Magsjuk

Do I have to say more?

Kalas och vi är nu 10 stycken som är sjuka. Usch.... Edin och jag ligger skarfötters på soffan och ulkar mest. Har fått i mig lite cola och frukt, men that´s it.... Nu ska jag parkera på toa.

Kraaaam

Restyling

Nu vill jag göra om här hemma. Gärna NU också. Har en massa drömar om hur det ska se ut. Hittade en massa snygga tapeter som faktiskt inte va så jävla dyra för att vara kvalitetstapeter. Finns på www.engelskatapetmagasinet.se

 


Imorgon så reser vi bort. Till Norge och Oslo ett par dagar. Vi ska festa och fira Edins mamma. Så det är bara att tuta och köra. Men jag ser lite fram emot att få komma till Norby imorgon och den STORA godis affären. Då ska jag ta kort på den tror jag =)

Ska det vara så svårt?

Jag fyller snart 25, och önskar mig bara EN enda sak av min familj. Och det är en symaskin. Ja, jag vet att det låter fjantigt, men ni känner ju mig. Jag gillar att pyssla och när jag får mina infall saknar jag verkligen en symaskin. Tyvärr kommer jag inte få detta då ALLA tycker att det inte är en present värdig en 25 åring, snarare en 80 åring. Och även om jag har sagt att JAG VILL INTE HA NÅGOT ANNAT, så lyssnar dom inte. Inte ens om jag säger att jag kommer slänga alla andra presenter om jag inte får en symaskin lyssnar dom. Jag HATAR när folk inte fattar. Känns som om man är 8 år och var så arg på mamma och pappa för dom vägrade köpa en ponny till mig. Jag kunde verkligen inte förstå varför de vägrade *haha*
Mitt bästa kort är pappa, han har som tradition att köpa hushållsmaskiner till mig. Jag hoppas han förstår. Annars får jag väl köpa skiten själv!!!

Min bildblogg

Ni glömmer väl inte min bildblogg..... http://stellagbg.blogspot.com

Jag har blivit bättre på att uppdatera den nu när man kan göra det direkt från mobilen. Nöjet är på eran sida!

Fastande mage

Vaknade, hade sovit på tok för lite. Trött och sliten, fick sånt där klädbryt. Kunde inte hitta NÅGONTING att ha på mig. Trotts att allt är nytvättat. Orkar inte ha sådana mer dagar. Inser att jag är försenad och MÅSTE hitta något att ha på mig. Så allt slutar med slitna jeans ett linne och en cardegan. Do I have to say more???
Hoppar in i bilen, det spöregnar, massa trafik och jag är försenad. Det första bästa på dagen händer när jag kommer fram. Trotts att det är mitt inne i stan så fanns det parkering precis framför ingången! Halleljua!!!
Sen kommer det andra bästa på hela dagen... UNDERBARA människor. Känns som om man hoppade rakt in i ett samtal med folk man kännt hela livet. Dessa fina tjejer jobabr på Amazing Beauty Center i Linné. www.amazingbeautycenter.com  
De gillade förståss produkterna och ville köpa =) Sen efter 2 timmar kör jag hem och mobilen lyckas ringa mig hela 9 gånger innan klockan är ett.... Fantastiskt.
Kommer hem och inser att SHIT jag har inte ätit ännu. Hmmm...kanske därför jag är så negativ. Tittar i kylen, har inget hemma, men det ligger en påse chips på bordet... nice.
Sen deppar jag lite till, och plötsligt ringer mobilen. Och det är en där söta tjejen från Laxens SPA i Ängelholm. Hon vill beställa!.... Min dag är gjort, tack tjejer!

Härliga Torekov

Nyss hemkommen efter ett besök i både Ängelholm och Torekov. Torekov är fantastiskt vackert nu på sommaren. Besökte en trevlig dam som har butiken Ljus Och Lykta mitt på gågatan i Torekov.( www.ljusochlykta.com ) En av de mysigaste butiker jag har varit inne i. Högst 20 kvm fullt med pynt!!! Jag var ju bara tvungen att shopa lite. Blev en fin parfymflaska från miljögården och ett sött hjärta att hänga i fönstret.

Fick även en rundtur på Hotell Torekov som är nybyggt för i år. Lyxigare är nog svårt att hitta på västkusten.... www.torekovhotell.se  Nu börjar det fina vädret titta fram här i Götet! Och jag hoppas på att kunna få använda min solkräm jag köpte 2 dagar innan det dåliga vädret dök upp!

