Se här! Nu har liggdelen till vagnen kommi...

img_0739 (MMS)

Se här! Nu har liggdelen till vagnen kommit. Känns mycket konstigt att det snart ska ligga en liten bäbis där i.


Snygg fickparkering!

Idag skulle jag och magen in till stan och lämna deklarationen på skatteverket. Och när man ska parkera utanför finns det naturligvis bara fickparkeringsplatser kvar. som tur är är jag aldrig rädd för att fickparkera då Edin har lärt mig världens busenklasteknep för att lättare parkera. Så jag gör min parkering och känner mig nöjd. Jag hoppar ur och börjar traska på, då kommer en gammal farbror fram till mig med hakan i marken och utbrister: "Ja här har man haft körkort i över 50 år och kan inte fickparkera hälften så bra som du gör!!!" Tack farbror för din fina kommentar! Men ni andra får inte veta knepet, det är super hemligt och går bara i arv.

En vanlig vecka

Nu har vi varit uppe i skövde sen igår och kom hem nyss. Min syster har äntligen fått komma hem från Thailand och både jag och bäsen fick massa fina presenter. Bl.a ett par fårskinnstofflor och bäsens första gosedjur, ett litet lamm!
Pappa och min andra syster firade sina födelsedagar idag så det blev både smörgåstårta och blåbärstårta idag.

Jag har under dagen haft en hel del sammandragningar och värk från ryggen. Man märker att det är något på G eller att det närmar sig. Spännande! Jag är ju inne i v 34 nu och för varje dag som går desto mer nyfikna blir vi. Den här sommaren kommer verkligen bli helknasig. Jag har ju min "målbild" uppmålad framför mig, och den innehåller solsken, en baden-baden och en liten bäbis som skall matas och skötas. Allt annat ska flyta på i lugn takt. =)

Jag har lånat Anna Wahlgrens barn bok av mamma nu, får se om jag ändrar min åsikt om henne efter att ha läst den.  


Deklaration

När jag var liten satt mamma alltid med massvis med papper framför sig i slutet av april.....deklaration kallas det. Allt har nu blivit så enkelt, ett enda papper man ska fylla i. Men TJI får vi, vi har ju under förra året sålt en bostadsrätt och jag har haft ett företag..... Blankett K6, T3, Q9, GV67.....and so on. Suck.....

Till helgen blir det årets första trädgårds arbete. Det skall brännas löv. Härligt!

Födelsedag


En pojke och hans nya såg =)


Hardcore renovering

Nu bankas det hej vilt där uppe. Edin går loss i vårat sovrum. Det är helt utblåst, bara ytterväggarna kvar. Det skall isoleras och bytas fönster. Det är ett jätte jobb och jag kan tyvärr inte hjälpa till så mycket. Jag är nog snarare en belastning. Magen är ivägen för allt. Och det går inte längre att böja sig. Det kliar lite i fingrarna när jag hör hur det hammras och ínte kunna hjälpa till. Men jag intalar mig att jag tar igen det sen när jag kan få  gå i trädgården och göra fint istället. Nån måste ju klippa gräsmattan  och det blir nog mitt jobb.

På söndag fyller Edin år och jag har lovat att baka smörgåstårta. Pappa kommer ned och han står för tårtan. Förhoppningsvis smakar den inte lök. Han skar nämligen upp tårtbottnarna på samma skärbräda som han skurit lök på en gång =)

RSS 2.0