Jag är lite sugen på ett par träskor. Det ...

img_1224 (MMS)

Jag är lite sugen på ett par träskor. Det har ju blivit modernt säger dom. Har nu provat ett par och de är fantastiskt sköna men jag tycker fortfarande att de är fula. Vanesak antar jag.


En mycket lyckad midsommar är nu avklarad....

img_9162 (MMS)

En mycket lyckad midsommar är nu avklarad. Jag & edin åt silltårta till lunch sen blev det en fika uppe vid hembyggdsgården. På eftermiddagen fick vi besök och då satte vi igång grillen. Entrecot med bakpotatis och hemgjort kryddsmör. Det var fantastiskt gott! Efterrätten blev en succé, cocospanacotta med limemarinerade jordgubbar. Chipp å hej!


Välkomen Lisa! Och problem med bikini

Idag berättade min kära kolega och vän Lisa att hon först nu sett att jag har en blogg, Tjena Britta sa jag! Välkomen att läsa till dig Lisa!

Nu till ett yber problem.... Bikini. Varför gör alla mainstream butiken bara bikinis till minituttar? Vi med basokas då? Vart handlar vi? Jag och alla tuttifrutti tjejer måste ju ha bikini. Tuttifruttisarna köper säkert en minibikini iaf och täcker bara bröstvårtan, men så vågad är inte jag. Det är ju trotts allt amningstuttar det här... Så vart ska jag vända mig? Och säg inte att jag ska gå in på change eller korsett för de har bara FULA bikinis.


Här ser vi en mycket arg pojke som inte få...

img_6846 (MMS)

Här ser vi en mycket arg pojke som inte fått som han velat. En återkommande situation det sista.


Titta på mitt trottsiga barn! Jag är såååå...

img_4018 (MMS)

Titta på mitt trottsiga barn! Jag är såååå trött. Orkar inte med hans humörsvängningar längre. Jag gav Edin ett förslag att han skulle ta med V till jobbet så jag kunde vara hemma och sova. Usch jag känner mig bortskämd och lat att jag inte orkar med mitt eget barn. Men vem som helst får ställa sig i kö och testa på så tar vi ett snack efteråt.


Gråstarr innan 30

Jaha då va det starten på nedräkningen till min blindhet, eller hur jag ska uttrycka det. Jag var hos optikern idag och hon hmmmmm-ade och skrev på sin dator och hmmmm-ade lite till bytte styrkor på glasögonen och frågade om det blev bättre. Jag sitter där på stoeln med dom där super fula provglajjorna på mig och frågar "Om det är normalt att man ser allt dubbelt så tycker jag nog att det blev lite bättre skärpa denna gången" Hon suckade och vi kom fram till följande: Jag ser lika sketdåligt på långt håll som jag alltid gjort, men nått har hänt med mitt höger öga, alternativt att mitt vänsteröga har blivit ett superöga. Höger hänger nämligen inte med riktigt, den släpar efter och samarbetar inte alls. Eller så är det vänster som helt plötsligt går på crack och gör allt dubbelt så snabbt. Optikern var ganska säker på att det va höger som va slapp.
Så jag fick en ny tid till en annan optiker som skulle ta sig en titt på mitt slappa öga. Tänk om jag måste skaffa kärringglajjor med små rutor mitt i glaset. Läsglas och progresiva i samma. Då skiter jag i det, mitt högeröga får släpa efter i så fall!


Tisdagen blev en riktig rysare. Jag lämnad...

img_7075 (MMS)

Tisdagen blev en riktig rysare. Jag lämnade Vincent ensam i två minuter och på den tiden hinner han krypa in på toa och dra fram lådan med värktabletter och börjar pilla i sig. Vi tror han fick i sin 4-6 stycken. Så det blev sjukhuset för oss. Vi blev inlagda men fick åka hem på kvällen. Slutet gott allting gott! Vi har nu köpt medicinskåp.


Idag firar vi studenter och dricker milksh...

img_1884 (MMS)

Idag firar vi studenter och dricker milkshake!


En stund för mig själv

Idag har varit en "Lina" dag. Hade jag för två tre år sedan vetat att jag måste ha "Lina" dagar skulle jag skrattat. Men det är väl inte så konstigt, innan Vincent kom var ju varenda dag min egna dag.
Jag gick upp halv sju och drog direkt till gymmet. Där har jag inte varit på över två månader och det var hur skönt som helst att ha hela salen för sig själv. Pluttade in hörlurarna och lyssnade på musik i takt med crosstrainern. Sen bar det av till jobbet. Va en riktigt skitdag vädermässigt i gbg, regn och värmebölja samtidigt *puh*
Kommer hem till dukat bord och sedan två timmar tillbaka har både Vincent och Edin gått och lagt sig. Mao är jag uppe ensam, vilket typ aldrig har hänt förut. Gud så skönt! Jag vill ha fler sånna här dagar.

Imorgon åker jag och Vinne till Skövde och tittar på studenter. Tackar vet jag ställen som vet hur man arrangerar studentfirande!

Det har varit en väldigt gnällig dag. V ha...

img_4384 (MMS)

Det har varit en väldigt gnällig dag. V har fortfarande lite feber och näsan är full av snor :( det hjälper ju inte att det varit nästan 30 grader idag. Vi gick en sväng på stan och jag fyndade ett par röda chinos på MQ. Kanske är det redan omodernt (m.t på rean) men jag har den rätta åldern nu att vara omodern :)


Liten blir större!   På måndag fyller min ...

img_3430 (MMS)

Liten blir större!   På måndag fyller min prins ett år. Kan ni förstå att ett år har gått redan?! Det är sant som mamma säger att det är nu det roliga börjar!


Det där med vikten. Mmmmmmmm idag lyckades...

img_9790 (MMS)

Det där med vikten. Mmmmmmmm idag lyckades jag komma i ett par gamla jeansshorts som legat och skräpat i garderoben. Jag är verkligen på god väg nu. Inte många kilo kvar! Vincent fyller ett år på måndag lille gubben! Jag har köpt en pekbok och en pool. Mer blir det säkert!


Idag blev det lekparken. Det har varit hel...

img_3971 (MMS)

Idag blev det lekparken. Det har varit helt underbart väder idag så vi träffade lite andra bebisar och deras mammor och drog till lekparken. Vincent fattade inte riktigt vad man skulle göra med sanden så han stoppade allt i munnen istället :)


RSS 2.0