Måndag och ny vecka

Det har gått ett par dagar sedan jag bloggade. Jag har inte haft tid helt enkelt. Det är flytt flytt flytt i huvet just nu. Man går och småpackar och städar lite här och där hela tiden. Tar aldrig slut känns det som. Jag har fyllt 9 flyttlådor redan och när jag vänder och vrider på mig ser man ingen skillnad. När ska prylarna ta slut? det värsta av allt är att jag är väldigt hård mot mig själv och slänger väldigt mycket som jag inte använt på ett tag, men ändå växer flyttlåde-berget.

Idag har jag haft en städdag. Millimeter för millimeter har jag skrubbat med trasa. Jag har tillochmed köpt snygga städhandskar i rosa och orange för att göra det lite roligare. *haha*

På lördag är det fest i Alingsås. Lina fyller 25 *jippi* Så det ser jag verkligen fram emot. Sen på söndag ska jag hem till Skövde och vara hundvakt åt pappas nya vovve Fabbe =)  Det ska bli super skoj!

Och Maria, grillkväll kommer det bli =) Massa grillkvällar =)

Bilder på huset

Här kommer lite fler bilder på huset. Vi var där igår och tog lite mått på köket och träffade säljarna.

  


  

Grilla

Ikväll blir det grillning på berget här bakom. Jag har haft sjukt tråkigt idag, va och tittade på tibrokök i förmiddags, men gav nästan upp när jag fick leta efter parkering i 25 minuter. Jag hade kommit fram snabbare om jag promenerat hemmifrån. Men väl därinne dregglade jag nästan ner hela lokalen. Fasiken vilka fina kök de har. Måste det va så dyrt? Sen kom jag hem och somnade på soffan, det är tröttsamt att titta på kök ibland =)

Gratulerer med dagen norge!

Idag er det norges natsjionaldag, derav min norsk. Vi har värt hjemme hos edins bror och hans familie. Masse god mat og karamellpudding :) Her har nesten alle jenter bunad. (folkdräkt) kanskje burde jeg skaffe en selv? Hadde uflaks og fikk et flåttbitt (fästingbett) håper det icke er borelia :)

Ny blogg

Jag har startat en ny blogg. Denna gången på blogspot (som jag lovade att jag aldrig skulle göra....) Den kommer visa huset och vad som kommer hända där. Det är ju först i Juli som det kommer publiceras saker där.


www.bergsjodal.blogspot.com

Amy Butler

Jag har tittat på hennes tyger ett bra tag, men inte vetat vart man kan köpa dem. Tills jag kom på att amazon.com hade dom (lite dyrt att frakta bara) Men nu finns vissa av tygerna att köpa hos broarne.se *jippi* Jag älskar de starka färgerna och de roliga mönsterna, mera mera mera!!!


www.amybutlerdesign.com

Mat

Jag har varit i farten med min iphone igen =) Kameran är ganska bra på den faktiskt. Idag har jag inte gjort annat än att laga mat känns det som. Det blev spenat och kycklingpaj med blomkål och brockolli. Sen kunde jag inte låta bli, jag bakade några cup-cakes också.
Här kommer dagens mat-bilder. (Fisken är från i förrgår)

    
Egenfångad torsk panerad i ströbröd och persilja. Sjukt gott =)



Spenatpaj
Deg:
Smör
Mjöl
Kallt vatten
Hackad spenat

Fyllning:
Stekt kyckling
Blomkål
Brockolli
Riven parmesan
ägg
mjölk
cremfraich

 




Och vinnaren i köksracet är.....

KVÄNUM!!! Jag har ännu en gång ändrat mig (ovanligt va?) Från att bara ha ett IKEA kök till att kanske ge sig på ett tibrokök så fick jag tipset att kika på kvänums äldre kök. Och de är ju helt fantastiska! Jag vill ha =) Nu ska man bara övertala den andra hälften också =)

 
Det roliga med dessa bilder är att det är exakt samma planlösning som det kommer bli i huset =)

 
www kvanum.se

Husägare

Vi fick tillslut sista budet på 1.6 miljoner. Det här är nog den lyckligaste dagen på länge! Vi ska bli jätte vuxna!


Enmiljon femhundra femtiotusen

Ligger budet på nu.....vi leder =)


Nya tag

Nu har vi rett ut det hela. Vi kommer inte flytta den 1 juni. De paret som har köpt våran lägenhet ska bo hos vänner, så nu slipper vi stressa. De fick gärna flytta in 1 juni, men då betala våran flytt och inte få lägenheten flyttstädad =)

Vi har också lagt ett bud på ett hus. Ett sött litet hus i Västra Bodarna. *hoppas hoppas* nu att allt går vägen. Kändes som om vi var dom som hade bäst möjligheter till att köpa det iaf =) Jag har börjat titta på kök redan *snacka om segern i förskott* Och jag fastnar varenda gång för tibrokök. Dyrast men i min mening snyggast.


  

www.tibrokok.se

Skit dag

Dagen började På sämsta tänkbara sätt. Jag blev påkörd med bilen På väg till jobbet. Mitt kära försäkringsbolag slog fast Att det inte var mitt fel, men jag har bara halvförsäkring På bilen så jag kunde inte få ersättnig :-( sen va husen vi tittade På riktiga nitlotter. Men jag har en bra känsla om huset I västra bodarne. Sen fick vi chockbeskedet Att vi måste vara utflyttade senast 1 juni! Snacka om panik! Så vi har börjat packa....

Husvisningar

Idag har jag och min iPhone varit På resa. Vi åkte först till Lina och tjejerna i alingsås. Dom hade fått det snyggaste badrummet jag sett. Så vill jag också ha! Sen va vi på husvisning i västra bodarne. Ett jätte sött hus med fantastisk trädgård. Sen åkte jag på visning utanför ytterby. Ett gigantiskt ruckel med många års renovering framför sig. Snart orkar vi inte leta mer.

Bloggar från mobilen

Om det nu fungerar. Har varit i tibro idag och tittat på soffa med malin. Imorgon blir det husvisningar. En i kungälv och en i västra bodarna.

RSS 2.0