Jag har blivit en kärring

Så, då var alla korten på borden. Jag erkänner, jag har blivit en kärring. Senaste tiden har det blivit mer och mer uppenbart, men igåt föll bomben.
Allt började med för ett tag sen när Edin köpt en jätte god parfym till mig. Burberrys The Beat. Jag tyckte jag va as cool som hade värsta designer parfymen. Sen kom jag hem till mina systrar och dom tyckte jag luktade som faster Gerd. Tack för den, men grejen är att Gerd luktar faktiskt gott. Så den kanske inte va så tokig ändå.

Sen hände det där med virkningen.... Jag har den senaste tiden varit besatt av att virka mormorsrutor. (Se min mobilblogg) Detta kan jag erkänna är superduper kärring, men mamma berättade att hon virkade sitt fina överkast innan hon va 25, och jag är ju faktiskt över 25.

Men nu föll liksom polletten ner igår. Jag va på freeport och stosade när jag plötsligt fick en briljant idé. Jag ska köpa mig en ny BH. Och den här gången ska jag inte köpa nån jävla HM skit. Jag är så trött på alla BH som efter 3 gånger har töjt ut sig, brösten hoppar ur och banden skär in som sågar i ryggen. Så jag köpte mig en sån där kärring BH. Breda band, breda axelband, kuporna extra vaderade och ingen uringning på den inte. Så BYE BYE sexiga underkläder, för den här stannar!!!! Faan va skön den är!


Kommentarer
Postat av: leca

DU DÄR! JAg har världens bästa BH-tips till dig om du vill hitta kvalitetsbehåar.

+Du får grym hjälp i butiken vilket resulterar i att BHn sitter som en smäck

+Alla Bhar går att tvätta i maskin å ser som nya ut trots ett års daglig användning

+De har en väldans massa snygga outfits

+ Å du, de är värda priset

GÅ GENAST TILL CHANGE!! change.com

En gång changeare...alltid changare.



Lycka till med boobsen =)

2009-04-07 @ 20:04:24
URL: http://lenacarin.angslycke.se
Postat av: Frida

Haha! Kul att hitta en tantkompis som också är i 25-årsåldern rent teoretiskt ;)

2009-04-08 @ 21:48:19
URL: http://migveterligen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0