Nu är jag trött på detta....

ALLA har semester. Ingen som vill prata med mig =( Just nu önskar jag att jag kunde få öppna butik. Få stå ensam och filosofera och pynta hela dagarna. Det skulle va riktigt kul! OM lokalen i föreningen blir ledig tar jag nog den... kanske.... om jag vågar.

Så länge kan jag tipsa om www.bahne.dk Danmarks bästa inredningsbutik enligt min mening. Och om ni inte har nått annat att göra kan ni alltid kika in på www.marmalaid.se och www.bodyfarm.se

Näe... nu klär jag på mig och raggar flera kunder.

Sovmorgon

Jag vaknade nyss, usch, jag får lite ångest när jag sover så länge på morgonen. Känns mer trögstartat lixom.

Igår fick vi den briljanta idén att vi skulle ut och gå en lång promenad efter en hel dag i soffan. Men så fort vi kom utanför dörren började det regna. Men friluftsmänniskor som vi är tog vi med paraply. Efter 10 minuter vräkte regned ned och det dånade av åskan. Det var bara att vända på klacken och gå hem. Men först va vi ju tvugna att hoppa lite i vattenpölarna=)

Idag har jag ingen aning om vad som händer, jag borde jobba häcken av mig, men har verkligen ingen lust. Ska till Ängelholm i morgon och hoppas på massa försäljning!

En söndag i soffan

Vaknade halv 12, gick upp och la mig i soffan. Sen har vi legat här nästan hela dagen. Va en liten tur i Allum och handlade mat, annars har soffan varit riktigt nice =)
Har tittat på filmen No country for old men. En ganska konstig film, som slutar lite lustigt. Men filmfetischist som jag är, så var ju detta ett mästerverk! Ska se The Happening ikväll också... den sägs ju vara riktigt bra.

Känns lite konstigt att se en ring på Edins hand, men man blir lika glad varje gång man ser den =)

20/6 - 2008 - Lycka!



Ute på klipporna på Tjörn, en blåsig midsommarafton med goda vänners sällskap

Körkort i Kollegs paketet eller?

Ibland har man dagar med nitar, idag var en sådan. Hade två kundbesök, men inget gav något. Just för tillfället iaf. Men så är det ju med detta jobb, man vet aldrig vad som händer.
Men nästa vecka är en ny vecka med nya kunbesök. Några riktiga tungviktare dessutom!

Ibland har jag funderat på hur folk fick körkort?!? Idag när jag skulle köra ut från min snygga fickparkering tittade jag mig omkring och såg inga bilar, börjar köra ut när jag plötsligt hör "TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT" Då kommer det en lite skitbil från ingenstanns i full karriär rakt mot mig. Då undrar jag.... Om han nu ser att jag är påväg att köra ut kanske han bör sakta ned liiiite iaf. Och om han inte inser att han kommer DÖ vid en krock med sin lilla toyota Igo v.s min gigantiska Ford Mondeo....så kör på mig då för helvete!

Imorgon kommer mamma och hälsar på. Jag borde kanske göra en rabarberpaj? Jag har ju typ 10 kg rabarber i kyl och frys. Sen kommer ju Edins vänner på kvällen, och vi ska ut och äta på Herford Beastowe, och jösses.....sen är det midsommarafton!

Personlighetstest

Jag gjorde ett personlighetstest på internet och detta blev jag:

Din personlighetstyp:

Praktiskt lagda, traditionella och välorganiserade. Fysiskt aktiva. Ointresserade av teoretiska frågor om de inte ser en praktisk tillämpning. Besitter en klar bild av hur saker och ting ska vara. Lojala. Arbetar hårt. Ofta ledare, med mycket god organisationsförmåga. "Goda medborgare" som värdesätter trygghet och lugn.

Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Militärer, affärsföreståndare, chefer, poliser, domare, ekonomichefer, lärare, säljare, regeringstjänstemän, försäkringsagenter, vårdchefer, handels- och tekniklärare.

