Lite migrän.....vad gör det?

Jag har nu haft migrän idag...igen får man väl säga. Men det fantastiska pillret eaze (ingen aning om hur det stavas) tar bort skiten på 10 minuter. Ingen idé att hänga läpp för migrän hedanefter.

Idag fick jag en crazy idé. Om vi skaffar huset så kanske man skulle utbilda sig till ett yrke som man kan ha lite hemmifrån. Kanske nagelteknolog. Vad skulle mina vänner säga om det? Eller kanske nått innom SPA och ansiktsvård.
Vad tycker ni???

Ikväll blir det melodifestivalen och lite städning iför fotograferingen av lägenheten på tisdag.

Polisen i Jönköping begår rättsfel

Jag fick idag tillbaka min överklagan ang perkeringsboten jag fick i Jönköping den 2:a december förra året. Blir ni förvånade om jag säger att den inte blev godkännd?! Det visste jag redan innan brevet kom att jag inte skulle vinna detta trotts all bevis man kan ha. Både biljett och kopia från mitt VISA kort som visar att jag köpt biljett.
Men nu verkar det som att polisen behöver alla pengar den kan få in, så lapplisorna springer deras ärenden och lappar bilar till höger och vänster. Jag anser att en statlig myndighet aldrig ska ha dessa typer av jobb. Polisens jobb är att se till att jag är trygg i mitt samhälle.

Jag har vid flertal tillfällen fått parkeringsböter och aldrig överklagat, för att jag haft fel. Man betalar och biter i det sura äpplet, men i detta fall när jag inte ens kan överklaga utan måste bara acceptera detta fel så svider det mer än det borde.
Hade det varit carpark eller securitas som skrev pboten hade jag fått mina pengar tillbaka, de är inte lika fattiga som den usla polisen som finns i Jönköping.

Summa sumarum, och kontentan av detta är att jag ALDRIG mer kommer ta bilen till Jönköping och jag gillar inte poliser som kommer från jönköping.

Ledig och inget att göra

Min lediga dag har inneburit en jädrans massa tid på soffan,.....allt för lång tid. Men sen tog jag tag i mig själv och städade lägenheten, gick och solade och tittade på sex and the city-filmen. Och nu sitter jag återigen i soffan och väntar på mat. Edin köper Thai ikväll.... mmm.... vårrullar.
Sen blir jag ensamn igen, Edin åker till Norge igen ikväll efter att ha avrit där hela förra veckan. Men som tur är bara en dag denna gång. Vi har inte hört något från mäklaren ännu, men imorgon måste vi nog ringa. Jag är trött på att vänta, jag vill ha hus NU!!!


Kanna hit, kanna dit

Vi har dåligt med kannor i vårat hem. I veckan så köpte jag en på IKEA efter att ha behövt en i flera år. Vi har druckit saft ur en as tråkig plastig skit stor kanna som jag ahr ärft efter min mammas föredetta, som i sin tur fick den från sitt jobb, där har den säkert stått i 100 år typ. Så nu har vi en fin aldeles lagom stor kanna. Men titta på dom här skönheterna då...

   
alla kommer från www.elsashem.se

cheeseballs

Jag kan inte sluta äta dem... de kommer bli min undergång, chessballsen. Man luktar sååå fräsht om händerna efter man ätit dem *urk*

Vi har is i magen och inväntar en ev. diskussion med säljaren till huset på måndag. Men det är så himla jobbigt att vänta. Man vill ju veta NU helst!

Jag tycker melodifestivalen i Leksand är lite tråkig faktiskt. Inga bra låtar, men jag väntar på att BWO ska skrälla =)


Jävla Blogspot

Faan ta er alla bloggare som bytt från blogg.se till hippa trendiga blogspot. Jag kan ALDRIG lämna kommentarer i era jävla bloggar, det är alltid tekniskt fel eller nått annat jävla kraffs....ååååhhhh!

Sen va jag ju hipp och trendig för ett tag sedan och skaffade mig en blogspot från mobilen. Tänkte jag skulle logga in på det kontot från datorn idag, men NEJ DÅ. Jag har glömt både användarnamn och lösenord....helvete

Sen har jag fått en ursinnig traderare på mig. Alla hennes mail hon skickat har hamnat i spamfiltret och hon säger att hon ringt mig, vilken min mobil inte registrerat (eller så ljuger hon) så nu får jag väl min första negativa kommentar...buhuuuu

Ett liv i rosa

   

My love

Hus?

Äntligen har nervositieten lagt sig. Jag har gått som på nålar hela dagen. När ska telefonen ringa? Vad ska dom säga?
Vårat enda bud igår låg även idag. Det andra paret drog sig ur och vi va dom enda kvar! Yes tänkte man. Nu har vi det! Men självklart godkännde säljaren inte vårat bud. Så idag har vi lagt ett nytt och hoppas få ett svar imorgon.

Ikväll gick jag och Lisa ut och firade lite, med pizza Hut och kaffe. Och igår va vi på Halta Lottas och pimpla vin. Man måste passa på nu när man bor inne i stan. Sen måste man ju börja planera sina spontana utsvävanden.

