Huset

Http://www.bergsjodal.blogspot.com

Jessica Gonacha

Har ni sett vilka vackra bilder! Jessica heter tjejen som illustrerar. Titta på hennes hemsida www.jessgonacha.com man blir så glad av alla hennes vackra bilder.

 

Jobbig dag

Idag har det varit jobbigt, jag har varit super trött och det har varit massor att tvätta, bajs på bilen, för mycket kvar att packa, tid på banken, jättefint soligt väder så man får ångest av att man är inne....behöver jag fortsätta?

Men allt började med att jag för 2 veckor sedan lämnade in bilen för byte av front/kofångare. När jag hämtade den startade den inte. Jag får till svar att de råkat ladda ur batteriet när de haft öppet dörren. Varför ska de ha öppet dörren???? Sen upptckte jag att nån har förstört fläktreglaget på ena sidan. Varför man nu skulle vilja göra det?
Så jag åkte tillbaka idag och förklarade som det va. Tror ni de ville erkänna att de hade gjort sönder den???? Näe, de menade på att det va jag som gjort det och passade på att skylla på någon annan när den varit inne på lagning......
Jag blir så trött. Jag åker väl inte ner och ställer till med liv för något jag skulle ha gjort själv?!

Sen va vi och tittade på ny bil och skulle höra hur mycket man skulle få i inbyte för min bil.... Jag vågar knappt skriva det för det är så löjligt att det inte är sant. 10.000:- kunde han gå med på...... Det finns inte en enda golf-00 på blocket för under 40.000:- kontrade jag med, men han tittade med hundögon på mig och sa: Jag kan önska dig lycka till och hoppas du får 25.000:- Dumma dumma han......

Nu går jag och lägger mig eller nått......blö

www.franskakakelbutiken.se

Underbart kakel =) Synd bara att butiken ligger i Stockholm, så långt orkar jag inte åka för att köpa kakel.

  


Flyg fula fluga flyg

Jag ångrar mig nästan varje gång jag loggar in på aftonbladet.se och ser vilka tråkiga ytliga nyheter de har. För några år sedan svor jag att aldrig mer köpa en aftonbladet när de på första sidan skrev: "Kicki Danielsson sågs äta korv på Statoil"
Krig och svält härjar i världen, Nord Korea rustar för kärnvapen, pensionärernas pension svindlas bort, finanskrisen tuffar på och aftonbladet väljer att skriva om:


Hur går det med flytten?

Hej bloggen och alla ni som läser. Det blir allt glesare mellan inläggen här =( Men det går i 120 här och det är svårt att hinna sätta sig ned och tänka efter vad som har hänt. Men nu är vi hemma efter nästan en vecka i Skövde. Min syster har tagit studenten och jag har också varit hundvakt och lilla Fabbe.
Idag har vi avrit ute på Tjörn och hälsat på lilla Meja 4 dagar gammal =) Min kusin har blivit mamma igen! Vi passade på att hoppa i båten och drog till Stenungsund och det blev lite mat på Harrys.
Så nu ligger jag i sängen och det känns ganska konstigt att vara hemma. Fast det är ju inte riktigt hemma heller. Om 12 dagar så flyttar vi och hela lägenheten är en enda gigantisk flyttkåda. Jag tycker det är rätt lustigt hur alla frågar "Hur går det med flytten?" Vad då går? Hur skulle det inte gå? Man kan ju gärna inte skita i det? Och vem vill inte flytta till hus? Äh...allt löser sig. Det blir bara extremt jobbigt i 2 dagar med tunga lyft och värkande ryggar. Men det kommer det vara värt. Och inget kan väll vara värre än ryggen efter jag hade huggt ved hemma hos Edins bror....

Mötley Crüe

Jag har precis avslutat boken "Mötley Crüe, the dirt" Fick låna den av Malin förra veckan och jag har haft svårt att lägga den ifrån mig. Den är sjuk, äcklig, kul och lite tårdrypande. Det va länge sedan jag hade en sån underhållande läsning. Men OBS! Bör ej läsas av känsliga personer =)




Malin, jag tänkte ju att vi skulle gått på en Mötley konstert med tanke på att de har återförenats nu. Men vi missade dem med två dagar. Tänk vilken rock n´roll vi hade upplevt!!!!



Nikki Six, Mick Mars, Vince Niel & Tommy Lee

www.broarne.se

Kikar då och då in på min favvo-nätbutik broarne.se dom har så fina saker. Mycket blandat, + att dom har amy buttlers tyger =) Men varje gång jag är där inne är jag så sugen på att köpa köksgrejer från rice och greengate.

  

 


Men jag måste nog lugna mig tills vi flyttat. Orkar inte packa ned mer saker nu!
Nästa vecka bär det upp till Skövde igen, 2 ggr dessutom.  tisdag och onsdag ska jag vara hundvakt och på fredag tar min syster studenten. Alla andra överiga dagar ska jag jobba. Jag blev så förvånad när jag bokade tågbiljett idag. Det kostar inte mer är 95:- att åka X2000 till skövde! Jösses va billigt! Skatteåterbäring för SJ eller?

Sodastreamad Gin

Vet ni vilka som fick den briljanat idén att testa en ny drink? Och detta klockan halv 2 på natten.... Mmmmm sodastreamad gin har jag hört är såååå gott....

 Joakim säger "Jag har en idé, vi sodastreamar Gin"
 Edin undrar "Är det möjligt?"
 Tydligen.......Mmmmmm bubblig Gin

Men pricken över i:et blir dagen efter då Linas mamma kommer ned i köket och ska dricka bubbelvatten....tror hon ja =)

Ojojojoj

Gud va länge sedan det va jag skrev nått. Ni kanske har tröttnat på att se om det kommer nya inlägg? Men här ska ni få se en anledning till att jag inte har bloggat på ett tag. Jag har varit i Skövde i 4 dagar och varit hundvakt åt pappas vovve Fabbe. Han är en 9 veckors gammal Wachtel som är hur söt som helst. Men mest när han sover. Annars är favoritsysselsättningen att bita på precis allt och attackera mig.


   

RSS 2.0