Helt sjukt vad det stämmer... Jag ahr någongång under mitt liv velat bli något av de yrkena som presenterades. Kanske inte registreringsman eller försäkringsagent, men det stämmer verkligen med den bild jag har....kul =)


IKEA

Till midsommar ska jag laga vit chokladpannacotta med jordgubbar, och då måste man ju ha några snygga/praktiskt glas att hälla upp allt i. Så IKEA fick sig ett besök av mig idag. Och jag hittade några tumbler glas som heter Godis


Pannacotta:
2 2 dl vispgrädde
2 2 dl mjölk
75 75 g strösocker
4 4 st blötlagda gelatinblad
240 240 g vit choklad, hackad
Halloncoulis:
250 250 g hallon
florsocker


Annars har dagen varit ganska trög. Endast ett besök bokat. Man märker verkligen att svensk handel inte haft det så lätt denna vår. Dåligt med folk i butikerna gör att man är försiktig med sina inköp. Så även för mig... Men man ska inte ge upp så lätt. Imorgon är en annan dag och jag har 2 butiker jag ska besöka!

Så sugen

Idag är jag hemkommen efter min lilla turne i sydöstra sverige. Hann besöka Karlskrona och Emmaboda. Karlskrona är verkligen vackert, en riktig havsstad. Där skulle jag kunna tänka mig att bo!
Jag var och besökta tjejen som har Alvas hus där. Och jag blev så inspirerad när jag steg in i hennes hus. Alla vackra vita möbler med snygga silvriga färger. Så nu ska jag få tummen ur och måla min byrå vit!

Jag fick faktiskt upp lite tavlor förra veckan. Massa tavlor jag köpt på tradera som legat och dammat ett tag!


Bilen full av sprit

Japp, det har vi. Nu när vi kommit hem från Germany så har man ju handlat lite =) Sjukt billigt, så man köper ju för köpandets skull. Men jag köpte iaf vaniljvodka, passoa coco och mint/choklad likör, givetvis lite vitt moserande också som skall drickas upp om några dagar!
Längtar sååå till midsommarafton, det ska bli så spännande att se vad Norrmännen tycker om vårat galna firande?!
Jag hoppas verkligen också att vi får fint väder.

Så är det ovkså spikat att det blir fest den 26/7, hemma hos pappa. Vi har hyrt band och ska grilla =) *tjohoo*

Jag har ont i fötterna

Jag har nu kommit hem efter en arbetsdag på RIKTIGT! Har jobbat extra på mitt förra jobb, och jag är sliiiten. Det känns i fötter och hälar. Hur orkade jag jobba så 5 dagar i veckan?

Nu sitter vi och väntar på Edins bror och hans sambo. Det blir porterstek och öl ikväll....*mums*

Sitter inne när jag borde vara ute

Dagarna flyger iväg, även om man inte gör nått. (känns det som) Jag ahr nu suttit här i mitt lilla kontor och ringt till kunder i nästan 2 timmar. Jag har gjort faktureringar och hunnit boka 2 möten. Så i princip så är hela min dag räddad, men ändå känns det som om jag gjort för lite... Visst blir det att man springer mellan samtalen och plåckar lite disk, viker lite kläder m.m. Men ändå känns det som om jag ahr världens mest lättbetalda jobb... *gött*

Så är det ju en tråkig aspekt i det hela.... Vädret. Jag vill ju så gärna vara ute nu när solen skiner. Men ICKE, måste sitta inne framför datorn. =( Men ikväll tar jag igen det, ska åka ut till min kusin och mysa lite tror jag.

Gårdagen i korthet

"Hejja Hejja Sverige" Jag och Helena hade bunkrat upp inför matchen. Chips, rödvin, pizza, rom & cola. Men som alltid när två vänner hamnar i samma rum så blir det bara en massa tjatter och garv. Men vi hade tur! För varenda gång vi faktiskt tittade på TV så gjorde Sverige mål!
En liten rolig notering på Helenas kylskåp: "Härmed är du/ni inbjuden till Hells Angels årliga 3-rättersmiddag"
Hmmm....inte varje dag man får sånt på posten.

Innan på dagen va jag en tur i Anderstorp och Värnamo. Trevliga små samhällen in the midle of hell typ... Men hoppas det blir lite försäljning i framtiden där!

Jag är beroende

Idag glömde jag att smörja in mig med min underbara
hudlotion Sweetline Butter Caramell och det känns kan jag berätta.
Hela kroppen håller på att krackelera!



MUMS!!! I brevlådan....


Nu kan man beställa polkagrisar på internet!!!
www.polkagrisbutiken.se

Hur coolt är inte detta?

Ibland blir det kladdigt!


