Händelserik vecka

Åh, det har hänt så mycket. Här kommer en sammanfattning: Edin har inte längre något jobb, så vi går båda två här hemma och är familjelediga vilket är helt underbart, lillfisen har varit sjuk, jag har haft mjölkstockning igen, taket är klart osv.......
Förra veckan var jag verkligen dålig. 40 graders feber och låg här och kräktes, så ett tag trodde vi att det var maginfluensa, men troligen hade jag så hög feber att jag kräktes. Stackars Edin fick ta hand om två sjuklingar.
Men nu är vi alla friska!

Dopet är bokat och det blir den 3:e oktober. Så nu är det dopklänning som ska lösas.

Vincent ligger där bak! Praktiskt tycker vi.

img_0896 (MMS)

Vincent ligger där bak! Praktiskt tycker vi.


Giraffen Sofie

Detta är en bitleksak från Frankrike som fullkommligt exploderat i måste ha till sin bebis här. Den är gjord i naturgummi så den är en av de få helt bitvänliga leksakerna för barn. Vincent måste ju ha en....


Går att köpa på www.ekokul.se

Young kids are crazy

För att fördriva tiden då man antingen ammar, rapar barn eller bara försöker smygsova så brukar TV:n vara på i bakgrunden. Och förmiddagens TV utbud är ju inte det lyxigaste. Hem till gården. glamor, lyckohjulet, quizzo m.m. Men TV4 sänder "doctors" som är helt OK.  Det lustiga är bara att de tar upp ämnen som borde vara självklart för en amöba.
Men häromdagen hade de ett urdummt program om könssjukdommar. Och allt var fokuserat på dessa lössläppta ungdommar som sprider gonoré snabbare än skorstensbrand! Dom hade bjudit in en expert på ungdomar och hon satt och berättade den hemska nyheten att kids this days gör mycket dumma saker, det senaste på festerna var något hon kallade för "spin the bottle" ......................döööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö vilken nyhet. Usch för detta amerikanska youngsters!

Äntligen blev det kantarell-lycka! Edin sk...

img_0891 (MMS)

Äntligen blev det kantarell-lycka! Edin skrapa ihop 10 liter på 5 minuter.


Uggs!

Jag har köpt Uggs till lill-fisen. Men är dom inte lite tjejiga? Edin tyckte det va OK på killar, men jag vet inte. Känns lite väl feminint. Jaja, dom är redan köpta. Han kommer va stencool, en fab-baby!


www.hm.com

Odjur

Idag har jag varit på efterkontroll på MVC. Allt var bra, förutom att dom inte sytt ihop mig rätt =( Men det skulle tydligen inte göra något. Jag fick massa beröm att jag klarat förlossningen så bra trotts ett stort barn. Kändes skönt att få berätta sin syn på BB vården också.
Vincent är fortfarande superklänig och mammig. Han verkar aldrig bli mätt heller. Idag ammade jag honom i en timme och gav ersättning, tror ni han spydde sen! Men då va han mätt sen iaf. Jag har varit på bibblan och lånat en bok som jag läste lite snabbt hemma hos din Lina, Växa och upptäcka världen. Och enligt den boken är Vincent inne i en utvecklingsfas som gör honom till ett litet odjur. Så det är bara att bita ihop, det är snart över.
Inatt skulle jag få sova, så Edin gick upp för att ge ersättning. Men odjuret hade då bestämmt sig att det minsan inte skulle serveras ersättning. Han ville ha dom riktiga grejerna. Så det var bara att gå upp..... suck

Idag har jag bakat bullar med mandelmassa ...

img_0889 (MMS)

Idag har jag bakat bullar med mandelmassa och choklad. Dejligt tycker Edin!


Ny mössa!

img_0888 (MMS)

Ny mössa!


Hinner jag borsta tänderna nu?

Ni anar inte hur mycket tid en liten bebis tar! I början skrattade jag och fattade inte va folk sa om att man aldrig kom ut och gick i morgonrock hela dagen. vincent va hur snäll som helst i början, sa inte ett knyst. Men nu... Nu ni skulle ni se och höra honom. Han har upptäckt att han har en röst, och den kan man använda så fort man inte ser eller hör mamma. Jag ska va glad om jag hinner använda balsam när jag duschar. Tandborstning har tyvärr blivit lite lidande. Man hinner ta tre vändor där inne med tandborsten, sen kallar bebis.
Jag längtar till den dagen då jag får föna håret för första gången, gå på toa riktigt länge, dricka kaffe i mer än 5 minuter osv.
Helt otroligt att jag faktiskt bakar bullar idag. Men känner jag Vincent rätt vaknar han exakt när jag ska rulla bullarna.


