitt gamla jobb, stimulerande på olika sätt. För det ger mig mer energi att verkligen sattsa på det jag har och minnas att butiksjobb är igentligen inte min grej. Fast det är jätte kul att ha arbetskamrater, det saknar jag verkligen.

Efter jobbet åkte jag och Lisa och åt glass på Lejonet och Björnen, och jag tycker verkligen synd om alla er som inte har smakat på deras glass, för den är så JÄVLA god. Nästan bättre än att sova, det du Malin!!! =)

Och nu har Karin & Lisa precis varit förbi och spelat maraccas i brevinkastet... fint! Nä....over and out, wash and go

Pest eller kolera

Idag skulle jag slöa lite i soffan, satte på TV:n och detta hade jag att välja på: Våra bästa år, Skilda Världar eller ordjakten...... Jag HATAR TV vid 10-11 på morgonen.
Jag kommer ihåg att jag sneglade lite på Våra bästa år för ett par veckor sedan och då va dom på en kyrkogård, idag när jag såg så va dom fortfarande kvar...... Hallå????
Sen ska vi inte prata om Skilda Världar, urk va dåligt. Det enda som är lite kul är att se Matti Berenett, för jag vet att han satte på en av mina klasskompisar i gymnasiet.
Och ordjakten är ju bara bra när programledaren spyr.

Kjerstin Tillberg

image220
Dessa snygga koppar vill jag ha!! Det är Kjerstin Tillberg som designar dom och jag her sett dom lite var stans, men här i GBG finns som på Pryllagret på södra vägen. Så....25 års present kanske???

Konstiga drömmar

I natt har jag verkligen drömt allt möjligt. Jag drömde att jag puttats tillbaka 2 år i tiden, och jag var arg arg arg hela dagarna. Men jag viste inte vart jag skulle rikta min ilska. Jag var aldeles ensam och ingen som lyssnade på mig. HAN stod där helt plötsligt och skrattade åt mig. Han skrattade och sa "sluta va så tramsig Lina, du vet att jag inte gjort något jag inte får göra"

Sen vaknade jag, och tur va väl det. Helt kallsvettig, precis som i en riktig mardröm.
Jag kan inte förstå att jag så här lång tid efteråt fortfarande kan bli arg på allt han sagt, allt han gjort mot mig. Men det som gör mest ont är att han aldrig skulle erkänna att han varit otrogen eller gjort något fel. Där sitter tån i kläm. Hade jag bara fått svart på vitt så skulle jag sopa bort alla hemska minnen på 3 sekunder.
För vet ni vad... en sån människa som gör att man får ont i magen och tvivlar på sig själv, det är ingen människa som är värd att spendera varken tid eller tankar på....usch

Katten Sotis har fått ett hem

Idag var en stor dag för katten Sotis (som från början hette Svarte Prinsen) Han fick komma hem till min farmor där han ska bo. Farmor blev jätte glad! Hon har kännt sig lite ensam sedan vovven dog i januari. Så vi tänkte att hon behövde lite sällskap. Katten hann att riva upp hela bröstkorgen på mig, så jag ser ut som en självdestruktiv tjej med skärsår. Snyggt.

Jag är i Skövde för den som missat det, och ikväll ska jag gå ut med Karin. Hon bor ju i götet men nu när alla gamla vänner har flyttat från Skövde får man festa med de vanliga vännerna =) Det ska bli jätte skoj, och jag hoppas jag fåt träffa välbekanta ansikten ikväll.

Jag har varit i Skara idag också och sålt lite Body Farm. Och jag har konstaterat att Skara inte är så hemskt. Ganska mysigt faktiskt.

RSS 2.0