Då går tåget

Nu har vi börjat budgivningen. Det är bara ett par till som är med. Vi ligger på 1.625.000:- Det äldre paret vill hem och diskutera..... Vad betyder det då??

Faaaaaan va nervös jag är.

Nervös

Jag är sällan nervös, men idag är jag det. Den sista visningen var på huset idag och tyvärr va det ytterligare en familj som var intresserade. Så u är vi tre stycken som ska slåss om kakan....
Vi hade en mäklare här idag från Mäklarhuset som värderade lägenheten. Och dra mig baklänges! 1.595.000:- blir utgångspriset. 45.000:- mer än vad vi köpte den för. Men förutsatt att vi har ett hus att köpa det klart.
Jag fick en släng av sentamentalitet idag när mälaren var här. Vi gick igenom lägenheten för en beskrivning och hon berömmde oss för att ha en så vacker lägenhet. Då kom jag på hur lyckliga vi var när vi flyttade in här. Vi kunde knappt fatta att vi lyckats få den! Jag gick på lyckorus i flera veckor efteråt. Det är konstigt att man ett år senare ska flytta.

På fredag vet vi förmodligen om vi blir ännu lyckligare husägare =)

Middag på alla hjärtansdag

Det är min jobbhelg men fick sovmorgon idag =) Fick smita lite tidigare för att hinna hem och byta om och sminka mig. Jag och Edin var utbjudna på middag av Edins chef. Vi gick till Dinner 22 på södravägen och åt jätte god mat. Lammytterfilé till huvudrätt och crembrylé till efterrätt.

Nu håller vi tummarna att tiden går fort och att budgivningen snart kan starta och att vi får vårat hus!!!!


Utmaning

Jag antar utmaningen från Mia

1. Jag har haft sifferminne, hälfen av det har försvunnit, men jag minns fortfarande telefonnummret till Billingebacken i Skövde.
2. Jag drömmer fortfarande om att bli rockstjärna.
3. Börjar jag äta ostbollar kan jag inte sluta.
4. Jag har blodgrupp 0 rh negativ, och därför väldigt eftertraktad på blovgivar centrat, men eftersom jag är nålrädd får de klara sig utan mig.
5. Jag skulle vilja utbilda mig till formgivare.
6. Jag älska att vara ohälsosam, jag röker, dricker och äter gott.
7. Jag har haft svår cellskräck
8.  Många säger att jag borde söka scenskola för att jag tydligen är väldigt rolig och kan ljuga bra ????

Jag utmanar:
Min syster om hon har nån blogg.....
Leca
Malin


Regler:
1. Skriv 8 fakta/vanor/ovanor om dig själv.
2. Länka till den som utmanat dig.
3. I slutet av inlägget utmanar du 8 personer att göra likadant.
4. Kommentera hos de 8 utmanade personerna, så att de vet om att de blivit utmanade.

Blackout

Jag är hemma i lilla Igelstorp och vilar upp mig i tre dagar. Jag har konstaterat att jag måste göra något åt min huvudvärk på mina lediga dagar. Vad beror den på? Som ett brev på posten när jag vaknar upp finns den där, varenda lediga dag. Nu är jag trött på det och måste ta tag i det.

Sen kan jag meddela att vi änsålänge är de enda intresserade av huset i Ödsmål =)

Sovmorgon....vad är det?

Ledig dag utan sovmorgon. Jag har räknat ut att det kommer ta flera dagar innan jag får en ordentlig sovmorgon. Det känns så onödigt att gå upp tidigt när man är ledig. Idag va jag tvungen att masa mig ur sängen för min lilla bil hade tid hos servicesnubben i Partille. De ringde nyss och klagade på mina styrleder. Stackars bil, han fick inga nya. Har inte råd att slänga ut 2400:- bara sådär.

Ikväll drar jag ut till min kusin och busar med favvo Ludde. Men innan det tänkte jag ta mig en sväng ut till Mölndal och gå på loppis. Vill så gärna hitta en snygg lampfot att måla. 

Imorgon ska vi på husvisningar. Jag är laddad till 100!!!! Wiiiiiii 

Jag döööör faan va roligt.....dubbelrum

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.828719

Lat dag

Ikväll blir det middag ute, på restaurang Toscana. (Kungsgatan)

Jag har verkligen inte gjort nått och en väldigt massa saker idag. Jag borde ha jobbat, men fick bara ringt några samtal. Men samtidigt har jag tvättat, lagat byxor, solat och lagat mat. Och självklart suttit som en hök på hemnet.se för att se om några nya objekt lagts ut. Men ICKE......*snyft*
Men vi väntar med spännings tills på lördag då det är tre hus vi ska titta på =)


en stol som finns på min eviga önskelista.....

Ett öppet brev till Maria B

MARIA MARIA min sköna.... du har bytt bloggadress och glömt publicera vilken adress det är..... Jag väntar med
spänning!!!!!!


Sveriges värsta bilförare kan vara från Skara

Har ni sett programmet??? Det här är så störtskönt:

http://www.tv4.se/1.816073/2009/01/22/robert_b_forare

och läs sen han kompis:

http://www.tv4.se/1.815996/2009/01/22/markus_coach

RSS 2.0