Begagnade kläder

Jag tycker verkligen att det är vansinnigt dyrt med vissa barnkläder. Och speciellt fina barnkläder är dyra. Jag vägrar köpa en body för 200:- eller ett par jeans för 250:- som han kan ha i tre veckor innan han växer till en större storlek. Han har snart lämnat storlek 62, och den har han haft i ca 3 veckor bara. Så jag handlar en massa kläder på tradera. Här nere ser ni kläder jag har köpt, allt för under 150:- tillsammans. Visst vissa plagg är begagnade, men vad gör det? Häromdagen sålde jag ett par tights på tradera för mer än vad jag köpte dem för i affär. *tjohoo*


Neo är väldigt förtjust i Vincent.

img_0876 (MMS)

Neo är väldigt förtjust i Vincent.


Napp-hund. Neo ville också ha napp som Vim...

img_0872 (MMS)

Napp-hund. Neo ville också ha napp som Vimcent.


Gnällspik

Vincent är inne i en växt period. Han är konstant hungrig och supergnällig. Får han inte mat på tre sekunder bryter helvetet löst. Jag känner inte igen mitt barn längre. Men jag vet att det går över. Om en vecka är den tasmanske djävulen borta och den goa fina Vincent är tillbaka. Men en sak som är bra är att han är så förbannad att han har blivit superstark och kan lyfta både huvud och överkropp när han ligger på mage. Och lutar man honom mot bröstkorgen kan han stå upp i typ 10 sekunder.
Häromdagen var underbara Maria, Danny och lille Elliot här och vi fick en jättefin rosa t-shirt och shorts som han har på sig idag. Så hans nya färg är rosa. Han passar jätte bra i det.
Edins bröder är här och det är bra att Vincent får höra lite norska emellanåt så han får båda språken. Sen har vi pappas lilla valp Neo här också. Han är så söt, men så jobbig ibland. Allt som ligger på golvet ska han bära runt på.


Det blev kortslutning....

Idag trodde jag skulle bli en bra dag. Det känndes så när jag vaknade. Men jag hade fel, jävligt fel. För idag rann bägaren över, min hjärna överhettades, mitt tålamodsprack. Jag hade varit inne i stan för att köpa byxor till Vincent. Men det finns ju inga bra byxor till killar. Antingen är det jeans som är hårda eller ballongbyxor som ser helt muppigt ut. Jag vill has tights till min son, men det finns ju bara till tjejer. Så han fick tillslut ett par jeans tights från tjejavdelningen. Han va inte helt nöjd med att gå på stan så jag stressade till bilen och satte mig och ammade och flashade hela mig eftersom dumma jag hade en klänning som jag var tvungen att ta helt av mig för att kunna amma. Nice.
Sen skulle jag handla och orkar inte dra upp vagnen utan bär ungen genom affären, not nice. Bebis bajsar och det rinner överallt. åååååååååhhhhhhhhhhhhhhh sjuttielfte bajsblöjan den dagen.
Väl i bilen skriker han för att ingen tittar på honom och för att han får sitta ensam i baksätet, men jag känner inte för att stanna mitt på E20 för att trösta, så jag lägger foten på gasen istället, svänger in på V-bodarna vägen och det är nu det händer...............................
Det är väggbygge och bara en fil är öppen. Det är tomt så jag kör, men va faan händer. En äcklig pensinär med släp kör som om hans sista dag var kommen och kör in i filen när jag redan har kommit halvvägs. Är han blind eller? Tror han att han kan köra över mig? Jag stannar, han stannar. Han vill att jag ska backa tillbaka hela vägen så att HAN kommer fram!!!!!!!!!


skrikig unge ibak....äcklig pensionär


Jag drog ner rutan och skriker flytta på din din jävla åsne k*K du har hindret på din sida, du skulle väntat på din tur.

Hoppas det inte är en granne till oss.

Friends 4 life


Titta!!!! Jag får på mig mina sandaler!!!

img_0875 (MMS)

Titta!!!! Jag får på mig mina sandaler!!!


RSS 2.0