Kusinens son på 2 år gillar glass!

Bloggtorka

Jag har haft lite problem med att logga in på bloggen ett par dagar, men nu funkar det!!!
Idag har jag haft inspirationsdag på stan, letat butiker och provat klänningar. Vill ju vara fin till midsommar!
Jag är så sugen nu på att göra iordning kontoret, vill ha en randig vägg i brunt, turkos och rosa.  Och inreda med en massa fina vita saker! (jag har dille på vitt)

Ikväll blir det personalmöte och sen ska jag sova... Jag har blivit så trött det senaste. Dricker förmodligen för dåligt med vatten i denna värme! Imorgon ska vi inte Avenyn, för där har dom storbilds TV med fotbolls EM!!!
Klänning från lindex
Provade denna klänning på lindex, skit snygg, men inte min stil...

Nu är det riktigt varmt

Jag håller på att smälla av. Det är varmt, kanske lite för varmt när man sitter i en bil hela dagarna som inte har någon AC. Så nästa bil kommer DEFENETIVT ha AC.
Har varit i underbara Varberg idag. Det är så fint där. Tillbringade många somrar där när jag var liten, och jag längtar tillbaka till Getterön och Apelviken.
 Väl hemma så har jag suttit och gjort inbjudningskort till festen i sommar. Den 26 Juli blir det fest hemma hos pappa. Vi har hyrt ett band och det ska blir teater sport. Det kommer blir jätte kul!

Sitter och väntar på att Lisa ska ringa. Vi ska till Lejonet & Björnen...måste ha glass

Det händer när man minst anar det

Idag var jag påväg till Vänersborg när bilen framför mig på motorvägen får sladd och krashar av vägen. Jag fick panik och tvärnitar, slänger mig ur bilen utan att tänka på att jag rusar rakt ut på motorvägen. Är smart nog att ta med mig mobiltelefon och sätta på varningsblinkers. Tanten i bilen är chokad och jag helt skakis. Och när man ringrer SOS tar det lång tid innan någon svarar. Och sen ska jag berättar vart olyckan har skett, och jag har ingen aning om vart jag är. Vad fasiken heter vägen? Jag får guida bästa jag kan, men det tar inte mer än 5 minuter så kommer ambulas och brandbilar.
Sen fick jag stanna kvar och hålla tanten sällskap och berätta för alla vad som hänt. Hon va helt snurrig och hade slått i huvet rejält, för hon viste inte vart hon var påväg. Stackare... och bilen hennes va skrot...
Snacka om att man va lite skakis efteråt....

Utmaning

Blev utmanad av Johanna. www.cruzan.blogg.se


För 5 år sen: Då var jag 20 år och hade precis flyttat hem från London. Jag hängde med Malin typ 24 tim om dagen och fick mitt första fasta jobb på Babyproffsen i Skövde. Det festades en hel del och jag var tok kär nästan varje vecka. Jag skaffade min första egna lägenhet och stortrivdes. Där blev det en hel del fester, bl.a. kurragömma på 35kvm. *haha*

För 3 år sen: Var det lite kaotiskt i mitt liv. Jag träffade en kille från GBG som jag flyttade ner till. Bröt upp från Malin vilket inte var lätt. (men framför allt inte meningen) Jag pluggade på distans och fick ett hemskt liv. Tristess, osäkerhet, skräck och många tårar kan man sammanfatta mitt liv för 3 år sedan. Folk slutade umgås med mig, inklusive min familj sedan jag flyttat ihop med GBGkillen. Ingen gillade honom och det fick jag sota för.

För 1 år sen: Började jag umgås med min kusin igen och har gjort det sedan dess vilket är jätte kul. Har saknat hennes sällskap. =) Hade lägenhet i Mölndal med en granne from hell. Edin säger upp sig från sitt jobb i Danmark och bestämmer sig att flytta till Sverige (igen) *jippi* Jag jobbar på Babyhörnan och har lite långtråkigt där.

För 3 månader sen: Sa jag upp mig från mitt jobb och startade min egen firma: Bellina Agentur.

Idag: Reser runt i Sverige och säljer smycken och hudvårdsprodukter. Har ätit en ugnsbakad torsk som jag och edin fiskade upp igår.

Om 1 år: Har mitt företag bättre förutsättningar, jag slipper resa lika mycket och jag är fortfarande lika kär i min edin =)

RSS 2.0